Dead Man Walking Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Šta ste navalli na grobno mesto? http://www.youtube.com/watch?v=v7pBjrlB9lY Inače prvi put saznajem da tako nešto košta 800 evra, i kupuješ unapred godinama i plaćaš održavanje, jebo to sranje. Samo kremiranje dolazi u obzir.
Talvi Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 i za kremiranje valjda moraš da plaćaš grobno mesto jer po našem zakonu ne smeš da rasipaš pepeo okolo
soul wandering Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 da, na 10 godina se iznajmljuje mislim, posle produzvas ako docekas
LoveHateLove Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Stavis urnu u spajz, ili eventualno regal...
Kumodraski Vo Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Aj molim vas nadjite mi onaj klip kad lik preporucuje vino uz ljutkaste kobasice, isto neki insert iz emisije najjaci klip..
LoveHateLove Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Ili bacis u Dunav, ili vec po zelji, kao da ce neko da proverava sta si uradio sa pepelom...
Dead Man Walking Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Izlaziš iz krematorijuma i kao slučajno se sapleteš, ispadne ti urna i prospe se sve. Jbg brt poyy 7
Toki89 Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 Sećam se mog pradedu kad smo sahranjivali ,to ti je neko groblje bilo usred šume ( ! ),jedno 3-4 km od sela ,sumnjam da se tu nešto plaćalo ,osim kovčega ,čak ni pop nije došo. Pored njega bili sahranjeni njegov otac ,ujka ,možda i deda ,fazon u celom redu samo rodbina. Ako je moguće sahraniti se na takvom nekom mestu ,to bi verovatno bila najjeftinija opcija. A i najmetal
kuruz Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 u selima okolini Loznice sam video dosta grobova u dvorištima porodičnih kuća takav je običaj bio ranije, nemam pojma da li i dalje ima toga
soul wandering Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 u selima okolini Loznice sam video dosta grobova u dvorištima porodičnih kuća takav je običaj bio ranije, nemam pojma da li i dalje ima toga da, ovo su i meni rekli ljudi da to nema nigde sem kod nas tamo milosevic stajl
Talvi Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 ima toga dosta i sa druge strane Drine, Romanija i ti krajevi
Fapril ethereal Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 kod mene toga nema.. mi to lepo na groblju, ali ovde sahranis coveka, on pobegne iz groba zbog loseg odrzavanja groblja.. 1
Zen Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 to je stari obicaj sahranjivanja clanova porodice sto blize kuci, u dvoristu, cak pod kucnim pragom po verovanju da preci stite svoju porodicu to je rasprostranjena praksa bila svuda u svetu, a negde se jos uvek primenjuje u mnogim americkim drzavama to je sasvim legalno i mnogi to praktikuju
HUMAN Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 Haha, znao sam da će se javi neko... elem pre par godina pričam sa jednom Amerikankom i ona pomenu "omiši"... a ja what Amiši? Oni izgleda kažu ooomiš
Sreta Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 Ako umrem, zakopaj me brale, nasred staze, nek po meni gaze. Platim kurac nekome za grobno mesto.
Machka Naopachka Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 i za kremiranje valjda moraš da plaćaš grobno mesto jer po našem zakonu ne smeš da rasipaš pepeo okolo Smes samo u vrtu secanja na novom groblju ali i to se placa. Nece ti dati pepeo u ruke pa da se spotaknes - ma vazi. Bar ne u Beogradu. Il sto rece moj muz to sve sluzi da se nerviras sto te deru i da ne mislis na to da nekoga sahranjujes. Ali da se razumemo, u Beogradu su kolko tolko sredjena groblja. Moj deda je sahranjen u Basaidu i to je tamo stvarno bez veze. Setas preko grobova i blata jer nema asfaltirane staze. Pa niko ne odrzava i kad god dodjemo iznova se borimo sa korovom i zbunjem. Stalno kao nekome plate da odrzava pa taj izvacari jer ne zivimo tamo i tako dalje. Jbg.
Antikristina Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 omiš: Kao mala sam se tripovala da bismo mogli da raftingujemo od našeg sela do Omiša, al' ujeba nas hidroelektrana Prelepo je tamo
Demon Seed Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 Ja sam mislio da je poenta slike ovaj okeanski penis koji jebe kopno. 1
Recommended Posts