truliandedzombileš! Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 jaje je ono što rts zaslužuje i danas
Demon Seed Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Meni je drago što je Kesić pokazao jaje ali ni meni nije jasan fazon sa jajetom
HUMAN Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Ma gadjali pre par godina rts jajima ...zapravo, upravu rts-a 1
kuruz Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 vi kao da niste pratili demonstracije devedesetih uvek jajima po TV Bastilji (koja je u to vreme bila mnogo bolja nego što je sad) 1
johnnyzzz Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Oblak prasine ja lupam one blokove bele, nailazi Rada moj stric kaze sinovac obustavi prasinu. Rada me pogleda sa gadjenjem i udje u stan a oblak njenog parfema se pomesa sa oblakom prasine ovo je bilo baš poetično... "oblak prašine, blokovi beli"
vudun Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Kočije bele, a konji vrani, prokleta kočijo stani! 3
Demon Seed Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Nalupaš lopatom kreč kad dolazi šef da nadgleda, da bi se kraće zadržao. 1
salebghouse Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 (edited) - Pozvao me i rekao: „Ej Paljo, ovde u Vinči se nešto dešava sa arhivom Studija B. Oni su nešto privatizovani, i svuda su njihove ploče, beta kasete, svašta je izbačeno iz jednog njihovog magacina. Došli neki ljudi, krenuli da tovare, kažu nose na đubrište, ja uzeo na brzinu jedan paket sa možda 200 ploča..." - priča Paspalj. Edited January 7, 2016 by VoivodBG format 1
Demon Seed Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 - Pozvao me i rekao: „Ej Paljo, ovde u Vinči se nešto dešava sa arhivom Studija B. Oni su nešto privatizovani, i svuda su njihove ploče, beta kasete, svašta je izbačeno iz jednog njihovog magacina. Došli neki ljudi, krenuli da tovare, kažu nose na đubrište, ja uzeo na brzinu jedan paket sa možda 200 ploča..." - priča Paspalj. bačeni u reciklažni centar u Višnjici Mi imamo reciklažne centre? Super xD Je l' postoji neki sveobuhvatan sajt o reciklaži u Srbiji? Inače, nemamo način za uništavanje neiskorišćenih lekova, to se u Srbiji jednostavno baca na đubre, zatim se cedi u zemljište itd. Jedina opcija koju mi imamo je da se to prevozi u Mađarsku pošto mi nemamo postrojenje za uništavanje, ali nikoga trenutno ne interesuje da to organizuje. Po pravilu to treba da se odnese u državnu apoteku pa da se oni pobrinu za to, ali kad njima odneseš, oni neće da uzmu. ...
soul wandering Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 sad nesto razmisljam,imamo li mi nekog na jumu da je za sns?
Demon Seed Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Već smo razmišljali o tome, sigurno ima a sramota ga je da kaže, čita ovo i misli u sebi ''šta kenjaju ovi''... A bilo je ljudi koji su otvoreno za SRS, Dveri, i slično. DSS... Nema spasa
soul wandering Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 da da, elf je radikal bio,m? i to je to? pa da, i meni neverovatno da smo bas svi pametni.
truliandedzombileš! Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 većina vas je za radulovića dakle niste baš prepametni 1 1
soul wandering Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 ja nisam ni za koga, ali jesam glasala za njega poslednje izbore
Јарослав Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 sad nesto razmisljam,imamo li mi nekog na jumu da je za sns? bio je neko valjda botina
Demon Seed Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Ima priča za botinu, kao, stubovi znaju, šerovali jedni drugima na fejsu. većina vas je za radulovića dakle niste baš prepametni @SW: Eto vidiš.
soul wandering Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 a da,znam za tog, ali ima ih jos masa sigurno. napisemo VUCICU PEDERU, i ko da minus taj je
salebghouse Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 bačeni u reciklažni centar u Višnjici Mi imamo reciklažne centre? Super xD Je l' postoji neki sveobuhvatan sajt o reciklaži u Srbiji? Inače, nemamo način za uništavanje neiskorišćenih lekova, to se u Srbiji jednostavno baca na đubre, zatim se cedi u zemljište itd. Jedina opcija koju mi imamo je da se to prevozi u Mađarsku pošto mi nemamo postrojenje za uništavanje, ali nikoga trenutno ne interesuje da to organizuje. Po pravilu to treba da se odnese u državnu apoteku pa da se oni pobrinu za to, ali kad njima odneseš, oni neće da uzmu. ... ima ih vise, koliko znam. pre par meseci sam zvao ove, dodju na adresu, odnesu, daju i neke pare http://setreciklaza.rs ovo za lekove mi je cudno, nisam znao da medicinski otpad nigde ne moze da se unisti kod nas. na prvom mestu sam popizdeo zato sto su idioti bacili arhivsku gradju za koju sumnjam da je digitalizovana
Demon Seed Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 ima ih vise, koliko znam. pre par meseci sam zvao ove, dodju na adresu, odnesu, daju i neke pare http://setreciklaza.rs ovo za lekove mi je cudno, nisam znao da medicinski otpad nigde ne moze da se unisti kod nas. na prvom mestu sam popizdeo zato sto su idioti bacili arhivsku gradju za koju sumnjam da je digitalizovana Hvala za linak. I ja sam se šlogirao kad sam saznao. Ajd što nemamo postrojenje za uništavanje (insineracija - za one koji nisu fanovi Deicidea : potpuno spaljivanje u nekim zatvorenim sistemima, ostaje samo neki pepeo, ne oslobađaju se nikakvi toksični gasovi, ništa), nego što ne postoji nikakva inicijativa da se bilo šta organizuje. Čini mi se da se neko vreme vozilo u Mađarsku pa da su prestali. Bio sam radoznao pa sam pitao u par apoteka, rekli su mi da nema ništa, trebalo bi i privatne apoteke da prihvataju te lekove, a kod nas ni državne neće da uzmu.
kuruz Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 mnogo je jako to što ni na jednoj vesti nema botovskih komentara i nenormalnog odnosa minusa i pluseva SNS će ukinuti neradne praznike
Fapril ethereal Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 većina vas je za radulovića dakle niste baš prepametni za koga li si ti glasao srbine? 1 1
Recommended Posts