Machka Naopachka Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 juce i danas nisam mogao nikoga da izmolim da odemo na neko pesacenje, biciklizam, bilo sta.. u kafanu bi isli bez problema.. a planina nam uglavnom na 10-20 minuta biciklom.. bio na basketu malopre, osim dvojice tipova na basketu nigde zive duse.. gde da ih vidi neko da neosnovano setaju ili se bave nekim sportom, sramota.. ili su ljudi stvarno jezivo lenji ili su preumorni od radne nedelje.. inace ovde omladina sa svojih 24-25 godina lici na svoje roditelje..dodju sa posla i pravac kafana, celo vece.. ja nekako navikla na tu pricu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 http://rs.n1info.com/a132695/Vesti/Dosta-je-bilo-trazi-biografiju-direktora-EMS-a.html Upravni sud je naložio Vladi Srbije da postupi po zahtevu Pokreta i dostavi biografije, jer Generalni sekretarijat nije imao osnova da se pozove na Zakon o zaštiti podataka o ličnosti, a mora da postupi u skladu sa Zakonom o dostupnosti podataka od javnog značaja.... Vlada do sada nije postupila ni po jednoj, od sedam presudu Upravnog suda, dodaje se u saopštenju Kuruz da objasni kako je ovo moguće i koji su sledeći koraci Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Sledeći korak je pokretanje izvršnog postupka, što znači da bi izvršitelj trebalo da donese zaključak kojim Vladi nalaže da preda tražene isprave, a zatim bi sledilo izricanje novčanih kazni, sve dok Vlada ne postupi po presudi. Dakle, jebe im se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 juce i danas nisam mogao nikoga da izmolim da odemo na neko pesacenje, biciklizam, bilo sta.. Ja ceo dan bio u jebenoj sumetini. Hiking metal punks forever. Btw nije mi jasno sta ce ti ko, najbolje je sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 dosadno sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Ni slucajno, ja nabacim sluske i odgovarajuci saundtrek, niko mi ne treba. Kako moze da ti bude dosadno u prirodi jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 retko setam po prirodi, samo po punim ulicama i guzvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Ipak si seljanka u dusi, kako smo vec to zakljucili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 ako ti kazes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 I ne stidimo se toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 nikako, budi ponosni geak i slusaj rc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Opet ste switch-ovali profile? Anyway, u prirodi samo bez sluski, samo zvukovi lisca, ptica i sveg ostalog sto ide uz prirodu, Vlasina btw zakon... imas planinu, jezero i divljinu, broj ljudi minimalan Aj muzicki moment... http://www.youtube.com/watch?v=AfbJQUuuwnE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Ako je to muzicki momenat za prirodu onda do kurca neka ide ta priroda Zanimljivo, ja volim dok setam da slusam nesto a kad leskarim negde onda nista, sto kazes ptice and shit. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 a kad lezis u prirodi, pod drvetom nekim recimo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 (edited) Za Grobu, dok dangubi: http://www.youtube.com/watch?v=_WvabK8LXHU plus ptice: Edited February 7, 2016 by VoivodBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 U prirodi samo sa prirodom, nekoliko puta blizu reke imala susret sa zmijama, nekim cudnim suskanjem dok sam bila u sumi, to je bilo tako scary da smo se sestra i ja pokupile pocele da trcimo kao idioti Znaci priroda i mjuza ne... ali u gradu uvek... Ej a zamisli trip da odes u prirodu i da pustas zvukove prirode "fazon new age relaksacija" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 a kad lezis u prirodi, pod drvetom nekim recimo? Za Grobu, dok dangubi: http://www.youtube.com/watch?v=_WvabK8LXHU Da budem iskren ocekivao sam na pomen ptica Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Tu su i ptice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 mi seljaci ne volimo kkn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 A ovo? http://www.youtube.com/watch?v=aPhQhqP7UjY Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 (edited) mora nesto sirovo, jer mi smo takvi Edited February 7, 2016 by soul wandering Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Mogli bi se organizovati za Fruškogorski maraton u martu, 30km, može i 50km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 ne vredi da ja idem, meni se to uvek pretvori u fruskogorsko jedenje pasulja na iriskom vencu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Moze 30, 50 je previse. Priroda i solo I u drustvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 inace u prirodi se slusa klasicna muzika, samo da vas obavestim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts