Demon Seed Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Sad ja treba tebi da objasnjavam na sta si alaudirao tako sto si pomenuo alternativne poglede i okacip neke gejeve sa pufnastom kucom? mada nisam gledao klip, necu da me zaraze peder nece setati oce svoju bolest da prenesu na nas ovako zdrave, i na nasu decu
Grobodan Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Ni na sta zivota mi, samo sam hteo da postavim dobar klip pa sam dao slagvort. Lep klip, ima na kraju kako se ljube. 1
imaginos Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Lep klip, ima na kraju kako se ljube. nisi valjda gledao to!!!! sta ako sad postanes gej zbog toga???!!! ;-) 1
Demon Seed Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 A sta se ti sad pravis, za tebe smo davno utvrdili da si gej i da stimulises prostatu jasuci motor 1
ManiaC Posted January 20, 2016 Author Report Posted January 20, 2016 podrska narkomaniji...istina je tamo negde..
Маузер Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Samo hemiju priznajem. Nikada prirodne droge! 1 1
vudun Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Znači Radulović? Ma glasam za Dragaša i ko vas jebe. Obojica brzo pričamo, zalažemo se za zaplenu Vučićeve imovine, patimo od sinusa, volimo košarku, Partizan i Hrvatice, a čak i fizički ličimo. Možda mi je biološki otac, ko će ga znati.
Demon Seed Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Znači Radulović? Ma glasam za Dragaša i ko vas jebe. Obojica brzo pričamo, zalažemo se za zaplenu Vučićeve imovine, patimo od sinusa, volimo košarku, Partizan i Hrvatice, a čak i fizički ličimo. Možda mi je biološki otac, ko će ga znati. Ovde treba da se napravi jedan dogovor lepo pred glasanje, da se doda poll ovoj temi, i ko pobedi u pollu - ceo yumetal glasa za njega. Pa kad dođu SNS botovi da prave fejkove da povećaju broj glasova u pollu, tad je yumetal uspeo u životu. 1
truliandedzombileš! Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 ti si za to da radule uđe u koaliciju sa čedom tvoje ideje su glupe 1 1
B@K@ Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Da se razumemo, mi nećemo Čedine ideje. Neka ih Vučiću, koji ih je usvojio.
truliandedzombileš! Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 (edited) usvojio ideje 1/1 taman da fapril glasa za njega ali čak ni vučić neće čedu, iako se ovaj nameće Edited January 20, 2016 by truliandedzombileš! 1
Demon Seed Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 (edited) Jesi ti za to da Radule samostalno formira vladu? Sad ako pitam kako se to Čeda nameće SNSu, tvoj besmislen odgovor će verovatno da izgleda kao da si ukapirao da mi je Čeda rođeni teča pa ga veličam... Doći ćemo posle da vas jebemo... Edited January 20, 2016 by Demon Seed
Talvi Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 napraviću anketu kad se bude znalo ko će sve na izbore i sa kim, i naravno biće anonimno da bi svi glasali iskreno
truliandedzombileš! Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 (edited) Sad ako pitam kako se to Čeda nameće SNSu, tvoj besmislen odgovor će verovatno da izgleda kao da si ukapirao da mi je Čeda rođeni teča pa ga veličam... koji si ti papak umišljeni. nameće se već godinama, možda je sada shvatio da od toga nema ništa pa pravi koaliciju sa tadićem kojeg pljuje deset godina Edited January 20, 2016 by truliandedzombileš! 3
Demon Seed Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Retardiran post, tačno kako sam i predvideo, teško da ti možeš tako iskompleksiran da prespojiš ko je u ovom razgovoru umišljen, i ko razgovara kao čovek a ko kao prasac. Možda da se napiješ, pa negde oko pola 4 ujutru da navratiš da se u trenucima introspekcije ogledneš u svom postu kao u ogledalu iznad lavaboa. 2
truliandedzombileš! Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 (edited) viski na stranu, ako ne pratiš političku scenu u srbiji - što nije greh - ili ne možeš da je razumeš, nemoj se ni mešati, a ni tražiti sada siže čedinih aktivnosti u prošloj predizbornoj kampanji i svega što je radio posle izbora. znamo svi ko je mišić i cavuljica ovde. Edited January 20, 2016 by truliandedzombileš! 3
Demon Seed Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 znamo svi ko je mišić i cavuljica ovde. Dosta komunjarska konstatacija Jedino što ja ne mogu da razumem je kako neko ko 'može da razume' politiku opet fantazira o vojvodi, kralju, i otadžbini velikoj Srbiji... Očigledno da nije presudno ko koliko prati, jer ti siroma' eto se ubi prateći, pa i dalje lupetaš, a ostale prozivaš kao da do imbecilnosti obožavaju političara kojeg su pomenuli, pa posle mora da ti se crta da nije priča o obožavanju, nego o merenju manjeg zla od toga što je dostupno. I tako u krug svaki put. 3
Јарослав Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 stvarno, kad pomenuste Čedu, gde je on? nešto ga baš dugo nema nigde
Demon Seed Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Bilduje čovek, penje se po drvu, po planini.
truliandedzombileš! Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 (edited) pre su mu govorili da onako suv i kriv ne može da bude političar, pa je to malo preozbiljno shvatio. inače, ne pratim, prirodno sam nadaren i ovo ostalo su neke projekcije i fantazije. gde sam rekao da iko voli ili obožava radulovića ili čedu? vojvoda je sprdnja kao i uvek što je bio. veliku srbiju nikada nisam podržavao. očuvanje međunarodno priznatih granica republike srbije - da. kao i očuvanje republike srpske, mada je to na kraju pitanje za srbe preko drine. neke stereotipe o prljavim desničarima ne lepi za mene. hvala. ja sam samo rekao da je čeda u 2016. godini glupa ideja i ti si se uvredio. jer je dotična glupa (preglupa) ideja tvoja. i nije manje zlo. čeda je na prošlim izborima imao priliku da poveća deo svog kolača na velikom broju razočaranih i rastrganih DS glasača, no on je odlučio da vodi kampanju kojom se ulizivao vučiću, praktično mu se nudio, to si valjda zaboravio? na kraju je i doživeo fijasko upravo zbog toga. doduše, to je sasvim prirodno jer suštinski on i vučić vode istu politiku. razlika je ta što je vučić uspešan političar. tadić je ispušen i takođe nije bio opozocija ovih godina, verovatno sanja da zameni svinju u vladi. pajtić je nebitan. generalno, svi oni su ostavili državu baš takvu da nas vučić zajaše. predstavljaju deset tužnih godina srbije. ostavili su manje potencijala i bogatstava vučiću, nego što je sloba njima. slobina juga je bila - pod sankcijama, bombardovanjima, sa zapda finansiranim demonstracijama i štrajkovima - na kraju balade veća i bogatija, nego što je to bila žuta srbija. ako radule uđe u đavolje kolo sa njima... to bi bio kraj njegovoj malenoj političkoj eskapadi. meni ne bi posebno bilo krivo, niti bi to išta rpomenilo u široj slici, ali onda i definitivno normalan, razuman čovek ne bi imao za koga da glasa. i ko god misli da su pomenuta gospoda dobra ideja i da između njih i vučića postoji neka suštinska razlika je za mene budala. Edited January 20, 2016 by truliandedzombileš! 1 1
Demon Seed Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 (edited) 'Uvredio' sam se kod 'umišljeni papak', moji postovi pre toga nisu ništa gori od tvojih Ne smatram da je Čeda dobra ideja (<---- ovo sad je opet onaj deo gde ti crtam da ne obožavam Čedu, što si ti opet implicirao u istom postu u kom me pitaš gde si rekao da neko voli njega ili Radulovića). Mada bih voleo da se oproba bilo ko do sad nije držao vlast, a da nisu Dveri ili slični likovi iz bajki. Jednako loša ideja koliko i Vučić sigurno nije, kao što ni DS nije bio, što se vidi na konkretnim primerima u svim privrednim granama ove zemlje, kad se uporede ljudi koje je SNS doveo sa onima koje je DS držao na tim položajima. Kao i po smanjenjima plata i ostalim zlostavljanjima u kojima SNS ide malo dalje nego DS. Ja najviše vidim po primerima u zdravstvu, sa tim imam kontakta... Najgore kod DSa: korupcija, krađa, nepotizam i ostale malverzacije, Najgore kod SNSa: novi nivo korupcije, krađe, medijskog