Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

meni se ponekad cini da bi bas voleo da opalim ovu matoru iz DSS

Ima simpatican nosic, da je mladja bila bi mi lepsa od Jelene Djokovic.

Mihajlovicka je uzas.

Edited by Hail Metal
Posted

Ja ni ne vidim sa kim bi Radule mogao da pravi koaliciju. DS vodi identicnu ekonomsku politiku kao SNS, prakticno jedna stranka, samo sto Vucic 'vamo koketira sa Rusima, ne bi li ubrao kajmak i od te ' " "patriotske" strane glasackog tela, majstor manipulacije. Radikali su opet iskljucivo protiv EU, tako da ni sa njima ne moze. Ovi iz DSS su uvek furali taj stil " nit' smrdimo nit' mirisimo" , tako da su oni realno mozda i najblizi, posto je i Radule tu negde u sredini.

Posted

Mihajlovićevka je više tip za masne automehaničare, građevince, putare, tapetare...

A Sanda ima sofisticiraniju lepotu.

...da sns punke.

To bi bio nedosanjani san.

SNS je u sebi okupio najadnije osobine nekih iz našeg naroda: patetiku, ulizništvo, nepismenost, alavost...

Posted

Dobra je Sanda, doduse, da je 10 godina mladja bila bi jos bolja.

Ja se čudim što je DSS nije forsirao malo više pre desetak godina. Sećam je se samo da je bila "nešto" za Kosovo, ali uglavnom sam je po prilozima viđao, a da samo pričaju o njoj, a nijedne njene izjave (iz tog perioda), intervjua, ili tako nečega se ne sećam.

A nije da nema šta da ponudi. Emancipovana je žena, inteligentna, vrlo rečita, pa ako hoćeš, ima i prilično harizme. Ovo pričam, ne ulazeći u politiku, čisto kao pojava.

Naravno, nije nimalo teško biti harizmatičniji od Koštunice, ali je DSS gurao onog Aligrudića, a ona je u poređenju sa njim izmislila politiku.

Možda ne bi DSS pukao 2008-me da su je malo više forsirali u javnosti.

• Downvote 1
Posted

Ако уђе Радуловић у неку причу са ДСС и Дверима неће ни мој глас добити, мораћу да гласам за ДС онда. Али оно што он предлаже ме ни не чуди толико, то је на трагу оне приче да се уједини сва опозиција и направи техничку владу годину дана. А рекао је да су Чеда, Чанак и Тадић СНС-ова опозиција, што се слажем са њим.

Posted (edited)

Ne znam šta se ložite toliko?

Pa to što Radulović priča, radikali i Dveri, pričaju već godinama, samo što on (da bi pridobio bivše DS glasače) ne insistira na saradnji sa Rusijom, i nije za odustajanje ka EU (ali nije baš ni za EU po svaku cenu). Vidiš ti kako lako mogu da se pridobiju bivši DS glasači? Čisto radikalskom politikom, uvijenom u oblande.

I kako ti, moj Karnisero, možeš glasati za DS, kada je Radulović protiv svega što su ovi radili (tajni ugovori, 10.000 evra po radnom mestu, stranačko zapošljavanje, nemanje insatitucija...) i što je SNS nastavio? To mu dođe iz krajnjosti u krajnjost. Kao da si rekao: ako me Čeda razočara, glasaću za Palmu.

Edited by Dark_Elf
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

I kako ti, moj Karnisero, možeš glasati za DS, kada je Radulović protiv svega što su ovi radili (tajni ugovori, 10.000 evra po radnom mestu, stranačko zapošljavanje, nemanje insatitucija...) i što je SNS nastavio? To mu dođe iz krajnjosti u krajnjost. Kao da si rekao: ako me Čeda razočara, glasaću za Palmu.

Против ове багре се мора гласати, а опција је мало. Радуловић ми је први пик, али с обзиром да сам апсолутно против ДСС-а и Двери онда ћу гласати за ДС-а. Већ сам рекао, ДС не ваља, али су од ових бољи. Мада од те коалиције са Дверима и ДСС нема ништа.

