Hail Metal Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Је л' се мени учинило или је опет било звиждања Томи? Da, ali on nije u SNS-u. Sto se tice teme, hriscanski je prastati, i Djokovic ima pravo na drugi servis, zasto ne bi imao i Tadic. Bice sada bolje demokrate videcete.
KazimKazim Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 "čeda me je zajebo, tadić me je zajebo, ajde sada slušajte me da glasamo za radulovića" Poceti me na ovu scenu https://youtu.be/1erdHX_jHzk?t=5978
VoivodBG Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Najgore ime za bend, ikada. A i loša je muzika. Ja bih se upucao u koleno i zapalio da ovako nešto snimim i objavim...
truliandedzombileš! Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 nego vojvode oš ti za šešelja?
chess Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 pa samim tim sto si vojvod, mora da gajis simpatije prema vojvodi seselju
VoivodBG Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Bože svašta, valjda je evidentno da je to zbog benda, a ne tamo nekakvog političara. Mada moram priznati dobro bi bilo napraviti grindcore bend sa Šešeljovim semplovima.
Demon Seed Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Je l' ti nije maznuo ribu neko iz benda ili nešto? Prilično su zabavne gitare, mada ne znam dok ne poslušam celo, a ne znam baš hoću li toliko da se potrudim Vokal je možda bezveze... al' možda i nije, ja volim da poštujem kad mu ga neko da po pevanju bez obzira na boju glasa... Milić Vukašinović npr. je bio mnogo bolji dok nije počeo da peva svesnije koliko mu je glas smešan
VoivodBG Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 (edited) Ma jok, samo je loše. Jednostavno dosadna izanđala grandž mjuza. Isto kao i stoner, zakopati u pustinji i zaboraviti. Pevač je iz Sharks snakes & plane, btw. Milića boli kurac, gledao ga uživo sa Čolićem, Džinovićem i Neletom na jednoj svadbi, nezaboravno iskustvo. On u crvenoj kožnoj uniformi, kao svemirska kaubojša gejša iz 24. veka i kuknjava dr. za rnr. eeee Edited January 24, 2016 by VoivodBG
truliandedzombileš! Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 meni ni taj njegov originalni bend nije jasan odnosno fama oko istog
Demon Seed Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 (edited) @vojvoda: Previše insistiranja na inovacijama vodi u zamku! Edited January 24, 2016 by Demon Seed
truliandedzombileš! Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 vodi u savamalu i havajske košulje... ljubimo havajske devojke došli smo sa havajske obale imamo havajske navike
Vuk Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 (edited) Kristijan Golubovic je Sheshelju prichao da je trebalo da ga ubije. Poshto Vojvoda nije mrtav, znachi da ga Krile gotivi. Voivod se zove Kristian. Spojite dva i dva. Edited January 24, 2016 by Vuk 1
Sreta Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Vojvod fan Mladenovica narkomana i Cede istoga, barem se to vidi na keca.
Sreta Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Nesto mi se ovi Radulovicevci ucutali... Sta kao niste ranije glasali za Dacica indirektno?
HeLLsarma Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Radulovic ce da zavrsava mitinge sa ovom pesmom. War for freedom War for pride War for future For all of us To je to. 1 1
vudun Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Nisu raspisani izbori već konkurs za nove kolonijalne upravnike (kleptomane). Sva je prilika da će to ponovo biti Vučićevi naprednjaci. Sad ćemo tek da deremo kožu na šiljak. Jedini Izlaz je u apsolutnoj lomljavini i paljevini, ali pod uslovom da ta rušilačka energija bude pravilno usmerena. Nažalost, sa ciganima ludacima sa Severa to nije moguće. To su opstrukcijske snage. Sa njima je najrealnija varijanta da se sve živo razbuca i opustoši, pa da se krene sa masovnim čipovanjem građana, da se malo ubrza taj proces evroatlantskih integracija. 2
lemmy sixx Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Miki dver, stalo mu je do porodicnih vrednosti. 1
Recommended Posts