HUMAN Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 A koje kvalifikacije traže, predpostavljam da je Džon Nezbit, iliti megatrend visoko pozicioniran tamo za usluge te vrste!
chess Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 (edited) e moja brankice.. https://insajder.net/sr/sajt/medijiratzaistinu/415/Odgovori-Aleksandra-Vu%C4%8Di%C4%87a-na-pitanja-Insajdernet-a.htm Edited March 7, 2016 by chess
kuruz Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 šta je bre ovo sa poplavama opet pričaju mi ljudi da je nešto sjebano kad je rađena Preljina i da od tada svaka malo ozbiljnija kiša napravi ludilo u Čačku i okolini nikad voda nije dolazila do hale, a u poslednje tri godine se to događa čak dvaput
johnnyzzz Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 primera radi, u nemackoj ti na birou kao regularno zanimanje nude prostituciju, to mi se ne svidja jedino s druge strane pozitivnih strana je bas dosta to sam ja hteo danas da prokomentarišem, sećam se priče, ponudili ženi regularno posao preko službe, ona odbila i izgubila pravo na pomoć ili štaveć... ne znam tačno koji posao beše, dal eskort ili tako nešto, na isto mu dođe... kod nas brišu ljude sa biroa kada sa visokom spremom odbiju posao koji zahteva da radiš stojeći 10 sati dnevno 6 sati nedeljno - znači koji nije u skladu sa zakonom o radu, pa vi smislite šta bi sve kod nas donelo legalizovanje prostitucije... ovde zakone ne pišu pismeni ljudi, ovde se zakoni i ne primenjuju...
Alice_Wrathchild Posted March 7, 2016 Report Posted March 7, 2016 šta je s poplavama? evo me sad kod kuće u Čačku, dešava se to da ljudi nisu reagovali na vreme, srušeni su nasipi koji nisu ni za vreme prošlih poplava obnovljeni, opet poplavljena atletska, moto klub, a ide i na halu, šatro brane, a kad su videli da pljušti kiša, niko se nije mrdnuo dok se nisu probudili u vodi, Vučić i Velja isparadirali i to je to, kuće, klizišta i odroni dominiraju, fun times, sela se i dalje uništavaju, imamo hemijski neispravnu vodu, al ono, izađimo svi na izbore 1
Demon Seed Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 pa zašto da se policija muči ozbiljnim problemima poput trafikinga, dilera heroina i slično kada mogu šablonski da apse ciganke i rastamane? i hear u mon
Dead Man Drinking Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 šta je s poplavama? evo me sad kod kuće u Čačku, dešava se to da ljudi nisu reagovali na vreme, srušeni su nasipi koji nisu ni za vreme prošlih poplava obnovljeni, opet poplavljena atletska, moto klub, a ide i na halu, šatro brane, a kad su videli da pljušti kiša, niko se nije mrdnuo dok se nisu probudili u vodi, Vučić i Velja isparadirali i to je to, kuće, klizišta i odroni dominiraju, fun times, sela se i dalje uništavaju, imamo hemijski neispravnu vodu, al ono, izađimo svi na izbore Pa ono, živite u gradu koji je 25 godina u bedi. Najbolje nemojte raditi ništa da to promenite, sedite kod kuće, sve će biti ok 2
soul wandering Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 dragim damama srecan praznik, uz poklon video
Álvaro Recoba Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 Dobar video, dobra zajebancija, dobro naglašavanje reči SrBske.
Álvaro Recoba Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 Ništa bez iskrene želje! Ne računa se.
Dark_Elf Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 dragim damama srecan praznik, uz poklon video https://www.facebook...40178022988931/ Zaboravili su lavor sa vodom, ali da ne bude prevruća, inače sledi šut u dupe.
Talvi Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 samo ovako http://www.youtube.com/watch?v=3WFbrCa3qIU
Маузер Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 (edited) dragim damama srecan praznik, uz poklon video Prevara je u pitanju Edited March 8, 2016 by Маузер
soul wandering Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 znam naravno al objasni to mojim ostrascenim koleginicama feministkinjama
Alice_Wrathchild Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 @Dead man drinking, jbg, ovde su ljudi takvi da je po njihovom najbolje ne sprečiti ništa, ne raditi ništa, nego sačekati i zakukati, grad je propo odavno, a sad još i tone, situacija je užasna, al možda ako skupimo tamo negde dovoljno lajkova sačuvamo Borčevu halu i izrilja se atletska staza
soul wandering Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 kad se setim kako sam tri dana prezivela sa jednim hlebom, samo jedan kvasac sam imala u kuci...posle sam dobila na poklon jos jedan. pouka za alice- kupi dovoljno kvasca i bice sve ok.
KazimKazim Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 Brte Alvaro, sta kaes na razmontiravanje kanarinaca od strane brta Osmana Dembelea?
Álvaro Recoba Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 Brte Alvaro, sta kaes na razmontiravanje kanarinaca od strane brta Osmana Dembelea? Žalio se sinoć jedan frend da je zamalo otišo u Ren da gleda utakmicu, kaže karta 27 evra mu nuđena. Jebiga, posle 16 utakmice bez poraz, došo poraz u kup i ova bruka u bretonski derbi. Zabolelo, kaže.
KazimKazim Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 Dembele rsum pravi po Francuskoi, tue nedje po talentu i trenutnoi umesnosti sa Zivkovicem prepodobnim vezano suspendovanim...Ren katastrofalno igra i muci se, kad ih zatvore bunker stail...ali sace sve otvorilo, rani gol...posle par kontri - i cap Naci tankosava pratis Nant?
Álvaro Recoba Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 Slabo, jebiga, ranije što sam išao na utakmice, ono je bio nula fudbal, pa sam batalija. Ovuj sezonu sam pod obaveze od jesenas, pa nemam ni vreme, mada me pozovu nekad Francuzi. Nije baš ni jevtino. Svake godine Kitin sastav dobro odigra prvi del sezone, obezbedi si opstanak i posle lagano. Će vidimo sad.
Јарослав Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 ja tek sad izvaljujem da su za novog ministra odbrane stavili neku mulčinu iz unije žena Banata
Recommended Posts