Јарослав Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 http://www.washingtontimes.com/news/2016/apr/4/vladimir-putin-patriarch-kirill-alliance-puts-athe/
SkullKrusheR Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 ovako je nekad bilo sa komunizmom, a sad kontra priča.
kuruz Posted April 7, 2016 Report Posted April 7, 2016 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=07&nav_category=78&nav_id=1117239 "Poreski legalne mere ne smeju da se mešaju sa kriminalnim radnjama", podseća Šeling. Nemački medij smatra da su optužbe panamske vlade da se radi o ciljanom klevetanju zemlje utoliko razumljive jer i u samoj Evropi i dalje postoje poreske oaze: Luksemburg, Irska, Malta, britansko ostrvo Džersi ili Holandija klijente privlače ogromnim poreskim povlasticama. Isto važi i za američke države Delaver, Nevadu i Vajoming, što prema Dojče veleu možda može i da posluži kao objašnjenje zbog čega fiktivnih firmi poznatih Amerikanaca nema u toliko velikom broju u Panami. k'o što rekoh pre neki dan
Sreta Posted April 8, 2016 Report Posted April 8, 2016 Neki degenerici napakovali trimere neke nadrkane i kose travu u vrticu iza zgrade, ubijaju, kao 40-50 mesersmitova u komadu. Zvoni. Ne cuje se kad im psujem majke, glasniji su trimeri. Prosli put kad su popravljali krov poplasio sam decu, povukli su decu u zadnji deo vrtica, tamo prema autoputu... Tad se cepao Baltik sa limunom, tri i vise litara, a sada samo dostojanstveno. Dacu im fore do deset, posle idem u zezanje sa mojom novom ekipom... 6
ManiaC Posted April 8, 2016 Author Report Posted April 8, 2016 vidim ona lopina skupio potpise,dal ce da mu svira Betoven u bajbokani.Misli da ce da dobije poslanicki imunitet,al ce da ga naguze u tvorza. Samo pare da mu se oduzmu sto se nakrao da kupimo rakete da gadjamo siptare i hrvate 17
Zen Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 08.30 - 'alo -Dooobar dan, da li cete dati podrsku nasem Aleksandru Vucicu na predstojecim izborima 09.07 -Dobar dan, moje postovanje, da li cete podrzati demokratsku stranku... 10.00 - Alo mrs u picku materinu - sram te bilo - izvini mama
ManiaC Posted April 9, 2016 Author Report Posted April 9, 2016 dobro je da Radulovicevci nemaju para za kredit 1
truliandedzombileš! Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 pa jesu li sada oni opozicija van establišmenta, bez novca? ili su nafatirani lopovi? zbuuunjujeeeš meeeeeeeeeeeee
HeLLsarma Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 dobro je da Radulovicevci nemaju para za kredit Znas sta mene fascinira, sto se bavis sa DJB koji nisu u vlasti i nisu na funkcijama a ne bavis se Vucicem, Djilasom, Pajticem, Dinkicem i njihovim tajkunima koji su osvedoceni lopovi i unistitelji Srbije?
Dead Man Drinking Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 On izgleda može samo sobom da se bavi
oʞɾoƃ Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 Da može sobom da se bavi, ne bi bulaznio po forumu na internetu
ManiaC Posted April 9, 2016 Author Report Posted April 9, 2016 to mi kaze lik koji je moderator na tom istom forumu
~SilentWarrior~ Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 to mi kaze lik koji je moderator na tom istom forumu 2
ManiaC Posted April 10, 2016 Author Report Posted April 10, 2016 ključna reč je bulaznio ma jok kljucna rec je zajebavam vas jer mi se tako moze tj. prozivam idiote
Oak Posted April 10, 2016 Report Posted April 10, 2016 ma jok kljucna rec je zajebavam vas jer mi se tako moze tj. prozivam idiote 3
Vresište Posted April 10, 2016 Report Posted April 10, 2016 Pre neku nedelju otišo s malim na buvljak i malom se pripiša na semaforu. Reko' ajde nije lepo na sred ulice vidi ima Toi-Toi. Kad ne lezi vraže... Brate,ovo mora da ti bude i u glavi da ovoliko ispromašuješ. Da bude grđe slikah onaj koji je bio u boljem stanju od dva...
Recommended Posts