Јарослав Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=01&dd=17&nav_category=11&nav_id=1086128 da vidimo koliko je narod zapravo poremećen
Demon Seed Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 i Yota 2 ponekad zabaguje... ali ne sto puta
ShinigamY Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Narod ce poremecen da glasa za Vucka i onog Pajtica smrdljivoga, ne znam ko mi je ogavniji, za dva govneta ima da se glasa i na kraju udruze, videcete. A jedina realna najmanje bolna opcija Radulovic i dalje ima da bude u zapecku. To je Srbistan jbg.
truliandedzombileš! Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 upitno je da li će pajtić cenzus da prođe
Јарослав Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Narod ce poremecen da glasa za Vucka i onog Pajtica smrdljivoga, ne znam ko mi je ogavniji, za dva govneta ima da se glasa i na kraju udruze, videcete. A jedina realna najmanje bolna opcija Radulovic i dalje ima da bude u zapecku. To je Srbistan jbg. veruj mi da ne prođe dan, a da Vučić ili neko drugi iz SNS-a (mada uglavnom on direktno) ne opljune po Pajtiću pre će Kuruz opet da navija za Zvezdu, nego oni da se udruže
El Karnisero Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Не либе се они ни СПС да пљују, па су са њима у власти. И то без преке потребе.
LoveHateLove Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 (edited) Sve kombinacije su moguce. Apsolutno me nista ne bi iznenadilo. Samo zavisi ko ce koliko procenata da dobije, ko ce kome trebati da sastavi vecinu. Danas se pljuju sutra ce da idu u koaliciju, i obrnuto. Kad je u politici bilo neke principijelnosti, samo licni interesi. Na kraju krajeva i SNS i DS su zakleti evropejci. Sto je najgore ove dve stranke koje su jahale zadnjih 15 godina i sada ce dobiti najvise glasova, nazalost. Tu su jos Radikali sigurni, i verovatno SPS, na osnovu stare " slave". Izlapeli penzosi jos uvek misle da je Sloba ziv. Za Radulovica, i ove ostale manje stranke pola Srbije nije ni cula, ne bi me cudilo da se svi zaustave na nekih 4 posto. Jedina sansa im je da naprave neku predizbornu koaliciju, ali ni od toga leba nema, jer se i tu pokazalo da posle svako vuce na svoju stranu. To nam je sto nam je. Edited January 17, 2016 by LoveHateLove 1
Dead Man Drinking Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Samo Radulović. Ako ništa drugo bio je jedini koji se zamerio plačljivku i isprozivao ga dok je bio ministar u njegovoj vladi (tj. Dačićevoj, al' znamo ko je pravi gazda). I jedini koji ne tupi toliko o Rusiji, EU i Kosovu, već o realnim problemima, koje je neophodno rešiti da bi moglo da se priča o Rusiji, EU i Kosovu. 4
soul wandering Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 gde je sad onaj pederko krstic,sto je bio min. finansija posle radulovica?
truliandedzombileš! Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 neće praviti koaliciju sa pajtićem to je sigurno. mora neko da bude zlikovac i krivac za sve, a to je pajtić sa tadićem, ako pređe cenzus, možda i hoće. mada nema tu šta preterano da se računa, biće sns+sps ponovo.
B@K@ Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 I meni se čini da proaktivnije opcije trenutno nema, ali mi je taj Radulović opasno mutan i nesimpatičan. Iako većina stvari koje on priča stoje. Ali tako elokventan, ipak kao da nekako uvek izbegne da ubode suštinu ili da proširi sliku i pokrije širi spektar koji bi privukao više ljudi. Takođe, za koga tu treba da glasamo - samo za njega? Ko još stoji iza njega, ne-daj-bože kraj njega? Mrtvo je more u kom se davimo. Ipak, ako smo već propali, barem guji glave da odsečemo. No nije psihopata na vlasti toliki problem. Gledam ova govna od nas svuda oko nas. Pa to je jedna bulumenta glupaka željnih para i nekog zvanja, i ima ih koliko hoćete. I konačno su se dočepali moći, jer je njihova opcija prevagnula. Kaže teča sa sela (dobar i vredan kao seljak i majstor, zanat završio, igrao fudbal, sad član SNS-a, neki kurac u njihovoj mesnoj zajednici) - osvojili smo vlast u opštini. Pitam - kako, pa nije bilo izbora? Kaže - prešao ceo odbor žutih kod nas. Ja ga pitam - pa po čemu se onda razlikujete? Kaže - pa glavno da smo uzeli vlast, pa ćemo polako to da pročistimo. Mislim se - hoćete kurac, govno je govno, da l' žuto il' braon.
truliandedzombileš! Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 to isto za radulovića i ja pričam nit ekonomista pravi državu nit mi treba još jedna van men šou strančica. ako nije mogao da privuče još nekog stručnjaka, onda kako će narod? još grđe ako nije ni želeo, jer smatra da je dovoljan. ali na jumu, izgleda, vlada tvrdo jezgro radulovićevaca
soul wandering Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 meni nekako bzv da opet glasam za radula kad nema sanse da dobije vucica, sa ili bez mog jednog glasa,a ono, ne volim da gubim 1 1
B@K@ Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Sve to stoji, ali za nekog moramo da glasamo, ja ova govna više ne mogu da gledam!
truliandedzombileš! Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 ako ti je za utehu tvoj glas se prelio vučiću, tako da si pobedila na neki način 1
soul wandering Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 znam to to je razlog sto sam izasla prosli put na izbore , dakle nisam pobedila
vudun Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Glas za Vučića ili Pajtića je glas za Soroša. Mada, bolje i taj Pajtć, jer Vučić žestoko jebe narod. Udara po guzi, vuče za kosu, urla, ne zna gde bije...
kuruz Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 ovi su maloumni, nepismeni, bahati i bezobrazni oni prošli su još opasniji, jer su opljačkali sve izbor između kuge i kolere
vudun Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Valjalo bi tog izbornog petka samo piti i šmrkati. Ako išta preostane da se šmrče, majku mu...
23/16 Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Sto se mene tice, uvek glasam protiv onih koji su na vlasti. Jos ako imaju apsolutnu vlast (sto niko nikada nije imao)...
B@K@ Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 Zvaćemo Dizela Vina, da uz Sigala, srbskoga sina Odseče glavu kraljici veštici, da vrati osmeh srbskoj dečici. Red je da neko spusti loptu i zaigra na dobrotu.
truliandedzombileš! Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 izbor između da li da te jebe crnac il da jebeš ježa u leđa i uvek je tako bilo.
Dead Man Drinking Posted January 17, 2016 Report Posted January 17, 2016 to isto za radulovića i ja pričam nit ekonomista pravi državu nit mi treba još jedna van men šou strančica. ako nije mogao da privuče još nekog stručnjaka, onda kako će narod? još grđe ako nije ni želeo, jer smatra da je dovoljan. ali na jumu, izgleda, vlada tvrdo jezgro radulovićevaca On je jedini i privukao stručnjake, ako ćemo realno A ko kaže da je Vučko i SNS bolji od bilo koga, taj nema ni 2g mozga. Ovi idioti su egal sa Slobom i njegovim socijalistima od pre 20 godina. Što je zabrinjavajuće jer je prošlo 20 godina, a mi na istom. 1
Recommended Posts