soul wandering Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 kako bih ja njega izudarala dok ne bude plav skroz neverovatno koliko me lik nervira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 koliko liče u faci njih dvoje haha, da njemu staviš periku ili nju ošišaš gotovi blizanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 a, to je Hilari Svonk, jos razmisljam koja li je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 kako bih ja njega izudarala dok ne bude plav skroz neverovatno koliko me lik nervira Volim ovakve zene. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Daj banujte ga vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 sto da ga banuju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Tako je izgleda najlakse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 U pravu je Dobrokes sto se tice ovog usranog foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Доброкес се повукао са форума. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Povukao? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Повукао! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Daj banujte ga vise Po prvi put u novijoj istoriji nisam trolovao. Logicno, razapeti coveka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 pisi sta hoces, nisam vise ljuta, proslo me Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Dobro Ana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Volim te Nemanjice, ja sam kriva... Aj dobro. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Доброкес се повукао са форума. Ne verujem ja u ta povlačenja ... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=06&dd=06&nav_category=78&nav_id=1140329 šteta što ga u Maleziji nisu osudili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Veruje se da je Hakl seksualno iskoristio 200 dece iz siromašnih porodica u Kuala Lumpuru. On se predstavljao kao hrišćanski misionar i prvi put je posetio Maleziju kad je imao 18 ili 19 godina. Nauk: budi pravi hrišćanski misionar, tako te ne osude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Kakao je postao nova droga. Lekari pozoravaju da je ušmrkavanje glavnog sastojka čokolade na plesnim podijumima noćnih klubova postalo pravi hit.Mladi su počeli da koriste kakao kao zamenu za dogu kako bi se „podigli“ bez kršenja zakona ili unošenja opasnih psihoaktivnih supstanci u organizam. Trend je započeo u Berlinu, gde se na nekim zabavama umesto alkohola služio sirov kakao. Trend se proširio širom Evrope i SAD, gde se na žurkama kakao konzumira u vidu praha, tableta ili pića. Kakao su nekada koristile i civilizacije poput Maja i Asteka, a u pretkolumbovskoj Americi koristio se kao opijat. Ekstrakt kakaa i danas dovodi u stanje ekstaze - sadrži endorfine, kao i hemikaliju tirozin, koja je preteča dopamina. Endorfin i dopamin iz kaka prirodni su neurotransmeri, koji stvaraju osećaj uživanja, zbog čega nije čudno da ljudi priznaju da im ušmrkivanje, kako kažu čokolade, popravlja raspoloženje. Kakao je bogat antioksidansima, poput epikatehina, koji poboljšavaju protok krvi u mozak i mišiće, što "podiže" ljude i fizički i emocionalno i omogućava im da duže ostanu na nogama na plesnom podijumu. Naučnici upozoravaju da ušmrkavanje kakaa može biti štetno. Iako još nema konkretnih dokaza u vezi sa štetnošću kakaa konzumiranog na ovaj način, stručnjaci napominju da slanje bilo čega u drugom pravcu, direktno prema mozgu, nije najpametniji potez. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Taman na poslu imamo neki fensi svajcarski 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Imam problema sa golubovima, dosta njih se nakupilo na simsu ispred moje sobe, tj. jedan je omladinac retardirani i ne može da leti. Pokušao sam da ga oteram, ali se uvek odalji na kraj kod komšije i vrati se posle. Ne mogu da spavam od njegovog gugutanja i hodanja noćima i jutrima. Ne želim da ga ubijem, žao mi ga iako je pacov sa krilima, šta biste preporučili kao najbolji način za rešavanje problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 prepiši im gajbu, a ti idi živi na simsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 ohoho. plus, dao bih ti da mogu. ali budi malo praktičan moj preletaču hipsterski. stvarno je problem i treba mi moj san, inače postanem jako nervozan i ujedam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 http://www.pigeoncontrolresourcecentre.org/html/diy-pigeon-deterrent.html http://www.wikihow.com/Get-Rid-of-Pigeons 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts