Dead Man Drinking Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Jedino što zameram panonskom govnaru u celokupnoj karijeri je što je pokušao da bude režiser. I što je vaspitao decu da budu poludebilna. Mada me i ne interesuje previše. Sto puta je veći čovek od onih raspada od Bore i Caneta 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 balasevic dobar cova. jos do pre nekoliko godina, da znam, mogao si mu zazvoniti na kucu, popricati, dogovoriti se oko karata i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 đubre odvratno 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 jeste dobar, kako nije za noz vrhunski glazbenik nema sta koji je bre vama kurac ljudi 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Koji je vama? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Zbot takvih debila kao sto je panonsko govno i bazdimo kao nacija. Cuo sam da su se jos neki davali za besplatne karte Majku mu jebem u usta. Jedan od tezih degenerika, Canak je za njega vrhunski gospodin. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Smrt svima.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Zbot takvih debila kao sto je panonsko govno i bazdimo kao nacija. Znači ako ih se otarasimo bićemo kao Švajcarska 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted January 11, 2018 Report Share Posted January 11, 2018 Pa necemo da ih se otarasimo, samo kazem da je degenerik. Cak sam igrao stoni tenis protiv njega i njegove zene pre desetak godina na Miloceru. Drugo je to, sednemo zezanje, a drugo je da jedes govna kao javna licnost cije reci imaju tezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Lično podržavam svakog ko iskreno nagazi na vlast,voleli ga ili ne svakako je umetnik i veći buntovnik od nekih propalih rokera, bivših disidenata, koji prodajom se bave Sta rade dva pedera, pa vode ljubav. Sta rade dve lezbejke, pa vode ljubav, Sta rade peder i lezbejka, pa vode državu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 smrad smrdljivi autosovinista picka govnarska najede se paprikasa pa prdi popisam mu se na umetnost njegovu bas 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Bolji od 99% zaposlenih u SPC sigurno. 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 e jesi nasao paralelu sad kao ja treba da branim zaposlene u SPC i to me mnogo boli patka ne menja cinjenicu da je covek smece autosovinisticko plus mu je muzika i stvaralastvo jugonostalgicarski proliv jel jos peva da racunaju na njega popusi mi kcer njegova penis 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Bolji tekstovi nego oni u metalu, muzika stvar ukusa. Zbog čega je šovinista? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Bolji tekstovi nego oni u metalu, muzika stvar ukusa. Zbog čega je šovinista? mozda zato sto peva na iskvarenoj verziji hrvatskog takozvanim srpskim 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Bolji tekstovi nego oni u metalu, muzika stvar ukusa. Zbog čega je šovinista? brate gde zivis, mislim ako sam skapirao ne u srbiji ali jebo ga konj obrazuj se malo ili stop trolovanju nisi ti ja u 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 Ja ne znam ko si ti ni u 2018... 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted January 12, 2018 Report Share Posted January 12, 2018 ja sam samo rocker )))).......... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Bilo ko >>> panonski govnar, da podvucemo crtu. CAK I DA MOGU NECU 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 To što kaže Hail. Bar iskreno kritikuje govna, za razliku od nekih koje patriotama nazivate. A to kakav stav ima o Jugoslaviji i ostalim glupostima, to me se ne tiče. Od "poznatih" koji misle da su njihovi politički (ili bilo koji drugi) stavovi jedini ispravni, jedino je gora raja koju zanima šta poznati misle o politici. Kažu: "Rek'o Balašević/Kusturica/Trifunović to i to". Usraću se sad u gaće A što se umetnosti tiče, ovde ima toliko đubreta, da Đoka zapravo i jeste bolji od velike većine. A poesbno od raspalog rokera Bore ili umišljenog pankera Caneta 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PajatheTrut Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 umišljenog pankera Caneta hahaha it sick it piss it delusional ajde za boru da kazes pa i da razumem, ali za kejna ga pretara stvarno Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 (edited) У Цанета да нам не дирате. Стари ми готивио Ђолета, био му чест гост на солистичким концертима веселих 70-их. Свето Тројство: Мики Јевремовић, Ђока Балашевић и Арсен Дедић. А син класична џукела. Edited January 13, 2018 by vudun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 Da ne znam ko je Vucic, posle kritika panonskog govnara bih ga sigurno zavoleo, prema tome... Bolje raspali roker, nego raspalo govno, uvek bilo, uvek bice. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 13, 2018 Report Share Posted January 13, 2018 to što je Bora otišao u kurac ne menja činjenicu da je bog 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts