oʞɾoƃ Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 ja isto ne vidim apsolutno nikakvu razliku između DS i SNS i jedni i drugi su govna, i jedni i drugi stranački zapošljavaju, i jedni i drugi divljaju na lokalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradilko Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 ne mogu, a da se ne složim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 Pa pola sns su ex ds, naravno da isto rade, to nije ni dovodjeno u pitanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 Pa ko god da pobedi sutra ti ljudi ce preci u tu stranku, ex ds je ex sps. Ala sam otkrio toplu vodu, u picku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 Hocemo reci, nije samo sistem truo, vec su i ljudi govna Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 To. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted March 18, 2017 Report Share Posted March 18, 2017 U Novom Sadu se trenutno desava nesto sjajno Za one koji nisu upućeni Grad je uklonio najbolji mural u gradu, bez ikakvog objašnjenja. Kurčina #1 je odgovor na to. Zatim su "oni" prekrečili taj dan da bi sutradan osvanuo još jedan. I jos jedan Ovo je slikano 19. marta ujutru pre nego što je Pickousti trebao doći A ovo je fotkano malopre 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=03&dd=22&nav_category=16&nav_id=1242580 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 novosadjani, kakvo to dete zivi na drvetu vec tri meseca? znate li za taj slucaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 Kaže se MakedOnija, a ne MakEdonija. 'Bem ti prinaučene spikerke sa Pinka. Kad mi tako dignu pritisak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 I mene taj akcenat na drugom slogu užasno nervira, ali tak'a je moda među lingvistima ovih dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 evo vrhunski klip na tu temu t=11m37s http://www.youtube.com/watch?v=BdrOjukS6aw&t=11m37s to nije moda nego sadasnji relikt nekadasnjeg konzervativno-retrogradnog trenda jer vec u vreme kad se to definitivno propisalo je takav izgovor bio zastareo. ali ja svejedno umem i tako da govorim, lako se navezba. boli me k kako vam zvuci samo norma krv sida i strahovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 25, 2017 Report Share Posted March 25, 2017 Šuška se da je Kuruz počeo da akcentuje na prvom slogu, ali i da mljacka na zadnjem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Video babu u komsiluku sa Politikom u rukama, kazem joj "Dobar dan, nije Informer, svaka vam cast!" Ona odgovara: "Ma jok, nego mi neki prijatelj umro pa trazim citulju..." Eto marketinskog predloga za onog degenerika xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 E ako je ovaj lingvista održao lekciju ovima sa rts-a, prikenja mi se kad čujem nešto tipa "na kopaonIIIku", "stePEni" itd. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 ja govorim kopaOniiik-kopaoNIIIku i stePEEEniii i vecina ljudi koje znam tako govori. ja se slazem sa lingvistom ali mislim da nisi shvatio na sta se to u klipu odnosi. to se odnosi na maKEdooonija, aSIstent, vaTROgaaasaaacaaa i sl. pretvaranje dugosilaznog u kratkouzlazni + duzina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 Ajd MaKEdoniju i parLAMent nekako i svarim, al vaTROgasaca me baš nervira, do jaja mi je neprirodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 pravilno je takodje npr aGItaaator, nesto sto verovatno nikada nije izgovoreno u istoriji planete odnosno nije sto je pravilno, nego sto je jedino pravilno aLIgaaator isto, bolji primer glaDIjaaator, raDIjaaator... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 acija - ator acija, icija, ucija, ovaaaj ecija, encija, bato. burzUm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted March 27, 2017 Report Share Posted March 27, 2017 ja govorim kopaOniiik-kopaoNIIIku i stePEEEniii i vecina ljudi koje znam tako govori. ja se slazem sa lingvistom ali mislim da nisi shvatio na sta se to u klipu odnosi. to se odnosi na maKEdooonija, aSIstent, vaTROgaaasaaacaaa i sl. pretvaranje dugosilaznog u kratkouzlazni + duzina ja govorim kopaOniiik-kopaoNIIIku i stePEEEniii i vecina ljudi koje znam tako govori. ja se slazem sa lingvistom ali mislim da nisi shvatio na sta se to u klipu odnosi. to se odnosi na maKEdooonija, aSIstent, vaTROgaaasaaacaaa i sl. pretvaranje dugosilaznog u kratkouzlazni + duzina Dobro slažem se da se na to odnosilo, ali se kladim u hiljadu dinAAAraa da bi ovaj lingvista i ovo malo korigovao xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vresište Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 meni se kenja od lingvista koji misle da je jezik neka efemerna tvorevina zarobljena u vremenu a ne sistem koji evoluira. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~SilentWarrior~ Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Napredno nema sta http://rs.n1info.com/a238491/Biznis/Pobuna-radnica-u-slovenackoj-firmi-Fori-tekstil-u-Kragujevcu.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Danas na trafici majka i ćerka: -...iii daćete mi ovog ponija (My Little Pony, 350 dinara) -Šta će mi to, mama? -Skupljamo račune. SAKUPLJAM I JA RAČUNE AL' ONE ZA STRUJU NE PLAĆAM DOK NE DOĐE CRVENI Kad smo kod toga, je l' su vama stigli računi ovog meseca? Meni ništa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 stigli i plaćeni ja prošle nedelje kupujem neki sir na pijaci i žena mi daje račun, ja reko "ne treba, ne skupljam", a gospođa iza mene zabezeknuto prokomentariše "on nije uzeo račun? je l' m ja da dobijem njegov račun? " Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 O kakvom sakupljanju racuna pricate? Ne uspevam da povezem izvinite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts