Jump to content

Recommended Posts

Posted

Има и нас, који смо припадници тајног анархистичког клана и у но хомо елементу, а који више никада неће гласати на изборима, те којима је, јелте, Бошкић Обрадовић симпатичан младић.

Posted

Ali ladno je zverjani zasmetalo vise nego "pajtonovski diletanti"

Nego vec sam pominjao u proslom postu cinizam pa ne htedoh opet... Niko nije dovoljno dobar za tebe, skontali smo :P

Ali neko mora biti Psycho Killer!

Posted

ja glasam za dveri/djb

meni sasvim logična koalicija i na republici, ionako su djb davno već počeli sa eu skeptičnim stavovima, samo još da im priđe sanda šećer rašković ivić i to je to.

od kada su hipsteri, pripadnici kruga dvojke i ostalih lgbt populacija preleteli kod jankovića i onako su pri DJB ostali samo pošteni radulovićevi četnici. <3

• Upvote 4
Posted (edited)

fantastična koalicija, fapril i ja na sledećim izborima ruku pod ruku na glasanje pa za Boleta

Edited by Talvi
Posted

Vi se smejte ali ovo je najsmislenija moguca koalicija trenutno

Od proslih izbora se i Jankela a evo i Beli poraspadase, Jeremica su svi zaboravili da se ikad i kandidovao, Bole i Radule najkonstantnija i najkonkretnija opozicija koju imamo

Posted

dovoljno je videti njihove nastupe u skupštini da bi došao do tog zaključka

Bole jeste dosta nekultivisan i ima razne sumanute ideje, ali valjda će Radule to da reguliše

Posted

sta je sad sa jankovicevim birackim telom? jesu se razocarali u njega kad se prodo djilasu tajfunu? cuo sam da je tamo raspad sistema

• Upvote 1
Posted

Najbitnije da nisu lopine i zlotvori koji ce da pisaju i pljuju po svom narodu.

A i ako imaju nekad neke sumanute izjave bitno je da rade posao kako treba.

Posted

Jbg brt nek napravi zemlju vrednu branjenja pa ce ides u vojsku kao bela lala!

Vidi se svetlo na kraju tunela braco, cak se i multipolarizovani yumetal ujedinio :haha:

Posted

Ne ides ti u rat zarad Vucica ili bilo koga, nego za svoju porodicu i svoj narod, pa kakav je takav je.

Pogotovo ti Dimone imas jos vise razloga ako Sipci krenu do Kursumlije.

Ne ides ti u rat zarad Vucica ili bilo koga, nego za svoju porodicu i svoj narod, pa kakav je takav je.

Pogotovo ti Dimone imas jos vise razloga ako Sipci krenu do Kursumlije.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ne ložite se bre ljudi... super što su se Dveri i DJB okupili, ali odraće vas Vučić u BG-u.

Pitanje da li će oni uopšte preći cenzus, a i ostala boranija će loše da prođe.

Malo je reći da imamo retartdiranu opoziciju.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...