mraka, nepotizma, opšte nestručnosti ne samo u vidu fićfirića i direktorčića po lokalnim vukojebinama kao ranije, nego i u samom državnom vrhu, demonstracija u praksi kakvu još nebulozu ovom retardiranom možeš da prodaš a da ne trpiš nikakve posledice, da pričaš priču ''smanjili smo platu 10%, ali eto sad ćemo da povećamo 4%, pa će odmah da se oseti poboljšanje'', itd. Sabereš 2 i 2 i zaključiš da se ne zna kod DSa da l' su gora sranja koja su oni sami pravili, ili to što su toliko bili bahati da su pomislili da niko ne može da ih skloni sa vlasti, pa nas time bacili u šake ovim moronima. Ko vas šiša, serete što su npr. Đinđić, Đelić itd. doktorirali Nemačkoj i Francuskoj kako su nacisti, demoni, masoni i strani plaćenici, evo vam sad ovih sa domaćim akreditovanim Megatrend diplomama pa uživajte... Nisam pratio Čedinu kampanju, ti ako si raspoložen daj neki link gde se eksplicitno nudi da uđe u koaliciju sa SNS. Edited January 20, 2016 by Demon Seed
truliandedzombileš! Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 (edited) Ko vas šiša, serete što su npr. Đinđić, Đelić itd. doktorirali Nemačkoj i Francuskoj kako su nacisti, demoni, masoni i strani plaćenici, evo vam sad ovih sa domaćim akreditovanim Megatrend diplomama pa uživajte... koji to mi? stalno kod tebe neki mistični "mi". koju si ti to generalizaciju pretvorio u prave ljude? i zašto mene stavljaš u istu? za mene su isti. i jedni i drugi su na platnom spisku zapada, to je makar jasno. niti je đinđić sam mogao da sruši slobu, niti je toma mogao za mesec dana sam da preuzme čitavu infrastrukturu srs i lagano je proeblikuje u ovog aktuelnog monstruma. tadić je uglavnom vladao na talasu tog biranja manjeg zla pa i ja sam glasao za njega da, do tada nikada jači, tomini radikali ne uzjašu na vlast. pa dosta je bilo više biranja manjeg zla. vidiš kako se radule sam nametne u spontani razgovor? nisam ja geralt od rivije da stalno biram manje zlo. ja sigurno neću glasati za žute i čedu u bilo kojoj varijanti, a verujem ni većina ljudi sa foruma, sve i da deset radulovića bude u toj koaliciji. makar se toliko uzdam u zdravo pamćenje ljudi. Edited January 20, 2016 by truliandedzombileš!
Demon Seed Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 (edited) To se ne odnosi direktno na tebe, ne moraš tu da se osećaš prozvanim, posebno ako ne razmišljaš u tom pravcu, ali ta Radikali - Dveri klapa je bacala tu priču i ložila debilan narod, jer je glavna fora ko je iz naroda, a ko je strani plaćenik, kao da neko ko to posmatra na televiziji može to da zna. Isti nisu, a ti kako ti volja, sedi kući, konzerviraj tu ideju trensom i opijatima, pa onda gledaj posle najgoru opciju koja je na tanjiru od tih 'istih'. To 'svi su isti' ti je isto kao da ne pratiš. Stalno srećem relativno inteligentne ljude koji kažu ''ne pratim, ne interesuje me politika'', a za to vreme goveda bez mozga glasaju. makar se toliko uzdam u zdravo pamćenje ljudi. videli smo koliko je zdravo pamćenje ljudi kad je izglasan SNS xD Edited January 20, 2016 by Demon Seed
Recommended Posts