Јарослав Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Sa nacisti ne bi trebalo da se diskutuje, jer nema smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 po tripartitnom ugovoru srbija nije trebala da salje vojnike nigde i otvatala joj se mogucnost za teritorijalno prosirenje. gde je to srbija trebala da se širi više? pre ww2 su sve srpske zemlje bile slobodne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted March 10, 2016 Author Report Share Posted March 10, 2016 beskicmeni libtardi nemaju nikakav smisao postojanja sam po sebi.Zapravo nikakvu svrhu nemaju nego da se prave "pametni" po internet forumima. Nisam ja nikakav nacista,samo realno sagledavam neke stvari. Da se tom neutralnoscu spasilo samo jedno dete koje su ustase zaklale negde to bi bila dobra stvar.A kamoli sto je moglo da spasi stotine hiljada neduznih zivota. "Koristi" Srbije od anti fasizma Nemacko bombardovanje i okupacija Genocid nad Srbima od strane Ustasa Gradjanski Rat 50 godina komunisticke diktature Raspad Jugoslavije i "saveznicka" podrska Hrvatima i Muslimanima koji su bili Hitlerovi saveznici Bombardovanje Jugoslavije i otimanje Kosova u korist Hitlerovih saveznika Albanaca Sankcije Konstatno skidanje gaca pred EU Pa cekaj a antifasizam?Sto ih neko nije podsetio na to? Jugoslavija je po Trojnom paktu trebala da dobije Solun kao svoju teritroiju,naravno ne obavezno,ne verujem da bi smo mi na to pristali Sto ce tice Dveri i Crkve,vrlo brzo ce se SNS sama okrenuti opet za 180 stepeni u integracije sa Rusijom zato i stavljaju na listu Lazanskog i ovaj SNP Popovica i njemu slicne. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 jel tebe satana stvarno silovao ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 je l' ti najozbiljnije i bez zajebavanja veruješ da bi se ustaše prema srbima išta drugačije odnosile, kakav god stav da smo mi zauzeli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 pa, da je neutralnost/pakt sa hitlerom prošao verovatno ne bi postojala NDH. No, to ponovo ne menja činjenicu da je Nedić saradnik okupatora, da je sedeo i glumio vladu upravo dok ustaše kolju srbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted March 10, 2016 Author Report Share Posted March 10, 2016 (edited) A jel ti meni ozbiljno postavljas to pitanje momak?Ajde razmisli malo bolje sta si napisao.Sta bi i gde radile ustase da je drzava Kraljevina Jugoslavija ostala neutralna za vreme rata? pa, da je neutralnost/pakt sa hitlerom prošao verovatno ne bi postojala NDH. No, to ponovo ne menja činjenicu da je Nedić saradnik okupatora, da je sedeo i glumio vladu upravo dok ustaše kolju srbe. Zasto je Djuic saradjivao sa Nedicem onda ako je Nedic samo sedeo i gledao?Ko je zbrinjavao izbeglice iz NDH? Uostalom postojale su akcije Nedica,Ljotica i SPC koje su uspevala da za kratko vreme umanje zlocine u NDH ali je kriva izbeglicka vlada jer nije objavila na zapadu javno memorandum o ustaskim zlocinima koji im je poslat od strane Sinoda SPC.A SDK je isto tako par puta se puskarao sa ustasama. Edited March 10, 2016 by Speedz Maniac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Hitler bi poštovao našu neutralnost u pm. Amerika nije mogla da ostane neutralna, kamoli Srbija. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 nema neutralnosti čoveče, država ti je u centru balkana između 3 kontinenta, nema tu "e ja neću da se igram" stava, ne pita te niko. mogli su da budu neutralni tamo neki islandi i portugali koji su bogu iza tregera locirani, mi nismo imao si i prvi svetski rat gde si vrlo lepo osetio na svojoj koži koliko poštovanja prema tebi švabe imaju i kakav im je utisak o nama ostao posle njega, sve su jedva čekali da se izmire i izljube sa nama zašto bi švabe pristale na našu neutralnost kad su hrvati i kompanija bili otvoreno na njihovoj strani, od koje bi koristi njima bilo negovanje neke fiktivno neutralne jugoslavije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 jednostavno neutralnost ne bi postojala hitler bi tražio prolaz i divizij, pre ili kasnije (vrlo verovatno pre) i cela stvar bi se svela na isto. potpuno debilna je priča o tom sbbkbb scenariju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 koji ste lbtrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 (edited) meni je neverovatno šta ja ovde čitam marsejski atentat još '34., hrvati i slovenci otvoreno uz nemce, vojvodina prepuna nemaca i mađara, italijani, bugari i šiptari večito pripravni da te napadnu i otmu teritoriju, ali ljudi veruju da se moglo biti neutralno strašne stvari Edited March 10, 2016 by Talvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 prebacite se na neku drugu temu Vučić nekom direktoru: "samo Vaša sranja više da ne slušam", ima i snimak na istom snimku ga vojnički pozdravljaju, iako nije ni oficir, ni predsednik, a čak ni uniformu ne nosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted March 10, 2016 Author Report Share Posted March 10, 2016 meni je neverovatno šta ja ovde čitam marsejski atentat još '34., hrvati i slovenci otvoreno uz nemce, vojvodina prepuna nemaca i mađara, italijani, bugari i šiptari večito pripravni da te napadnu i otmu teritoriju, ali ljudi veruju da se moglo biti neutralno strašne stvari Samo jos jedan post i nestajem. I druge zemlje su bile neutralne. Ti ako mislis da su Hrvati i Slovenci bili neki faktor dok je postajo drzavni apart onda stvarno ne znam sta da ti kazem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 za vreme rata, na zgradi opštine u ZR-u je stajao veliki natpis na nemačkom "ova zemlja je bila, jeste i ostaće nemačka", probaću da nađem fotku eto ti u praksi šta su švabe mislile o tvojoj neutralnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Ti ako mislis da su Hrvati i Slovenci bili neki faktor dok je postajo drzavni apart onda stvarno ne znam sta da ti kazem. Postojao je državni aparat i u SFRJ, pa su bili faktor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Speedz Maniac, vrati se na Stormfront leba ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Dobar potez.Bice to dobra stvar ako u skupstinu udje Nedic.Da se narod malo obrazuje o zlocinima onih u cije se vreme najbolje zivelo. Tito >>>> Nedić, Đinđić, Dinkić, Tadić, Dačić, Vučić 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted March 10, 2016 Author Report Share Posted March 10, 2016 Despot Stefan Lazarevic,Milos Obrenovic... Postojao je državni aparat i u SFRJ, pa su bili faktor. Preglupo poredjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 za vreme rata, na zgradi opštine u ZR-u je stajao veliki natpis na nemačkom "ova zemlja je bila, jeste i ostaće nemačka", probaću da nađem fotku eto ti u praksi šta su švabe mislile o tvojoj neutralnosti zakljuciti nesto o javnom mnjenju na osnovu grafita je prilicno besmisleno. ili ima za cilj propagandu, sirenje panike i slicno.. evo primera: tako bi neko mogao da zakljuci da beogradjani, "srbijanci" (ili kako se vec zovu zitelji srbije, ali ne i vojvodine i kosova) zele da proteraju "vojvodjanske dzukele". svu retardiranost, idiotizam i besmisao ovog grafita ce naravno iskoristiti ona politicka struja kojoj odgovara da se siri mrznja zarad njihovih ciljeva. na primer ovako: http://www.autonomij...prijatelji.html ne bi me cudilo da je neki majstor PR-a sam izdao nalog da se ovo napise na nekom zidu kako bi obezbedio sebi municiju "oni nas mrze, hajde da se otcepimo". tako se to radi odavno... dakle, to sto je na nekom zidu neko nesto napisao - ne znaci apsolutno nista i uzimati to kao neki argument od znacaja je tupavo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 kakav crni grafit, veliki zvanični transparent je bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Preglupo poredjenje. Što? I najveći narod i državni aparat i JNA skoro pod apsolutno srpskom kontrolom, pa opet kurčina. Sva ta isključiva crno-bijela shvatanja i laka rješenja i ŠBB-KBB scenarija koja tvoj način razmišljanja nudi u realnom životu ne postoje. To postoji samo u glavama klinaca od 15 godina koji apsolutno nemaju dodir sa stvarnošću i kurče se po netu (a da im je najveći problem s kojim su se sreli kad im neko otme užinu) ili maloumnih nacističkih degenerika. I dok se klincima neznanje i neiskustvo mogu i moraju oprostiti, nacistima se uvijek i na svakom mjestu može i mora poručiti da posaftaju masnu debelu kurčinu kao i njihovi idoli kroz istoriju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 elem: inače ja ovo kucam iz ex-nemačkog sela iz kojeg je svaka muška glava tada bila u Princ Eugen diviziji u Bosni ali šta znam, možda oni to ne bi tako da smo ostali neutralni, m? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 Ma jok, možda bi i uzeli srpska imena i napravili svesrBski sabor trubača u Minhenu kad bi vidjeli da smo neutralni. Jbt, ja ne mogu da vjerujem da se o ovoj jebenoj imaginarnoj mogućnosti bilo kakve neutralnosti usred balkana uopšte i raspravlja među ljudima stariijim od 20 godina. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 10, 2016 Report Share Posted March 10, 2016 ne rade ni Kickass ni TPB Dok je Tadić bio na vlasti radili su. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts