Antikristina Posted September 15, 2018 Report Posted September 15, 2018 from her two white feet Rasisto Ide 'bare feet' 2 1
Antikristina Posted September 15, 2018 Report Posted September 15, 2018 Pa jebeš ga, nisu cela stopala, ipak je op mala bosonoga Bravo Kad je žena prelepa i bez kose (čak i lepša), nisu to čista posla 2
KazimKazim Posted September 27, 2018 Report Posted September 27, 2018 Tolko se ne bi sami cimali da smuvau ribu za sebe, koliko se lomatau oko neke nebitne. izmisljene zemske uloge u super heroi filmu Gospodi pomilui
Demon Seed Posted October 1, 2018 Report Posted October 1, 2018 Mogu da razumem da je napisati par postova lomatanje nekom kog mrzi da se iscima da napise sva slova Trebali su crnkinju s malim sisama da ture, to bi bio dupli pogodak... mada ni ovako ne stize na red da se pomene da je Alicia Vikander ruznjikava i ufacu. Sad videh nekog bednika na autobuskoj stanici kako cepa plakate za moleraj liku koji radi jeftinije od njega Grcevita borba za trziste CCCC
johnnyzzz Posted October 1, 2018 Report Posted October 1, 2018 ili možda neku lezbaču muškobanjastu, da bude ravna ko daska a ramena ko švarci...
Demon Seed Posted October 1, 2018 Report Posted October 1, 2018 Brt, je l' to neka layerovana sarkasticna fora? (Esam porusio foru ovim pitanjem? xD) To navedeno su i dobili dragi fenovi
bradilko Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 evo jedan neoliberal da edukuje hamzaru
bradilko Posted October 10, 2018 Report Posted October 10, 2018 naleteo, reko' biće ti simpatično... 2
Demon Seed Posted October 11, 2018 Report Posted October 11, 2018 Gledate li ovu propagandu na Prvoj Glumi i Milos Bikovic, majmuna Super ti je trejler HAHAA IZGASITE MI CIGARETE UOCI Ne moze Veliki da oseca prema Malom, kao sto Mali moze prema Velikom...
Demon Seed Posted October 12, 2018 Report Posted October 12, 2018 (edited) Šae bilo monci, niste stigli od emisije da postujete GAVARITJ MOSKVA A Srbin svrššš u gace ah kako je lep ruski jezik Idite braco u rat, pomoci ce Rus Imao sam krizu sad kacam po 3. put produzavao apsolvencku godinu (a SW - svrrr), malo je falilo za nacionalnost da ostavim prazno... I reko ae da se ne pravim pametan... Ali jos malo i bicu izlecen Mislim da cu dogodine kad budem produzavao da se izjasnim kao Jevrej. Edited October 12, 2018 by Demon Seed 1
miter Posted October 12, 2018 Report Posted October 12, 2018 demone, ti si pritajeni rusofil nisam gled'o, ali se ispišam na sve sto je govorio
vudun Posted October 12, 2018 Report Posted October 12, 2018 Hajde sada malo da ga fafaljuljate. Obećali ste to na konferenciji za štampu.
Demon Seed Posted October 12, 2018 Report Posted October 12, 2018 (edited) demone, ti si pritajeni rusofil nisam gled'o, ali se ispišam na sve sto je govorio Sta me vredjas brt kad uriniramo zajedno, evo i Vudurin nam se pridruzuje u Urin Festu Od Rusa priznajem samo ideoloske neprijatelje Sovjeta, avangardu umjetnicku Malo bolje kad pogledas svaka nacija je kurac a samo umjetnicka avangarda vredi nesto ;-) Edited October 12, 2018 by Demon Seed 1
miter Posted October 12, 2018 Report Posted October 12, 2018 samo ruskinje dolaze u obzir, nebi im oprostio
Demon Seed Posted October 12, 2018 Report Posted October 12, 2018 Ono jes i to Znaci samo pička, ćmar lepi i avangarda 1 1
Antikristina Posted October 12, 2018 Report Posted October 12, 2018 Imao sam krizu sad kacam po 3. put produzavao apsolvencku godinu (a SW - svrrr), I ja svrrrr, završila sam faks pre tebe 3
HUMAN Posted October 12, 2018 Report Posted October 12, 2018 Ono jes i to Znaci samo pička, ćmar lepi i avangarda I Tetris
Demon Seed Posted October 16, 2018 Report Posted October 16, 2018 I ja svrrrr, završila sam faks pre tebe Čestitamo Smislio sam neka sex & droga pomagala taman, pa će yumetal mašinci da mi napišu projekat da idemo u preduzetništvo
Demon Seed Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 https://www.telegraf.rs/vesti/politika/3000350-ostavite-anu-brnabic-na-miru-necu-nikome-dozvoliti-da-ugrozava-zene-u-srbiji-vucic-reagovao-posle-pretnji-poslanika-dveri?utm_source=nove_povezane_vesti&utm_medium=najnovije&utm_campaign=nove_povezane_vesti&utm_content=1 Srbi su jedan veliki lepi human millipede
soul wandering Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 http://rs.n1info.com/a428842/Vesti/Drama-trazi-smenu-Savica.html isla sam danas da podrzim, puna velika sala bila dobro je da je jug dao ostavku, ali ceka se rasplet 1 1
soul wandering Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 Goruca pitanja resavate bokte koji mi?
Demon Seed Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 Vi koji ste isla danas, tj. juce da podrzite Sprdam se jer je to problem iz oblasti kulture, koji ne zanima ovu stoku koju zanima frka oko Kosova, a npr. zanima emancipovane Beogradjane koje ne zanima nista drugo sem Beograda A trebalo bi i ove emancipovane da zanimaju prioritetniji problemi, jer je stoka nedostojna da se njima bavi Strasan gordijev (pakleni trio) cvor... 2
Recommended Posts