Jump to content

'bem ti život

ManiaC

Recommended Posts

brate, pa ko će da dobije njihove glasove? :D

Pa minus od navedenog postotka, ne znači da će ti minusi nužno biti veliki... Opet će se dosta glasova rasuti svuda unaokolo i po desnici i centru/ljevici, a mislim da će DS ovoga puta porasti zbog povratka dijela bivših bijelih listića i ljudi koji su glasali za Tadićevu stranku na prethodnim izborima (a sad su u toj koaliciji za koju niko sa 2 grama mozga neće glasati i za koju svako ko nije slijep vidi da vise na Vučićevom čiviluku).

za SNS mislim da će dobiti i više od 46%, samo mi je strašno da napišem to

Ja mislim da nema šanse da se to desi na ovim izborima, bez nekih masovnih krađa i malverzacija sa spiskovima. Veliki je rezervoar neglasača, a mislim da je barem jednom značajnom broju dogorilo i da će glasati protiv.

Opet, nikad ne znaš koliko retardirani narod može biti spreman da trpi.

Vidjećemo...

• Upvote 1

nema ko drugi da pokupi te glasove, sve iole relevantne stranke su nabrojane tu

za SNS mislim da će dobiti i više od 46%, samo mi je strašno da napišem to

Ajde nemoj lupati, SNS se rasipa i raspada kao i DS. Moraju autobusima da dovode ljude iz drugih gradova da bi drzali miting. Imace ispod 40 posto ako ne i ispod 35 posto.

Ja cenim 'vako negde:

SNS - oko 35%

SPS, JS - borba za cenzus, ali prolaze

SRS - preko 10%

DS - borba za cenzus, ali prolaze

LSV, LDP, Tadić - ispod cenzusa

Dveri/DSS - borba za cenzus

DJB - prolazi cenzus

Levica Srbije - nekih 2-3%

• Downvote 1

@Soul

Pa videćemo, radikalima su uvek u istraživanjima davali dosta manje, nego što posle dobiju.

Verovatno zato što se u gomili istraživanja obrne stotinak brojeva u krugu dvojke.

@Talvi.

Ja nikoga ne poznajem ko javno kaže da će glasati za SNS.

Doduše, nikoga nisam poznavao ni na prošlim izborima.

Ali Vučko je 2014 imao za adut Miškovića, a sada nema ništa.

Ne zaboraviti ni da je gomila SNS glasača bivši radikali. Posle povratka Šešelja, ja mislim da će se sve više njih vraćati SRS-u.

Edited by Dark_Elf

Možda, ali mislim da će sigurno imati preko 40%. I dalje dosta ljudi guta tu njegovu priču, što mi je neverovatno posle svega.

Cenim da će radikali preći cenzus, ali jedva. Moj burazer i stric će glasati za Šešelja a kada ih pitaš zašto, oni su u fazonu, znam da ne može da dobije, ali će barem praviti zajebanciju u skupštini.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...