Demon Seed Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Ti si Grobar, a? Pa možda podseća malo, al' omašio si senzibilitet brt, Radonjić zrači iz očiju većom inteligencijom nego ova dvojica zajedno Takoreći, ne vidi mu se toliko potiljak u očima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Bulat car. Zavrsio kurs za konzervaciju pa bleji u Studenici sa areolozima. Sviraju dzitru, piju manastirski vajn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 I igraju se Star Wars lajv ekšn rolpleja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 To se podrazumeva. Njegov buraz je u beogradskoj hronici. Ljadza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perzekjušn menijak Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=22&nav_category=78&nav_id=1158086 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Zivim tipa na 2 km-a od tog trznog centra, mada nikad ne idem tamo ... Elem, jebem li ga sta se desava, za sada je potvrdjeno 6 mrtvih, a ne 15-20 koliko nase novine pisu u Srbije, nakliktali im se majke ... Policija je dala zvanicnu izjavu da je u pitanju teroristicki napad, a fazon, ima snimak gde jedan napadac kaze da je rodjeni Nemac, da je rodjen u Minhenu, da mrzi strance i ostalo, wtf. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Brejvik je svoj napad izveo 22. jula pre 5 godina, tako da mi nije teško poverovati da je ovo njemu u čast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 stvarno, to je isti dan al de si to povezao, svaka cast, ne bi mi palo na pamet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Brejikov pokret ima poprilican broj pristalica na jugu Nemacke najvecem ksenofobicnom kraju... I setimo se Pegide pre par godina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Klinac je bio 'obsessed with mass shootings' kažu, nisam siguran odakle im to, ali negde sam pročitao da su u njegovoj kući našli gomilu nekih knjiga na tu temu, pa deluje kao da je napad bio omaž Brejviku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 kakav bre omaž Brejviku, pa objavljeno je da je lik Iranac poreklom samo Viktor Orban Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 http://www.b92.net/i...&nav_id=1158086 Šoping centar napravljen je na mestu na kojem je održana Olimpijada 1972. godine tokom koje su teroristi ubili 11 izraelskih sportista. Mogu da zamislim koliko bi današnja onlajn štampa trubila da se, kojim slučajem, ovako nešto desilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Posle te tragedije i fijaska nemačke policije je i napravljena ta njihova GSG 9 jedinica. Verovatno nije slučajno ni što se ovo sranje desilo 22. jula ni to što se desilo tu gde se desilo. No evo, javljaju da su ga 'inspirisale nasilne video igrice', here we go again To za video igre izgleda piše RTS, dok ne vidim drugde smatraću da su lupili Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Neka se svi živi poubijaju. Mogu slobodno i mene da roknu, zabole me. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 I meni Brejvik odma pao na pamet kao poslednji neMusli terorizam kojeg se sećam, al' mi nije ni na kraj pameti bilo da je bilo pre tačno 5g i na isti datum, sunce mu jebem. kakav bre omaž Brejviku, pa objavljeno je da je lik Iranac poreklom samo Viktor Orban Ma seru da bi se uklopilo u ovaj Musli talas napada, ja verujem da je lik Nemac. Ima svedočenja ljudi da je uzvikivao ''jebeni stranci'' i slično, čuo sam i da je nosio Nazi uniformu xD Kontam da ne bi bilo tih neslaganja da je peščani Musli u pitanju... Crnjak je što je ovo izašlo na Polandball u 16:00, a oko 18 bio masakr... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 objavljen mu je identiet već - Ali David Sonboly: ali se mediji satraše da skrenu krivicu sa islama, evo sad su počeli i nasilne video igrice da optužuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Šta li će nama u Srbiji ta njegova fotka... da je odštampamo i obrišemo ljubu. Nikad mediji, samo med. I samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 (edited) Ma bre, lik je bio lud, u sobi su mu nasli oprostajno pismo, browser history gde proucava kako se najefikasnije puca iz oruzja i gde da se nisani, pro - brejvik komentari po forumima, lecen u psihijatriji, nidje veze ovo nema sa Islamom, kvrcnulo mu i krenuo da puca na koga god totalno random. Verovatno je i kao klinac bio podjebavan, tucen u skoli i ostalo, nije se snasao u zivotu i to je to. Inace u Minhenu se nista promenilo nije, danas bleja, ni policije na ulici, ni nista specijalno. Shopping molovi puni, sve totalno kao svaki drugi dan, regularno. Vozom isao danas do obliznjeg jezera, puno ljudi, masovna okupljanja, nikakvih upozorenja. Edited July 23, 2016 by ShinigаmY 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 Iz Minhena za yumetal, specijalni dopisnik Shinigamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 samo Vlada Palikuća Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 Neka se svi živi poubijaju. Mogu slobodno i mene da roknu, zabole me. Pisi Varga... IDEM IDEM IZ ZIVOTA TVOGAAAAAAA I na mene je dosao red. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted July 24, 2016 Author Report Share Posted July 24, 2016 jel znate vi ove sto ubijaju po Svabiji?Mislim ono iz Miskera tamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 još jedan napad http://www.independent.co.uk/news/world/europe/german-machete-attack-stuttgart-reutlingen-crime-knife-attack-a7153561.html samo Viktor Orban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts