B@K@ Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Jebem im mater. Udri ih, Nele, gde god ih vidiš. Treba plaćati karte i dažbine, ali ne u ovakvom kontradiktornom sistemu, ovakvoj stoci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 30, 2016 Report Share Posted June 30, 2016 Što kaže Sotir Milivojević zvani Đubre, stara majko: Ma sve ću bre ovo da vam razjebem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=02&nav_category=16&nav_id=1150354 Radomire? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 ubio bivšu ženu, njenu rođenu sestru, dečka bivše žene i još dvojicu koji su s njima sedeli za stolom menjao šaržer usred lokala, ima oko 30 povređenih svi su znali da je degenerik pre nekoliko godina osnivao lokalni odbor jedne stranke, režao na ljude koji nisu hteli da mu daju potpis najmanje šestoro dece ostalo bez majke ili oca, ima još ljudi na urgentnom, pa se ne zna konačan bilans nisam bio tamo, srećom 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 zato treba dozvoliti nosenje oruzja, da je neko u kaficu bio naoruzan ovaj ne bi ubio toliko ljudi. nego, koje stranke je osnovao lokalni odbor? 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 mislim SNS, ali nisam siguran nošenje oružja bi se u državi sa ovako temperamentnim narodom pretvorilo u svakodnevne masakre 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 svi ti sto su temperamentni se primire kad je u blizini neko jaci.. jos vise se primire kad je u blizini neko naoruzan. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 ti brate nisi normalan, stvarno mislis da ovakvi ljudi o necemu razmisljaju kad krecu u ovakve akcije? pukao mu film i to je to, uradio bi to taman da su svi tamo bili naoruzani uostalom, mnogi ovakvi slucajevi se zavrse tako sto i sam ubica izvrsi samoubistvo na kraju, jer kakav mu zivot predstoji posle ovoga? mozda bi ga neko i ubio da je bilo naoruzanih ali bi se, u slucaju legalizacije nosenja oruzja, u medjuvremenu desilo jos ko zna koliko ovakvih slucajeva na kraju krajeva imas Ameriku kao primer problem je sto institucije ne postoje i sto ovakvi osvedoceni ludaci setaju ulicama svaki dan...takve treba smestati ludare a ne legalizovati nosenje oruzja da mogu da iskaljuju svoj bes na nevinim ljudima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Zakon nam je takav da bi taj junak koji bi roknuo ovog da prekine masakr ležao robiju jedno pešes godina... 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 kuruze, jel poznato od ranije da je maltretirao suprugu, tukao i sl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Zakon nam je takav da bi taj junak koji bi roknuo ovog da prekine masakr ležao robiju jedno pešes godina... to je veci problem. osecam da po nasem zakonu imas pravo da pucas u napadaca tek kad on ispali metak na tebe. mozda ne bukvalno, ali kapiras o kakvom besmislu je rec, odmah se krivi zrtva recima "otkud znas da je hteo da puca na tebe". jok nego je dosao naoruzan tek tako, u stvari je hteo da mu izmasira noge a ne da puca. a i te zakone smo verovatno prepisivali od nemaca, austro-ugara ili ko zna koga (i od kad to datira) i cela ta prica nije prilagodjena nasem korumpiranom sistemu, pa ispada da su nasilnici i ubice zasticena kategorija u srbiji. to naravno odgovara svakoj vlasti i "sluzbama" koje regrutuju egzekutore i drze ih na slobodi pomocu takvih zakona (i tumaca istih). bolje da se olos poubija, jer oni i ovako setaju naoruzani bez obzira na zakon. @lovehatelove to je lepo razmisljanje kad sedis za kompom na sigurnom i najveca opasnost koja te vrema je da te neko ne rokne u counter strikeu. ali da se nadjes u situaciji da sedis u restoranu i upadne lik sa kalasnjikovom i da imas priliku da ga upucas i sprecis da te ubije - promenio bi misljenje u sekundi. sigurno ne bi rekao "pa dobro je sto nemam pistolj, neka me ubije ovaj manijak ali bar znam da ne moze svaka budala da nosi oruzije". malo sutra. