bo88gdan Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 željan osvete već dugo What now? Let me tell you what now. I'ma call a coupla hard, pipe-hittin' niggers, who'll go to work on the homes here with a pair of pliers and a blow torch. You hear me talkin', hillbilly boy? I ain't through with you by a damn sight. I'ma get medieval on your ass. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Retardi su po celom gradu postavili ove znakove ka nečemu što ne postoji, takav kapacitet za samoblamiranje nikad nije viđen, a vidimo na ovoj drugoj slici genijalnost postavljanja znaka tako što se zakrči ceo trotoar.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Da znas, baksuzno proci kroz znak 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 U subotu uveče celo Pančevo vrvelo od policije. Ne znam što, neko pominjao da je američki ambasador prolazio negde, nisam čuo tu vest. Možda je neko zaboravio da zatvori vrata kafilerije, pa se kerovi razmileli na sve strane. U svakom slučaju, nađu se tu i komunalci u ekipi (bilo je i saobraćajaca i interventne - zadržavali "obične" ljude po 15 min, legitimisali, prošlo par poznatih njuški iz grada, njima - dobro veće/doviđenja). Kafić po imenu Babis u kom smo bili su zatvorili negde posle 1. Uglavnom radi mnogo duže. Vlasnik puštao muziku, prekinuo, upalio svetlo, rekao: "ljudi, izvinjavam se, teraju me da zatvorim, šta da vam kažem... izađite na izbore." Mi prešli u susedan lokal sličnog tipa koji je gruvao muziku i alkokol do 4. Ne znam što sam vam ovo ispričao, ali ne može da škodi... E da, znam, jebem im mater, a ne život. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Jutros krenem ja za Niš i na naplatnoj rampi panduri. Mahne on meni ja kao poslusan gradjanin stanem sa strane i krenem da vadim vozacku i saobracajnu. Spustan prozor i kopam po torbi a pandur mrtav ladan kaze "ne, gospodjo, ja sam vas zaustavio za prevoz". Ja totalno u cudu. Reko "molim?" "Da da za prevoz, dokle idete?" Reko vi to u stvari stopirate? Kaze on nesto u stilu "pa nemojte tako..." Pa cekaj malo. Koja je to ekipa. Zaustavlja na naplatnoj rampi u uniformi pa ti mu nemoj stati. Pa idi stopiraj u civilu izbaci prst ccc Baska sto koliko znam to je i protiv zakona. Da pandur stopira. Eto zamalo da bude jedna cura dva pandura scenario 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 Poceca na nesto sto se desilo Boanu Tomovicu 2005. godine 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 (edited) da da, stoje iza kućica mamu im Edited February 22, 2016 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 28:10 neko s juma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alice_Wrathchild Posted February 22, 2016 Report Share Posted February 22, 2016 moj ćale redovno vozi 2 pandura iz Lazarevca u smenu u Bg kad krene iz Čačka, kaže ''ko zna kad će mi zatrebati, neka ih'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 pričam tiho i vozim pandura sa sobom Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 http://www.vaseljenska.com/vesti/b92-ukinuo-emisiju-dobra-zemlja-zbog-razotkrivanja-uvoza-svinja-i-desetkovanja-srpskih-stocara/ Da nekako mogu da uvoze vazduh, pa i to bi oberučke uvezli... Nanu im slinavu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=F9FefNGq1uA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 fejk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 moj ćale redovno vozi 2 pandura iz Lazarevca u smenu u Bg kad krene iz Čačka, kaže ''ko zna kad će mi zatrebati, neka ih'' A kad mu zatrebaju pravice se da ga prvi put vide. Neka fala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Evo ga Radule ponavalja priču na "nacionalnoj frekvenciji" http://media.rtv.rs/sr_ci/pravi-ugao/17994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 У временима кад Коки гласа за Тому Николића, мене на твитеру прати Зоран Красић. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Evo ga Radule ponavalja priču na "nacionalnoj frekvenciji" http://media.rtv.rs/...ravi-ugao/17994 Na koji način je RTV Vojvodina nacionalna frekvencija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Izgleda da je dobila instrukcije da ga izbaci iz takta kad god je moguce i da od njega napravi dzelata koji surovo otpusta 100.000 jadnih ljudi, igra na kartu da je to nemoralan potez, otpustiti 100.000 jadnih ljudi, poenta je da to nisu ljudi nego insekti, al to prost glup narod ne kapira, al ko ih jebe, i ovako oni nisu njegovo biracko telo, valjda je dopreo do onih do kojih treba. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 otpustiti 100.000 jadnih ljudi, poenta je da to nisu ljudi nego insekti 100 000 "insekata" u prvom talasu a onda još ko zna koliko iz privatnog sektora... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 ne može odjednom da otpusti 100.000 ljudi mnogi od tih ljudi izdržavaju još najmanje jedno ili dvoje lice, što znači da bez novca u prvom krugu ostaje mnogo više od 100.000 drugi krug su oni koji drže pekare, butike, parfimerije, prodavnice mešovite robe itd, koji ostaju bez kupaca edit: upade Truli, to je to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 (edited) Može i mora. Tih 100.000 ne rade ništa na poslu (gledaju Srećne ljude, čitaju novine i sl.), a primaju po 80k neto (znam da je tako, državni posao uživo). Dobiće 30k socijalne pomoći pa nek uključe mozak. A normalnim ljudima omogućiti da razvijaju svoj posao i ideje bez idiotskih nameta i propisa (i ovo govorim iz iskustva). Postoji gomila malih firmi koje bi vrlo brzo počele da se šire kad ne bi bilo idiotskih propisa i kumovskih veza (ovo znam iz "druge" ruke). I to je skroz realan scenario - da npr. 50k preduzetnika/privatnih firmi/poljoprivrednih proizvođača zaposli 2 nova radnika, jer bi imali osnova za to. Dajte meni 50.000€ ko onim "kinezima" u Obrenovcu i odmah otvaram firmu sa 3 zaposlenih Čak mi ni to ne treba. Hoću samo razumne propise za poslovanje, uvoz i izvoz Edited February 23, 2016 by Dead Man Drinking 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Moj sef na poslu prima 80.000 platu, lik ima zavrsenu srednju skolu i upao je preko veze, par godina stariji od mene, sve sto uradi za ceo dan je da napravi par telefonskih poziva i to je to, ceo dan sedi zavaljen u fotelji i igra igrice na telefonu. Tako da, svu bagru treba otpustiti, jebe mi se za to koga oni izdrzavaju, pre cu sazaljevati obrazovane ljude u mukama koji izdrzavaju sebe bez posla nego te insekte i muljatore. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Samo to i moze da nas spase. Pa ne znam Kuruze, jedno milion ljudi su nezaposleni, right? Sta je sa njima, oni ne postoje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts