Jump to content

'bem ti život

ManiaC

Recommended Posts

ako te je blam da te neko ne prepozna, stavi fantomku

dobar fazon, ali stvarno mi je malo frka da se kompromitujem jer kapiram da ce biti foto kaveridž bez presedana. steta pa nema nijedan lokal koji direktno gleda na tu raskrsnicu.

bilo na tv sve pa sam odsedeo, tamo se, kazu, ionako nije dobro culo, osim u prvim redovima. bitno da su isprdeli svoje u etar i pokazali sta vec znaju kome vec. i naravno, bilo je od reci do reci kao na papiru.

propratni program je bio bezmalo sokantno debilan, a govori standard. mogla se nazreti neka ganglija, ali kome jebeno pricaju, do koga dopiru sa tog marginalnog karnevala? apelovali su da se sprece ili zabrane, ne secam se tacno, protesti. ocigledno pricaju direktno protivnicima... kapiram da oni misle, umisljaju, da im se ovime rugaju i pomalo zastrasuju tu ekipu, ma jadna provokacija.

bilo recimo 1500 ljudi, demografija eskalator plus.

• Upvote 1

sta je bre ovo

Ове године се навршава 130 година од како су Елизабета, рођена сестра Ничеа, и њен муж Бернард, у Парагвају основали Аријевску вегетаријанску републику.

http://aryanism.net/culture/veganism/

bem ti zivot

prvi put cujem za ovo :haha:

15fyg4.jpg

Destructive tennis ball sized hail in Pancevo, Serbia less than 2 hours ago, a lot of damage by hail besides the tornado (still waiting for damage reports).

Ima li prezivelih iz banata? Ono sto sam video na radaru mi govori da je ceo banat razjeban olujama i da je sve otislo u kurac, a ovaj tornado, verovatno najjaci ikad zabelezen u Srbiji samo potvrdjuje to.

Grad ko moja šaka, sve ti jebem

Krenula do grada, a baba me zove 'nemoj nikud ići, pada u gradu neko čudo'

Vratila se u kuću, za pet minuta počelo da pada ovo, kako je zalupalo, tačno bi mi rascopalo glavu :bigblue:

Hvala ti, bako :wub:

Edited by Antikristina

Ovo je katastrofa, jadni ljudi.

Ali ono u Lazarevcu sto se desilo, to jest sto je ljudima urnisalo krovove i kuce je nezapamceno kod nas. Bukvalno je isao jedan epicentar pravo kilometrima ruseci sve pred sobom.

Tacno po krovovima si video gde je bilo najzesce. Fasade izbombardovane kao da su geleri prstali okolo. Mogu samo da zamislim sta je ovaj grad napravio i polupao.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...