Talvi Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 a drkaju na ruskinje sa instagrama picka im materina perverznjaci prebledeli kako i ja pa bože moj, opet Ukrajina do Kamčatke Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 ni ja ovde ne nikako ne uspevam da prodam auto reno megan coach kupe 1.6 16v 2001. godište, 85000km, sivi metalik, alu felne, elektropodizači, abs, 1600e, bez zamene, odgovaram na sms pederi stop... Pa kad si uzeo renola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Haha istina, ruskinje >>>>>> finkinje, mada ne znam šta o tome finci misle, nisam im još rekao da su im žene ružne. ma nemaju oni vremena da misle od drkanja na ruskinje.. naravno nece jebati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Heh.. znači rusi su većinski govna.. ljudi drugog reda.. niko neće posao da radi sa njima, jer će da zajebu.. stavite im žute trake, da se zna! Treba da se ugledamo na fini svet, Engleze... Francuze... koji su do pre 50 godina imali robove i kolonije... 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 U suštini da, osim ovog sa žutim trakama, ali uglavnom se već zna. U razgovorima sa njima sam zaključio da su slični nama, a i oni kažu otvoreno. Kod njih kao i kod nas najčešće važi zakon jačega, moraš non stop da se laktaš i da grabiš, jer ti niko drugi neće ništa dati. Prisutno je kao i u Srbiji večito mišljenje da je država tebi dužna i da sve što ti možeš da joj uzmeš zapravo tebi pripada i da uvek zaslužuješ više, ako uspeš da zavrneš negde ti si car, i takve priče se uvek prepričavaju u društvu. Tako i kod nas u firmi isti taj rus grabi sve što može da dobije, obraz kao đon, uvek bez blama. Nama ostalima ni ne smeta toliko jer uglavnom sve što on izboksuje dobiju onda i ostali. Ne znam za Engleze i Francuze, ali s obzirom da se upravo graniče sa Finskom, i da su dugo bili ista država, razlika između mentaliteta ova dva naroda je nebo i zemlja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Poštenijih ljudi od Bugara nema. Znam dobro o čemu pričam jer sam sa njima dosta sarađivao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 @DMW. I ti veruješ u to kao u apsolutnu istinu na osnovu iskustva sa 1 (rečima: jednom) osobom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 (edited) Evo i ja cu da ti kazem da imam par kolega Rusa u ofisu u Minhenu i da su isti fazon kao sto DMW objasnio. Ukrajinac jedan Evgenie, on je totalni car lik i susta suprotnost od ovih Rusa koji se cak i trude da se nekako distanciraju, gledaju svoja posla, ne pomazu nikom, ne dele bonuse nikome (imamo taj sistem medjusobnog bonusovanja, zove se bonus.ly) itd ... Imam jos par primera, al' me mrzi sada da pisem. U sustini, do sada sam samo losija iskustva imao sa Rusima od svih tih Slovenskih naroda, najmanje problema sa Rumunima, Bugarima i Ukrajincima. Edited April 12, 2016 by ShinigаmY 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 je l mora to "ofis" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Meni je sef u kolubari covek Nemac, dobar i kao sef i kao osoba i sta sad? Ne kapiram sta zelite da dokazete? Da su neki narodi generalno govna a neki zlato? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 tako je 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 je l mora to "ofis" Zar ne moze "u kancu"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 U Baiaginim 'tainim odaiama' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Plavi moj safiru Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 tuga mi je velika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 @DMW. I ti veruješ u to kao u apsolutnu istinu na osnovu iskustva sa 1 (rečima: jednom) osobom? Otkud ti to? Ako sam dao jedan primer ne znaci da sam samo na osnovu njega zakljucio. Radim svaki dan sa 3 rusa, upoznao sam ih desetak i bio sam u Rusiji. Ovde ima bar par hiljada rusa generalno. Kolega srbin koji isto radi sa nama je primetio iste stvari. Nije svaki isti ali je valjda jasno da sam generalizovao osobine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Je l Finkinje više vole Ruse ili svoje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Ja sam u Rusiji imao problem samo sa pijanim rusima. Trezni su mi vala i pomagali i bili uljudni. Dok su Englezi po meni pisali kao po nizoj rasi iako imam deviza vise nego sto mogu da zamisle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Je l Finkinje više vole Ruse ili svoje? Ne znam, mesani brakovi su jako cesti ali ne nuzno sa rusima. Finci generalno ne vole ruse zbog skorije istorije ali ih svejedno ima jako puno. Verujem da je brak sa Rusem no - no. Na turistickim mestima sam isto imao vise problema sa Englezima, al kazu da nisu taki kad odu kuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 https://www.cenzolovka.rs/vesti/direktor-radio-televizije-vojvodine-kaznio-novinarku-jer-je-vucica-pitala-o-seselju/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 ko god je ikad bio u ZR-u, zna na koliko je nivoa ovo kataklizmično Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Tuga... Za Zeleno zvono se znalo širom ex-yu. Tako polako i lagano i nestaje jedno po jedno ostrvce normalnosti, ostaje samo beslovjesna gomila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 ovde je to baš i bilo jedino ostrvce normalnosti ali bože moj, otvoriće se već nešto "podobnije" tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Apsolutno... U svakom gradu je ista priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 neka "Gradska kafanica" ili slična ustanova kulture Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts