Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jbt deca u citanci uce vokativ na izmedju ostalog "secas li se, lepi grome moj, nekada je tlo pod nama pucalo"

Bukvalno da odes i da se izvinis detetu sto si ga pravio u Srbiji xD

Dodji Cjazime kazi kako to nije nista strasno, utesi me, ebem te bas

Sry brt malo da se ispraznim :haha:

Posted

Jbt deca u citanci uce vokativ na izmedju ostalog "secas li se, lepi grome moj, nekada je tlo pod nama pucalo"

Bukvalno da odes i da se izvinis detetu sto si ga pravio u Srbiji xD

Ništa tako čudno, već su stasale te turbo folk generacije, pa neko postao i profesor (nažalost) ili šta god..

Ali evo daću ti i jedan svetao primer, ja kad sam imao predavanja iz grafičkog dizajna, u udžbeniku medju omotima albuma bili Roots, Demanufacture, SOAD (prvi) itd. Naravno zahvaljujući profesorki, staroj metalki, i sestri još poznatijeg beogradskog metalca i multimedijalnog umetnika, koja je učestvovala u realizaciji tog udžbenika.

• Upvote 1
Posted

Ako taj nije imao nalog na yumu sa +10k postova, ako ga nije banovao Gotik Ejndzel nazad u dan, ako nije pricao sa Shamandalie o pravljenju italijanske pice, ako ga Krang nije naduvao kurcem na avangardi, ako nije popio pivo kod Solija dok su se rezale mp3jke... dzaba mu sve

• Upvote 5
  • Downvote 1
Posted

Ako taj nije imao nalog na yumu sa +10k postova, ako ga nije banovao Gotik Ejndzel nazad u dan, ako nije pricao sa Shamandalie o pravljenju italijanske pice, ako ga Krang nije naduvao kurcem na avangardi, ako nije popio pivo kod Solija dok su se rezale mp3jke... dzaba mu sve

hahhaha ja sam i zaboravio na to

urodilo plodom, danas pravim opasnu picu

• Upvote 1
Posted

istorija ovog mesta u par recenica. svaka cast. :-)

Posted

od onlajn verzije časopisa Puls? :haha:

Kako si propustio raspravu tokom koje smo pominjali i kulturni značaj yumetala... Mnogi ga potcenjuju!

:haha: :haha: :haha:

Verujem da lik ni ne zna šta je yum

Prašta mu se ako ne zna šta je internet :bigblue:

Posted

Šta je rek'o putin, jel' rek'o

druže vučiću, ako vas budu dirali amerikanci, javite crvenom linijom

mi odma' ulećemo našim najnovijim uranom 6 tenkom, a bogme tu je i devetka

vas niko nesme da dira dok sam ja tu, recite haradinaju da se ne igra sa nama, a haradinaju se inače tresu gaćoni :haha: pogotovo u zoni dukadjini

tačija će da sredi moj novi frend erdogan, do tada, ajte vi malo doma, imam ja neka posla

i tako vučić se rastade nevoljno, a hteo je da jede šniclu

do novog peglanja kod merkelove............

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...