Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zar ces da dopustis da mali Mustafa, koji je usao u voz i ostavio oca, majku, cetiri sestre, 9 striceva i babu, luta sam ukicama grada?

Izgradicemo mi i one prihvatne centre, a postacemo i lideri na balkanu po proizvodnji terorista. Ima sve da trpaju ovde.

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted

Nije u tome stvar, nego treba da vidiš kakvo je osoblje u pančevačkoj bolnici i nagledao bi se svačeg, a ovaj dečko zna posao jako dobro (ne znam ga lično, al sam o njemu čula sve najbolje od ljudi) i ne prime ga ni na taj volonterski staž

Posted

@ kris

to verujem jer je tako gotovo svugde...pogotovo kad je drzavni posao u pitanju. moji su izuzetak :haha:

@bogdan

pa da,pogotovo kad si musko uvek se mozes snaci da zaradis, ali lakse je prdeti do tridesetneke

vidis da je ovaj mali radio i na gradjevini i svasta nesto. ali kapiram da njemu treba stalan posao.

Posted

Ja sam radio : na gradjevini, na poljoprivrednim dobrima, u pecenjarama, u klanici, na tomboli, prodavao voce i povrce na pijaci...Ne zato sto sam zeleo sigurno, sine ako nemas para radis sta mozes i gde mozes, nema biranja, voleo bih i ja da radim kao savetnik ministra spoljnih poslova, pa jbg radim u rudniku uglja.

• Upvote 7
  • Downvote 1
Posted

Ja sam radio kao recepcioner u hotelu, radnik u Internet Caffe-u, obezbjedjenje, fizicki radnik... ma svasta. Nema sto nijesam radio i ako cemo pravo, najbolje mi je otkako sam menadzer.

• Upvote 8
  • Downvote 1
Posted

Drzao sam casove matematike..... Nenmojmo se zajebavati, treba zabosti reciprocnu vrednost.... Sad cu da iscimam Ducu da me vozi na kovebr... inace sam najebvao

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...