Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nije potvrđeno, a verovatno i neće. DSS-Dveri će preći cenzus u svakom slučaju. Još ako im dođe i Šeki, imaće 7-8% sigurno, možda i 10%. DSS je takođe dokazano nesposoban i nema nameru da podrži bilo koji predlog koji će im ograničiti mogućnosti da zaposle svoje i uzimaju sa strane. Za dveri nemam pojma kakvi su, jedino vidim da su im stavovi pretežno glupi

Edited by Dead Man Drinking
Posted

Могуће је да ја ту нисам у праву и да претерујем, али мени Двери личе на класичну ДБ-овску творевину. Направићемо нешто десно таман да спустимо ДСС и СРС што ниже, пожељно испод цензуса. А кад дође до опасности да Двери пређу цензус онда се деси нека Трећа Србија. чисто да одбије овима коју хиљаду гласова, да их мало удаљи од 5 %, или да се приклони власти као у случају Новог Сада.

И сад сам убеђен да неће улазити ни у какве коалиције и да ће бити испод цензуса.

Posted

Pa već su oni u koaliciji sa DSS, skoro godinu dana.

Šešelj jedini insistira da neće ni sa kim u koaliciju, jer se onda smisao cenzusa gubi, i stranke koje samostalno ne mogu da pređu 5%, i ne treba da ulaze u parlament.

I u pravu je.

Posted (edited)

Pa već su oni u koaliciji sa DSS, skoro godinu dana.

Šešelj jedini insistira da neće ni sa kim u koaliciju, jer se onda smisao cenzusa gubi, i stranke koje samostalno ne mogu da pređu 5%, i ne treba da ulaze u parlament.

I u pravu je.

Zato Radule i još neki predlažu izmenu izbornog zakona, između ostalog, i veći cenzus za koalicije. Ali stvarno mislim da bi Dveri-DSS-SRS bila dobra koalicija i da bi pokupili skoro sve s desne strane. Jer niko od nacionalista i anti-EU fanatika nema šta da im zameri.

Edited by Dead Man Drinking
Posted

Apsolutno. Tu više nema nikakve dileme.

S tim što je Sloba bio kvalitetniji čoek od Vučića. Istorija je to pokazala.

• Upvote 1
Posted (edited)

Najrealnija je opcija da Seselj i Vucic na kraju vladaju Srbijom. Meni na to mirise. Vucic kako god okrenes. Ono malo sto mu zafali naci ce kod neke od ovih sto predju cenzus, ih, jos ce se trkaju ko ce prvi da mu se ponudi.

Ko drugi?

Ove patuljaste stranke sve zajedno da se udruze sa DS nece imati vecinu.

Zoran je definitivno ruznija, pogresio sam. Ah, dobro, vlast ju je prolepsala, koga ne bi...

Edited by LoveHateLove
Posted

prvi uslov za nastajanje nekih novih stranaka je nestanak starih i nepotrebnih. imali su dovoljno vremena, pokazali su sta su imali...i to je sve. ovako samo stvaraju iluziju da opozicija postoji.

Posted

Da otvorimo kladionicu ko ce od vas OPET ispasti debil koga su zajebali? :bigblue:

DS i SNS su cak i 88 posto isti (ne)ljudi, mozda ne ovi 'istaknutiji'.

• Upvote 2
Posted

Najbitnije je da ce se SNS srozati, ni sami nisu svesni.

Jedino nek racunaju na penzionere, a pacovi vec beze sa broda koji tone i sve ce vise bezati kako se budu blizili izbori.

Posted

Šešelj je najobičniji Vučićev pajac, kao što je bio i Slobin.

Апсолутно.

Da otvorimo kladionicu ko ce od vas OPET ispasti debil koga su zajebali? :bigblue:

DS i SNS su cak i 88 posto isti (ne)ljudi, mozda ne ovi 'istaknutiji'.

Или да отворимо гласање о томе ко је од вас што све капирате, видите да Запад влада Србијом и ради шта хоће, те да нема поенте гласти, никада неће бити боље итд. више испао фаца?

Нека, волим ја и да ме зајебу, такав сам човек...

• Upvote 2
Posted

Najrealnija je opcija da Seselj i Vucic na kraju vladaju Srbijom.

sve je lud vučić

on bi sa šešeljem samo da nema drugih opcija, a sigurno nije dotle došlo.

to bi značilo zaustavljanje eu integracija - što vučiću ne bi bio ideološki rpoblem - što bi dalje značilo siguran pad na idućim izborima ili i pre njih.

Posted

Апсолутно.

Или да отворимо гласање о томе ко је од вас што све капирате, видите да Запад влада Србијом и ради шта хоће, те да нема поенте гласти, никада неће бити боље итд. више испао фаца?

Нека, волим ја и да ме зајебу, такав сам човек...

Ali Lalo ja glasam :cry:

Posted (edited)

sve je lud vučić

on bi sa šešeljem samo da nema drugih opcija, a sigurno nije dotle došlo.

Po toj logici ne bi imao sa kim da pravi vladu. DS i njegovi sateliti nece sa njim, DSS/Dveri isto nece, SRS po tebi nece, pa onda mu ostaje jedino Ivica koji sa svima hoce, a pitanje je da li ce mu on biti dovoljan, ako uopste predje cenzus.

Ne sekiraj se ti, naci ce on izgovor neki, za dobrobit Srbije, ako nista drugo :)

Edited by LoveHateLove
Posted (edited)

tadić ako pređe cenzus hteće sa vučićem. a to je izvesno ukoliko se nakupi taj šljam čeda, čanak...

SRS hoće naravno, pod uslovom da se odustane od EU. Vučić se kod takve odluke ne bi plašio da će se biračko telo okrenuti protiv njega, daleko bilo, već kampanje sa zapda, finansiranje opozicionih stranaka itd...

mada ja smatram da će sa dačićem lagano praviti novu vladu i to nanovo jaka većina.

Edited by truliandedzombileš!
Posted (edited)

Tadic i ta ekipa ce verovatno ici sa DS, a izmedju njih vazi taj sporazum da se ne ide u nikakvu koaliciju sa SNS. Inace, ako Tadic i Ceda izadju sami na izbore ja neverujem da ce preci cenzus.

Edited by LoveHateLove
Posted

Ali Lalo ja glasam :cry:

Видимо се на бирачком месту, ја сам Смедерево Ладна Вода.

И на Малом Калемегдану за који месец. :rockdevil:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...