• Upvote 1
Posted

Ако уђе Радуловић у неку причу са ДСС и Дверима неће ни мој глас добити, мораћу да гласам за ДС онда. Али оно што он предлаже ме ни не чуди толико, то је на трагу оне приче да се уједини сва опозиција и направи техничку владу годину дана. А рекао је да су Чеда, Чанак и Тадић СНС-ова опозиција, што се слажем са њим.

radulovic tesko da moze sam da skine sns sa vlasti. zapravo, ni jedna druga stranka ne moze da ih samostalno ugrozi.

zbog toga radulovic nudi PRIVREMENU (!) koaliciju na godinu dana (tehnicka vlada)

stranke koje to odbijaju (ili postavljaju sah-mat uslove) rade to jer su svesne da nemaju kadar, ispasce nesposobne posle tih godinu dana u poredjenju sa radulovicem. bole njih kurac, jedini cilj dveri/dss/ds/sns i ostale bagre je da dodju na vlast i nakace se na sisu budzeta, dilova i love od gradjana.

Posted

To što Radulović predlaže je utopija, a mislim da i on to dobro zna, i ako je pametan, odbijanje drugih će iskoristiti kao okosnicu kampanje.

Против ове багре се мора гласати, а опција је мало. Радуловић ми је први пик, али с обзиром да сам апсолутно против ДСС-а и Двери онда ћу гласати за ДС-а. Већ сам рекао, ДС не ваља, али су од ових бољи. Мада од те коалиције са Дверима и ДСС нема ништа.

Ko što rekoh, DS je mnogo sličniji SNS-u (maltene isti), a Radulović je mnogo sličniji radikalima i Dverima, nego što je DS-u.

Slično je i sa Borkom.

Stranke se u principu dele na globalističke (DS, SNS, LDP, Liga...) i antiglobalističke (SRS, Dveri, Radulović, Borko...), bar ja tako gledam.

Neće Radulović najverovatnije sa Dverima i DSS-om da ide, ali i ako kojim slučajem ode, ne kapiram toliki šok Radulovićevih glasača.

• Downvote 1
Posted

To što Radulović predlaže je utopija, a mislim da i on to dobro zna, i ako je pametan, odbijanje drugih će iskoristiti kao okosnicu kampanje.

Ko što rekoh, DS je mnogo sličniji SNS-u (maltene isti), a Radulović je mnogo sličniji radikalima i Dverima, nego što je DS-u.

Slično je i sa Borkom.

Stranke se u principu dele na globalističke (DS, SNS, LDP, Liga...) i antiglobalističke (SRS, Dveri, Radulović, Borko...), bar ja tako gledam.

Neće Radulović najverovatnije sa Dverima i DSS-om da ide, ali i ako kojim slučajem ode, ne kapiram toliki šok Radulovićevih glasača.

И ја мислим да је смисао овог предлога да га одбију и да им због тога узме неке гласове. Што се тиче овога да је сличан Дверима и ДСС-у не знам колико, пошто ја од њих само чујем Русија и Косово.

Posted

100% saglasan,

pre neki dan čitao o toj nesrećnoj koaliciji Radule+DSS+ZVERI, nisam hteo odma da reagujem jer se svašta priča i piše, ali ako je ovo potvrdjeno, samo jedna jedina opcija ostaje, ma koliko i ona bila kljakava!

PS. Pa jebote Zorana sada mnogo bolja riba!

Posted

Што се тиче овога да је сличан Дверима и ДСС-у не знам колико, пошто ја од њих само чујем Русија и Косово.

Pa recimo po pitanju malih i srednjih preduzeća. Tu su identični (barem verbalno). Forsirali bi jačanje tog sektora, dok se DS i SNS politika svodi na čekanje velikih investitora, davanje subvencija.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...