Jump to content

'bem ti život

ManiaC

Recommended Posts

Narod poput ovog naseg koji sam bira da ide u propast, a ne u progres treba zestoko jebati

narod koji dozvoli da toma/vucic, radikali pod imenom SNS, dacic i SPS ekipa ponovo dodju na vlast nakon 90ih, nije dovoljno politicki zreo da glasa u svoju korist. i to neki koriste.

takav narod je sebi skrojio buducnost u kojoj ce i naredna generacija biti sirotinja koja prezivljava sa 300 evra, gde feudalci (gazde) mogu da drkaju ljude, otpustaju trudnice, daju otkaze kako im se cefne, prijavljuju minimalac, gde stranci koji podmazu gde treba dobiju prakticno robovsku radnu snagu na raspolaganju, itd.

• Upvote 4
  • Downvote 1

Problem je što je i Tadićeva vlast pre ove kriptoradikalne bila nikakva i nije nudila drugačiju budućnost. Nije ni toliki problem što su jednom došli na vlast, nego što zahvaljujući narodu glatko opstaju.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Nema nikakve razlike. Kurta-Murta.

Ko misli da je Tadiceva ekipa bila bolja taj je slepac teski.

Da su ovi ljigaviji i odvratniji od svih prethodnih to stoji, ali sto se tice ekonomske politike, i ostalih drzavnih pitanja, tu su samo nastavili gde su ovi pre njih stali. Ovi se jedino malo vise zaduzuju posto im nije ostalo nista vise da rasprodaju.

• Upvote 2
  • Downvote 3

objektivno, bilo je bolje za vreme tadica.

sns (tacnije njihovi PR konsultanti za marketing) su iskoristili afere kojih je bilo, da pojacaju bes glasaca i dovedu sns na vlast. setite se kampanje 2012 i spotova sns-a sa skupom produkcijom.

problem je sto svako ko kaze da je bilo bolje za vreme tadica dobija etiketu da "podrzava zute lopove i trebalo bi svi da pocrkamo pre nego da se tadic-ustasa vrati". sto je retardiran stav bez osecaja za samoodrzanje.

posto " necu da priznam da je tadic bio bolji" onda da kazemo da su "svi isti". osim sto taj pomirljiv stav ponovo nije u sluzbi samoodrzanja, nema ni mnogo veze s istinom.

za vreme tadica je bilo vise medijiske slobode, nije bilo batinasa sa fantomkama (svaka totalitarna vlast uvodi svoju pretorijansku gardu, SS, i slicno), beograd na vodi i slicne pljacke au 100 puta stetnije za srbiju nego svi " tadicevi lopovi" zajedno.

ne kazem da su ds bili dobri, ali jesu bili bolji od vucica. nazalost vucica podrzava ekipa spolja jer im ide niz dlaku, rasprodaje srbiju za svoju i stranu korist i nece biti satanizovan u stranim medijima koliko bi trebalo. kao i gomila diktatora i zlotvora koji su radili sta su hteli svom narodu dok su velike sile to tolerisale jer su imali dil.

radulovica podrzavam i zbog toga sto to javno govori.

• Upvote 9
  • Downvote 1

Tadić ustaša, Vučić peder :) Da je Tadić bio dobar, ne bi ovi došli na vlast. Sa njima je pad nastavljen.

Inače, gledao sam nekad onu listu od medijske slobode na svetski nivo. Sad ne znam kolko je verodostojno, ali je Srbija ispred ostale jugoslovenske zemlje, tek malo nešto iza Francusku, ispred Italijum na primer, što mi je delovalo nelogično. https://rsf.org/fr/ranking

• Upvote 1
  • Downvote 1

To koliko su koji krali su obicna nagadjanja, niko od nas to ne moze da zna. Oni su krali od privatizacija ovi, posto ne mogu od toga, onda izmisljaju beograde na vodi. Isti kurac.

Ono sto je najvaznije i sto svako od nas moze da zna je koliko ima u dzepu i kako zivi, a tu nema nikakve razlike.

Ovima spolja je isti kurac bio ko ce doci na vlast. Nisu napadali ni jednu vlast posle 5.oktobra.

Ko misli da je Tadic bolji ni ne zasluzuje boljeg od Ace :bigblue:

• Upvote 3

Niko nije kao SPS.

Nemate predstavu koliko je para izvučeno iz srpkih banaka u 2012. i 2013. godini, kad je Dačić bio premijer, preko kredita koje su određene kompanije uzimale. Postoji kompanija koja je dobila preko 60 miliona evra od državnih banaka dajući kolaterale koji ne postoje. Dakle, u registru zaloga APR stoji, recimo, "mašina ta i ta, registarski broj X3Mop-3rS, vrednost ta i ta, godina proizvodnje ta i ta", a ta mašina ne postoji.

Time su ne samo preklane domaće banke koje redom ulaze u stečaj (Nova Agrobanka, Privredna banka Beograd, Univerzal banka, Srpska banka je već dve godine na ivici stečaja, Poštanska i Komercijalna su isto žestoko najebale), nego su i strane banke uvučene u sranje,

Onda uleti jedan investicioni fond koji ovde plasira pare odnete na Kipar devedesetih godina kao spasilac tih kompanija koje su u problemu i preuzima iste.

Tadić i Vučić su mala deca za Dačića i drugare.

Edited by Underkuruz
  • Upvote 2

narod koji dozvoli da toma/vucic, radikali pod imenom SNS, dacic i SPS ekipa ponovo dodju na vlast nakon 90ih, nije dovoljno politicki zreo da glasa u svoju korist. i to neki koriste.

takav narod je sebi skrojio buducnost u kojoj ce i naredna generacija biti sirotinja koja prezivljava sa 300 evra, gde feudalci (gazde) mogu da drkaju ljude, otpustaju trudnice, daju otkaze kako im se cefne, prijavljuju minimalac, gde stranci koji podmazu gde treba dobiju prakticno robovsku radnu snagu na raspolaganju, itd.

Pa bas to sam i zeleo reci samo si ti detaljno obrazlozio
  • Upvote 1

Nebojša Krstić ‏@Krle22 9 сатипре 9 сати

Znam ko je rušio u Savamali. Onaj ko je hteo da naškodi Vučiću. Jer Vučić sad mora da odgovara novinarima, a ne taj što je rušio.

ja ne mogu da izvalim, da li je on bot zbog para ili je stvarno ubedjen u to sto prica? ... ili mozda neke gej pretenzije prema vrhovnom vodji?

Ja ne mogu da izvalim kako se tebi više ne smuči da pratiš te degenerike po netu, ja prelistao Nebojšu malo i došlo mi da se upovraćam xD

Najgori su idioti prerušeni u pametne, ili logičke greške prerušene u silogizme.

nači imamo ekipu koja je ilegalno gradila po centru Beograda i pretvorila taj deo grada u jedan od ružnijih, ako ne i najružniji u širem centru, imamo ekipu sa fantomkama, imamo premijera kojem jedino smeta to što je rušeno po mraku, gradonačelnika koji nije siguran ni da li je bilo nekog rušenja, sekretarijat za legalizaciju koji od 2003. godine vodi predmete po zahtevima za legalizaciju nekih od tih objekata, policiju koja upućuje građane na komunalnu inspekciju, iako postoji sumnja da se događa izvršenje krivičnih dela...

vrh

• Upvote 2

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...