Jump to content

Recommended Posts

Posted

vi kao da niste pratili demonstracije devedesetih

uvek jajima po TV Bastilji (koja je u to vreme bila mnogo bolja nego što je sad)

• Upvote 1
Posted

Oblak prasine ja lupam one blokove bele,

nailazi Rada moj stric kaze sinovac obustavi prasinu.

Rada me pogleda sa gadjenjem i udje u stan

a oblak njenog parfema se pomesa sa oblakom prasine

ovo je bilo baš poetično...

"oblak prašine, blokovi beli"

Posted

bačeni u reciklažni centar u Višnjici

Mi imamo reciklažne centre? Super xD

Je l' postoji neki sveobuhvatan sajt o reciklaži u Srbiji?

Inače, nemamo način za uništavanje neiskorišćenih lekova, to se u Srbiji jednostavno baca na đubre, zatim se cedi u zemljište itd.

Jedina opcija koju mi imamo je da se to prevozi u Mađarsku pošto mi nemamo postrojenje za uništavanje, ali nikoga trenutno ne interesuje da to organizuje.

Po pravilu to treba da se odnese u državnu apoteku pa da se oni pobrinu za to, ali kad njima odneseš, oni neće da uzmu.

...

Posted

Već smo razmišljali o tome, sigurno ima a sramota ga je da kaže, čita ovo i misli u sebi ''šta kenjaju ovi''...

A bilo je ljudi koji su otvoreno za SRS, Dveri, i slično. DSS...

Nema spasa :D

Posted

Ima priča za botinu, kao, stubovi znaju, šerovali jedni drugima na fejsu.

većina vas je za radulovića

dakle niste baš prepametni

@SW: Eto vidiš. :D

Posted

bačeni u reciklažni centar u Višnjici

Mi imamo reciklažne centre? Super xD

Je l' postoji neki sveobuhvatan sajt o reciklaži u Srbiji?

Inače, nemamo način za uništavanje neiskorišćenih lekova, to se u Srbiji jednostavno baca na đubre, zatim se cedi u zemljište itd.

Jedina opcija koju mi imamo je da se to prevozi u Mađarsku pošto mi nemamo postrojenje za uništavanje, ali nikoga trenutno ne interesuje da to organizuje.

Po pravilu to treba da se odnese u državnu apoteku pa da se oni pobrinu za to, ali kad njima odneseš, oni neće da uzmu.

...

ima ih vise, koliko znam. pre par meseci sam zvao ove, dodju na adresu, odnesu, daju i neke pare

http://setreciklaza.rs

ovo za lekove mi je cudno, nisam znao da medicinski otpad nigde ne moze da se unisti kod nas.

na prvom mestu sam popizdeo zato sto su idioti bacili arhivsku gradju za koju sumnjam da je digitalizovana

Posted

ima ih vise, koliko znam. pre par meseci sam zvao ove, dodju na adresu, odnesu, daju i neke pare

http://setreciklaza.rs

ovo za lekove mi je cudno, nisam znao da medicinski otpad nigde ne moze da se unisti kod nas.

na prvom mestu sam popizdeo zato sto su idioti bacili arhivsku gradju za koju sumnjam da je digitalizovana

Hvala za linak.

I ja sam se šlogirao kad sam saznao. Ajd što nemamo postrojenje za uništavanje (insineracija - za one koji nisu fanovi Deicidea :D: potpuno spaljivanje u nekim zatvorenim sistemima, ostaje samo neki pepeo, ne oslobađaju se nikakvi toksični gasovi, ništa), nego što ne postoji nikakva inicijativa da se bilo šta organizuje. Čini mi se da se neko vreme vozilo u Mađarsku pa da su prestali.

Bio sam radoznao pa sam pitao u par apoteka, rekli su mi da nema ništa, trebalo bi i privatne apoteke da prihvataju te lekove, a kod nas ni državne neće da uzmu.

Posted

mnogo je jako to što ni na jednoj vesti nema botovskih komentara i nenormalnog odnosa minusa i pluseva

SNS će ukinuti neradne praznike

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...