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Ne bi legalizovanje oružja ništa donelo. Taj lik je nenormalno ljubomoran, i ne bi ga sprečilo ništa kad mu padne mrak na oči. Druga stvar je, što, i da su svi bili naoružani u tom kafiću, možda niko ne bi bio hladne glave, a ako bi pucali u panici, ko zna ko bi još bio povređen. Oružje treba da nosi samo onaj ko je obučen da ga koristi, a pri tom mislim, ne samo na bukvalnu obuku, nego i obuku u kojoj može hladne glave da reaguje. Treba nešto drugo uvesti. Najrigoroznije kazne za posedovanje nelegalnog oružja. Prođe racija, uhvati nekoliko klinca sa pištoljima, i po automatizmu im sledi društveno korisni rad od jedno 2 godine. Da rade kao smećari, ili da grade koridor, ili kao čistači po bolnicama. Opet ih uhvate, zatvor 2-3 godine. Onda bi neki dva puta razmislili da li će u grad sa utokom. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 @ imaginos @lovehatelove to je lepo razmisljanje kad sedis za kompom na sigurnom i najveca opasnost koja te vrema je da te neko ne rokne u counter strikeu. ali da se nadjes u situaciji da sedis u restoranu i upadne lik sa kalasnjikovom i da imas priliku da ga upucas i sprecis da te ubije - promenio bi misljenje u sekundi. sigurno ne bi rekao "pa dobro je sto nemam pistolj, neka me ubije ovaj manijak ali bar znam da ne moze svaka budala da nosi oruzije". malo sutra. haha...super, izadjes u grad - utoka za pojasom, izadjes u restoran - utoka za pojasom, ides na plazu - utoka za pojasom ... ti ne shvatas da bi ovakvih stvari bilo 10 puta vise kad bi se legalizovalo...a vec sam rekao: imas Ameriku kao primer, sta dalje da se diskutuje....EU je veca po populaciji od Amerike a nije zabelezen ni priblizan broj slucajeva masovnih ubistava... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 ipak nije i sestra stradala, nego drugarica kažu da je nikad nije maltretirao, ali nije mogao da podnese to što su se razišli i što se spetljala sa čovekom koji je takođe ubijen noćas večina ranjenih je iz Ravnog Topolovca, sela pored Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 kažu da je nikad nije maltretirao, ali nije mogao da podnese to što su se razišli i što se spetljala sa čovekom koji je takođe ubijen noćas E šta će siroma... Ja čuh da ga je ona prijavljivala za proganjanje i fizičko maltretiranje, kao i za posedovanje oružja, ali, naravno, kurac dok ne napravi ozbiljno sranje. Ko zna, ona je možda od početka znala da je dečko debil, nego joj bilo zabavno, tako to često i biva, pa joj posle kriv đavo kad bude maltretirana. Znam milion takvih primera iz Prokuplja. Od budale treba bežati na vreme, tj. ne treba ni stupati u kontakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 što se tiče Amerike, Čikago ima jedne od najstriktnijih zakona o držanju oružja ali im je stopa ubistava jeziva, duplo viša nego u Njujorku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 čitam i ja sad to o prijavama sad ima bezbroj informacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 osecam da po nasem zakonu imas pravo da pucas u napadaca tek kad on ispali metak na tebe nemaš ni onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Samo sam čekao da čujem za Topolovac . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 @ DS naravno, ali ima onih zena koje zele da su special snowflake, kao, znam ja da je on ljubomorni psihopata i problematican, ali moja ljubav ce promeniti sve, 'cause i'm so fucking special pa na kraju ili joj on ipak dojadi sa svojim sranjima i onda kuka kako joj je on zivot upropastio ili se desi ovako nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Pa to kažem praktično, sve to ulazi u jednačinu, ne treba ti 'ali' Pokaže nesoj agresiju i mudo, a sojci curi niz butinku, teško je protiv instinkta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Ja ne znam koji je ovo femicid po redu od pocetka godine, strasno vise postalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 strašna je količina komentara po balkanskom internetu koji ovo odobravaju, u stilu "pa šta je tražila tamo uopšte u te sate" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 strašne stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts