Jump to content

Recommended Posts

Posted

Desnica u Nemackoj podrzava Srbe i ne priznaju siptarsku narko "drzavu".Za njih je Kosovo i Metohija Srbija.Vise puta su razne nemacke desne snage poput NPD slale humanitarnu pomoc srpskim enklavama,zalazu se za napustanje EU grobnice i NATO pakta i uklanjanje americkih baza sa svoje teritorije tako da se zaista radujem uspehu nacionalista u Nemackoj.

• Downvote 5
Posted

Desnica u Nemackoj podrzava Srbe i ne priznaju siptarsku narko "drzavu".Za njih je Kosovo i Metohija Srbija.Vise puta su razne nemacke desne snage poput NPD slale humanitarnu pomoc srpskim enklavama,zalazu se za napustanje EU grobnice i NATO pakta i uklanjanje americkih baza sa svoje teritorije tako da se zaista radujem uspehu nacionalista u Nemackoj.

Znači četvrti rajh + hdz + vojvoda = kosovo oslobodjeno? eto nama sreće, samo se nadam da ja to neću doživeti!

• Upvote 1
Posted

ЕУ гробница, либтарди, одавно нико није био овако поетичан на јуметалу.

Gde bi mu bio kraj da nema Google Acceleratora...

Posted

Kim Džong ponovo preti, ovoga puta hidrogenskom bombom.

Da mi lepo evakuišemo Metaliku na vreme... dobro, ajde... i Mastejna da uguramo nekako u taj avion nacionalnog spasa.

Posted

Znači četvrti rajh + hdz + vojvoda = kosovo oslobodjeno? eto nama sreće, samo se nadam da ja to neću doživeti!

mozda i neces ko to zna,mnogi i ne treba da dozive.

Posted

ljudi koji su završili Union mogu da se upišu, ali ih advokati, osim ako ne upadaju na osnovu preporuke, poznanstva itd, gotovo nikad ne primaju

ovi sa kojekakvih privrednih akademija i sličnih sranja ne mogu ni da se upišu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...