Dark_Elf Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Pa dobro, loži se čovek na doktorke. Rodni bi stavio oglas za policajke. Krivični zakonik o zelenaštvu kaže: "Ko za davanje novca ili drugih potrošnih stvari na zajam nekom licu primi ili ugovori za sebe ili drugog nesrazmernu imovinsku korist, iskorišćavajući teško imovinsko stanje, teške prilike, nuždu, lakomislenost ili nedovoljnu sposobnost za rasuđivanje oštećenog, kazniće se zatvorom do tri godine i novčanom kaznom". Kako to, majka mu stara, se ovaj zakon ne odnosi na banke? Ovo je i suština rada banaka ovde: dakle, niko te ne prisiljava da pozajmiš od zelenaša, ali si opterećen teškim prilikama, a to neko koristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Gori je banka diler nego narko diler. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 http://www.nspm.rs/politicki-zivot/otvoreno-pismo-premijeru-vucicu-povodom-izbeglicke-krize.html Evo malo mračnih prognoza Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 "Државе постоје већ неколико хиљада година да би народи који су их створили у њима живели безбедно и кројили своју будућност по својој вољи." Ovde sam prestao da čitam. Ako je ovaj zaista predavao na fakultetu, onda jadni ti studenti. "више од 60% студената нишког Униврзитета планира да, по дипломирању, напусти Србију" a od toga će 6% zapravo i napustiti, jer su ostali nesposobni za život u inostranstvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 pa i nije baš tako toliki Cigani su se razmileli po Evropi, što ne bi mogli i naši ljudi drugo je pitanje šta će tamo raditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Jes ali onda ne može da se oseća posebno što je među tih 6%. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 "Државе постоје већ неколико хиљада година да би народи који су их створили у њима живели безбедно и кројили своју будућност по својој вољи." Pun mu je tekst nekih naivnih izjava, ja sam to više kontao kao adekvatan pristup za Vučića i njegovu demagogiju/debilnost xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 (edited) toliki Cigani su se razmileli po Evropi, što ne bi mogli i naši ljudi Pa zar će Cigani da nam budu bench Mada što da ne, znam mnoge Srbe koji uspešno žive u predgrađima Pariza i Malmea već 30 godina, jedva natucaju jezik domaćina, ponose se svojim poreklom i običajima, a socijalne aktivnosti im se svode na koncerte Viki Miljković i Dada Polumente. Jes ali onda ne može da se oseća posebno što je među tih 6%. Posebnost se sastoji u ličnim uspesima i dostignućima, život u inostranstvu je sporedna okolnost koja dolazi sa širenjem vidika. Ogroman broj mladih ljudi ovde živi u iluziji da neko jedva čeka da ih zaposli zato što su imali prosek 9.8 na faksu. U praksi, niko ti neće ni pogledati CV ako vidi da se nisi bavio nekim usavršavanjem paralelno sa studijama. A 95% ljudi nije. Nas je upropastilo to jurenje diploma kao dokaza pameti, koliko je samo ljudi otišlo sa Filološkog na mastere po Francuskoj, a sada rade u Srbiji kao profesori jezika za 400-500 evra. Edited September 26, 2015 by oʞɾoƃ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Ja bi voleo da odem bar jednom na Fazlijin koncert, ali ovde nikoj ne do'odi od naši pevači Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Pa zar će Cigani da nam budu bench Mada što da ne, znam mnoge Srbe koji uspešno žive u predgrađima Pariza i Malmea već 30 godina, jedva natucaju jezik domaćina, ponose se svojim poreklom i običajima, a socijalne aktivnosti im se svode na koncerte Viki Miljković i Dada Polumente. pa o tome i pričam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 http://www.nspm.rs/p...icke-krize.html Evo malo mračnih prognoza Znam dobro potpisnika ovih redova, nikad nije bio član nijedne stranke. Bio je jedan od najluđih ljudi koje poznajem. Olako potezao revolver. Brat. Umro je juče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 (edited) pa i nije baš tako toliki Cigani su se razmileli po Evropi, što ne bi mogli i naši ljudi drugo je pitanje šta će tamo raditi Samo je fora sto ganca zabole kako ce i sta ce da radi, ne razmislja o tome da li ce neko da ga sikanira, da ga zaustavlja, smatra nizom rasom i ostalo, dok prosecnom gradjaninu Srbije to pegla karakter (na zalost ili na srecu, vise ni sam ne znam). Vecina ljudi nije luda toliko da samo zapali negde bez ikakvog plana i da se nada najboljem, da ide na kutlacu u socijali i ostalo dok se ne snadje, a vecina tih sto bi da se snadju i zapale u stvari pojma nemaju i nisu videli nista dalje od svog dvorista, i ta vecina vrlo dobro to zna. Da se razumemo, i ja bih da zapalim odavde, vratio sam se iz Holandije sa odmora pre dva dana, i balavim i placem sto sam se vratio, i vec sada trazim sljaku u svojoj profesiji tamo Ali mi ne pada na pamet da zapalim tamo na divlje pa da trazim posao, smecarim po ulicama i ostalo. Edited September 26, 2015 by ShinigаmY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Znam dobro potpisnika ovih redova, nikad nije bio član nijedne stranke. Bio je jedan od najluđih ljudi koje poznajem. Olako potezao revolver. Brat. Umro je juče. Znam da je imao neku uzbudljivu dijagnozu. Ne seri da je umro, ja mislio da drugar koji je izbacio taj članak drami nešto bezveze u statusu, a ono se u stvari odnosilo na smrt njegovu... Nek mu je laka zemlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 s vremena na vreme vodim konverzacije o tome uglavnom su svi saglasni da je ovde do jaja ako imaš para Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Umro je juče. Odakle tebi to da je umro? Dobijam i informacije da je živ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Možda čovek mislio da je umro sa ovo što je napisaja. Ja nesam čitaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Rekoše mi baš juče na festivalu ''Nauk nije bauk''. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 (edited) s vremena na vreme vodim konverzacije o tome uglavnom su svi saglasni da je ovde do jaja ako imaš para Ako si 16-30 godina starosti bez porodice onda možda. Ali nije ni onda. Edited September 26, 2015 by Dead Man Walking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 s vremena na vreme vodim konverzacije o tome uglavnom su svi saglasni da je ovde do jaja ako imaš para Pa to je jedno veliko ako A i svuda je do jaja kad imaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Ako si 16-30 godina starosti bez porodice onda možda. Ali nije ni onda. Tako nekako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Svaka cast onome kome je do jaja, sa parama ili bez.. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Bice bolje neko vice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted September 26, 2015 Author Report Share Posted September 26, 2015 Sta moze da bude do jaja u drzavi u kojoj nista ne radi kako treba?Meni bi ovde jedino bilo do jaja da se organizujemo ko Kurdi i da krenemo da se bijemo sa okolinom. Pa bi se tako valjda izborili za neke normalne uslove zivota..Dokle god je ovaj "marera karera" fazon Srbija ce samo tonuti jos dublje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Svaka cast onome kome je do jaja, sa parama ili bez.. Prvi put da se u potpunosti slozim sa tobom, + za poslednja 3 posta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Vidis dokle smo dogurali.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts