Jump to content

Recommended Posts

Posted

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=07&nav_category=78&nav_id=1117239

"Poreski legalne mere ne smeju da se mešaju sa kriminalnim radnjama", podseća Šeling.

Nemački medij smatra da su optužbe panamske vlade da se radi o ciljanom klevetanju zemlje utoliko razumljive jer i u samoj Evropi i dalje postoje poreske oaze: Luksemburg, Irska, Malta, britansko ostrvo Džersi ili Holandija klijente privlače ogromnim poreskim povlasticama. Isto važi i za američke države Delaver, Nevadu i Vajoming, što prema Dojče veleu možda može i da posluži kao objašnjenje zbog čega fiktivnih firmi poznatih Amerikanaca nema u toliko velikom broju u Panami.

k'o što rekoh pre neki dan

Posted

Neki degenerici napakovali trimere neke nadrkane i kose travu u vrticu iza zgrade, ubijaju, kao 40-50 mesersmitova u komadu. Zvoni. Ne cuje se kad im psujem majke, glasniji su trimeri. Prosli put kad su popravljali krov poplasio sam decu, povukli su decu u zadnji deo vrtica, tamo prema autoputu... Tad se cepao Baltik sa limunom, tri i vise litara, a sada samo dostojanstveno. Dacu im fore do deset, posle idem u zezanje sa mojom novom ekipom...

hqdefault.jpg

• Upvote 6
Posted

vidim ona lopina skupio potpise,dal ce da mu svira Betoven u bajbokani.Misli da ce da dobije poslanicki imunitet,al ce da ga naguze u tvorza.

Samo pare da mu se oduzmu sto se nakrao da kupimo rakete da gadjamo siptare i hrvate

• Downvote 17
Posted

08.30

- 'alo

-Dooobar dan, da li cete dati podrsku nasem Aleksandru Vucicu na predstojecim izborima

09.07

-Dobar dan, moje postovanje, da li cete podrzati demokratsku stranku...

10.00

- Alo mrs u picku materinu

- sram te bilo

- izvini mama

Posted

dobro je da Radulovicevci nemaju para za kredit

Znas sta mene fascinira, sto se bavis sa DJB koji nisu u vlasti i nisu na funkcijama a ne bavis se Vucicem, Djilasom, Pajticem, Dinkicem i njihovim tajkunima koji su osvedoceni lopovi i unistitelji Srbije?

Posted

Pre neku nedelju otišo s malim na buvljak i malom se pripiša na semaforu. Reko' ajde nije lepo na sred ulice vidi ima Toi-Toi. Kad ne lezi vraže...

Brate,ovo mora da ti bude i u glavi da ovoliko ispromašuješ.

20151220_142452_zpsnt4ryaji.jpg

Da bude grđe slikah onaj koji je bio u boljem stanju od dva...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...