Fapril ethereal Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 ko tebe ilegalnom migracijom,ti njega inflamacijom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 inflamacija je baš ljupki izraz za plamenobacanje po imigrantima Ali hit mi je 'migrant', kako sad svi govore migranti migranti, u životu nisam čuo tu reč bez 'i' na početku, dvaput izgovori Vučić u vestima i to je to, reč imigrant više ne postoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 (edited) ako se sećam dobro definicije, Emigriraš iz Sirije, Imigriraš u Njemačku, a Migriraš kroz Srbiju Edited August 28, 2015 by Talvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 samo https://www.youtube....h?v=hC-T0rC6m7I 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 vidim ja da bi ti prvi bacio plamen onda si slep pored ispravnih ociju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 (edited) ako se sećam dobro definicije, Emigriraš iz Sirije, Imigriraš u Njemačku, a Migriraš kroz Srbiju To se i na srpskom tako koristi? Meni zvuče kao juče od Angele Merkel da su ga pokupili. Gde si se sreo sa tom definicijom, iz istorije, geografije? xD Mada što se pa i ne bi koristilo, stručna terminologija, demografije pičke materine samo https://www.youtube....h?v=hC-T0rC6m7I I ja sve vreme vozim u glavi tup turuRUrum turum turuRUrum aaAAAAAAaaaaa aaa! Oni su tek pobedili kako su ga upotrebili, Viking osvajač = imigrant xD Edited August 28, 2015 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 nekad i negde sam u školi naučio to, jebati ga ako znam tačno koji je predmet u pitanju bio ali da, mislim da to svuda važi, kad zapališ odavde ti si emigrant a kad se doseliš u Kanadu njima si imigrant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Al' viš, i Đule Van Gog zna, emigrant iz njenog srca sam... Ovi naši furaju 'migrant' kao wishful thinking, nisu imigranti, nene, idu oni dalje, samo Mađari da malo iskuliraju sa topovima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 stairway to Schengen 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 (edited) nekad i negde sam u školi naučio to, jebati ga ako znam tačno koji je predmet u pitanju bio ali da, mislim da to svuda važi, kad zapališ odavde ti si emigrant a kad se doseliš u Kanadu njima si imigrant da...sto se tice ove krize - sa nase tacke gledista, neki su izbeglice, a oni koji nisu (tipa oni iz bangladesa i pakistana) su emigranti koji su ilegalno usli u zemlju (imigranti ne mogu biti posto nemaju nameru da se kod nas stalno dosele). sa eu-sengenske tacke gledista su neki izbeglice (od juce su to formalno sirijci iskljucivo, ako sam dobro shvatio), a ostali su ilegalni imigranti, cim su nezakonito usli u grcku koja je u sengenskoj zoni, jer im je cilj da se nastane u sengenskoj zoni (makar to bila britanija, ali nije bitno, zajednicki je problem tih zemalja). Edited August 28, 2015 by Čarli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 nekad i negde sam u školi naučio to, jebati ga ako znam tačno koji je predmet u pitanju bio Verovatno engleski. pošto bi mi trebalo da kažemo iseljenici i doseljenici. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Nije, iz geografije se to uči 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Soul Wandering odoleva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Ko ne zna sta bi, hoce da pomogne, a ima i ne treba mu - roditelji eventualno, odnesite im nosiljku (kengur, marama sta god) za bebe jer zene nose decu ugl na rukama ceo put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 onda si slep pored ispravnih ociju moje su oci izvan svakog zla za razliku od tvojih 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 moje su oci izvan svakog zla za razliku od tvojih ti me inace poznajes, pa mozes da procenis kakav sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 Ko ne zna sta bi, hoce da pomogne, a ima i ne treba mu - roditelji eventualno, odnesite im nosiljku (kengur, marama sta god) za bebe jer zene nose decu ugl na rukama ceo put. Ne treba nosiljka, to im je u skladu sa religijom. Ti njoj nosiljku, ona tebi bombu. Glup smo mi narod, dobri prema svima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 (edited) moje su oci izvan svakog zla za razliku od tvojih To te ostavlja van dometa za nevažna zla! Ti njoj nosiljku, ona tebi bombu. Glup smo mi narod, Da znaš da jesmo :haha: Edited August 29, 2015 by Demon Seed 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 temper1389 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 treba proveriti te zene,da nisu ponele neku nepozeljnu potrepstinu iz Sirije.. gde je malo dete,tu je i bomba 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 dugoročno gledano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 moje su oci izvan svakog zla za razliku od tvojih http://www.youtube.com/watch?v=3QwPa8CHKCc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts