truliandedzombileš! Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 parole, parole, parole uvek i glasamo za parole parazitski aparat prava radnika eu integracije rusija...
Dead Man Drinking Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Mnogo glupih izjava je došlo od Dveri, mada i nekoliko normalnih, ali bar su koliko-toliko dosledni. Pre bih glasao za njih nego za bilo koju drgu matoru stranku i njihove reciklirane političare. Jedino što su sad sa DSS-om koji su dokazani nesposobnjakovići i prevaranti, pa im je to zapravao i najveći minus. Ali pretostavljam da je dosta njihovog kadra prebeglo u druge stranke kad je Voja otišao.
ManiaC Posted March 1, 2016 Author Report Posted March 1, 2016 Glasao sam za Dveri na pretposlim izborima,ponela me izborna kampanja,inace realno ne bih glasao za nekoga ko bi sutra terao da idem u crkvu i ta sranja.Mislim nemam nista protiv toga da ljude odlaze u crkve,dzamije ili gde god hoce ali bas pod moranjem to mi je sranje.A oni su bas u tom fazonu.Tu je Seselj bolji,a za Seselja opet ne bih glasao zbog ljudi poput Sarovica,kad je on mogao da ostavi zenu sa kojom ima malo dete zbog politickih razlika mogu da zamislim sta bi radio ljudima koji se ne slazu sa njim da je na nekoj funkciji.I deluje mi kao da nije normalan. 1 2
truliandedzombileš! Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 (edited) Mnogo glupih izjava je došlo od Dveri, mada i nekoliko normalnih, ali bar su koliko-toliko dosledni. pa to sam i mislio uz očigledno odrastanje isturenih članova, sve su ređe ekstremno klero-šovinističke izjave. ne bi im škodilo da se malo manu rusija-putin mantre i da pričaju o praktičnim rešenjima. toliko stvari može konzervativna, desničarska stranka reći da se dopadne i širem glasačkom telu... u svakom slučaju zdravija desna opcija od šešelja. doduše, gotovo izvesno obe stranke ulaze u parlament, pa ćemo da vidimo na šta će to da liči. Edited March 1, 2016 by truliandedzombileš!
truliandedzombileš! Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 bolje i to nego da liči na ovu ličnu, romantičnu, porodičnu atmosferu poslednjeg saziva. 1
ManiaC Posted March 1, 2016 Author Report Posted March 1, 2016 :haha: :haha: Pazi,nije smesno. Mislim zamisli lik porodila mu se zena i posle manje od godinu dana on je ostavi jer je ona u Novoj Srbiji i nece da predje u Radikale.
HUMAN Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Mnooogo je žena, dosledan čovek, uverenja na prvom mestu... mada ceo tvoj teks mi je bio smešan
Fapril ethereal Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Glasao sam za Dveri na pretposlim izborima,ponela me izborna kampanja,inace realno ne bih glasao za nekoga ko bi sutra terao da idem u crkvu i ta sranja.Mislim nemam nista protiv toga da ljude odlaze u crkve,dzamije ili gde god hoce ali bas pod moranjem to mi je sranje.A oni su bas u tom fazonu. jebote bog 4 1
Descender Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 sve sto znaju je da urlaju parole naglas. A kao što znamo, nažalost samo to je i potrebno. Jer, kao što i Speedz Maniac kaže Glasao sam za Dveri na pretposlim izborima,ponela me izborna kampanja
Dead Man Drinking Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Nezaposlenost na najnižem nivou, pa je valjda i ovo normalno http://rs.n1info.com/a139311/Vesti/Mladi-clan-SNS-u-direktorskoj-fotelji-JP-bez-diplome.html
Descender Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 To, svi zaposleni, više nema ko da radi pa kupe s ulice, samo da taj dinamični rast od 0,7% u odnosu na godinu katastrofalnih poplava ne posustane!
soul wandering Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 predsednik opstine se zbunio kao student na ispitu
ManiaC Posted March 1, 2016 Author Report Posted March 1, 2016 dobro vece vama i svim vasi gledaocima na prvom krece Kozeljnik da se kandiduje parole da budu Sigil Rust i KaoSpawn
johnnyzzz Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Aleksandar Vučić na RTS: "Znam da su neki pominjali fap i to rade stalno". jbt, ovaj nas posmatra FAP MAŠINA! 1
El Karnisero Posted March 1, 2016 Report Posted March 1, 2016 Glasao sam za Dveri na pretposlim izborima,ponela me izborna kampanja,inace realno ne bih glasao za nekoga ko bi sutra terao da idem u crkvu i ta sranja.Mislim nemam nista protiv toga da ljude odlaze u crkve,dzamije ili gde god hoce ali bas pod moranjem to mi je sranje.A oni su bas u tom fazonu.Tu je Seselj bolji,a za Seselja opet ne bih glasao zbog ljudi poput Sarovica,kad je on mogao da ostavi zenu sa kojom ima malo dete zbog politickih razlika mogu da zamislim sta bi radio ljudima koji se ne slazu sa njim da je na nekoj funkciji.I deluje mi kao da nije normalan. 1. Баш је смор то око цркве. јбг брт. 2. Где ти налазиш вести о Шаровићевој жени? 3. Ако ти само Шаровић делује да није нормалан у радикалима свака теби част. 10
lemmy sixx Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 možda smo sinoć i Vučića ubacili u zanosu Kozeljnika nismo trebali izbacivati.
Fapril ethereal Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 bilo je 10:2 pod prismotrom možda smo sinoć i Vučića ubacili u zanosu Kozeljnika nismo trebali izbacivati. o cemu vi pricate? odakle izbacujete, gde ubacujete, u kom paralelnom svetu vi zivite? 1
ManiaC Posted March 2, 2016 Author Report Posted March 2, 2016 Jer on hoce vase zivote pre nego sto ga obesite o konopce
lemmy sixx Posted March 2, 2016 Report Posted March 2, 2016 o cemu vi pricate? odakle izbacujete, gde ubacujete, u kom paralelnom svetu vi zivite? U svetu bez paradajza i visegodisnjih polaganja vozackih ispita. Jer zivot je jedan i ne treba ga potrositi na zavist prema drugima, vec na usavrsavanju sebe. 7 1
Recommended Posts