Haos sam ja Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 "zverjani" ladno ima ljudi koji i dalje forsiraju ovo Oprosti ako sam te uvredio. Ladno ima ljudi koji glasaju za njih.
Dark_Elf Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 http://youtu.be/ik3cyx_FMoc Ihh... koliko puta je samo Imaginos "bacio" na ovaj klip. 1
vudun Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Има и нас, који смо припадници тајног анархистичког клана и у но хомо елементу, а који више никада неће гласати на изборима, те којима је, јелте, Бошкић Обрадовић симпатичан младић.
kuruz Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Oprosti ako sam te uvredio. Ladno ima ljudi koji glasaju za njih. niti si me uvredio, niti glasam za njih butthurt much?
Haos sam ja Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Jok, zasto bih bio. Jeste izlizano, ali prosto se prirodno nametnulo za takav tip mentalnog stanja.
Demon Seed Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Ali ladno je zverjani zasmetalo vise nego "pajtonovski diletanti" Nego vec sam pominjao u proslom postu cinizam pa ne htedoh opet... Niko nije dovoljno dobar za tebe, skontali smo Ali neko mora biti Psycho Killer!
Antikristina Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Now one of us must die but the killer won't survive 1
truliandedzombileš! Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 ja glasam za dveri/djb meni sasvim logična koalicija i na republici, ionako su djb davno već počeli sa eu skeptičnim stavovima, samo još da im priđe sanda šećer rašković ivić i to je to. od kada su hipsteri, pripadnici kruga dvojke i ostalih lgbt populacija preleteli kod jankovića i onako su pri DJB ostali samo pošteni radulovićevi četnici. <3 4
chess Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 ^ potpis cim svi pljuju po DJB znaci da su najbolji, bukvalno jedina opcija za glasanje, svi ostali su izdali 2
Talvi Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 (edited) fantastična koalicija, fapril i ja na sledećim izborima ruku pod ruku na glasanje pa za Boleta Edited January 21, 2018 by Talvi
HeLLsarma Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Problem je u tome sto ljudi seru, dajte im sansu, nek dodju na vlast. Da skinemo ovo zlo, da oni dodju i da vidimo sta ce uraditi.
Talvi Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Vi se smejte ali ovo je najsmislenija moguca koalicija trenutno Od proslih izbora se i Jankela a evo i Beli poraspadase, Jeremica su svi zaboravili da se ikad i kandidovao, Bole i Radule najkonstantnija i najkonkretnija opozicija koju imamo
kuruz Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 dovoljno je videti njihove nastupe u skupštini da bi došao do tog zaključka Bole jeste dosta nekultivisan i ima razne sumanute ideje, ali valjda će Radule to da reguliše
chess Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 sta je sad sa jankovicevim birackim telom? jesu se razocarali u njega kad se prodo djilasu tajfunu? cuo sam da je tamo raspad sistema 1
HeLLsarma Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Najbitnije da nisu lopine i zlotvori koji ce da pisaju i pljuju po svom narodu. A i ako imaju nekad neke sumanute izjave bitno je da rade posao kako treba.
Kumodraski Vo Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Samo da me ne otera bole uvojsku.. 3
Demon Seed Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Jbg brt nek napravi zemlju vrednu branjenja pa ce ides u vojsku kao bela lala! Vidi se svetlo na kraju tunela braco, cak se i multipolarizovani yumetal ujedinio
HeLLsarma Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Ne ides ti u rat zarad Vucica ili bilo koga, nego za svoju porodicu i svoj narod, pa kakav je takav je. Pogotovo ti Dimone imas jos vise razloga ako Sipci krenu do Kursumlije. Ne ides ti u rat zarad Vucica ili bilo koga, nego za svoju porodicu i svoj narod, pa kakav je takav je. Pogotovo ti Dimone imas jos vise razloga ako Sipci krenu do Kursumlije. 1 1
Demon Seed Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Ja nemam apsolutno nijedan razlog da idem da me utepaju orkovi Nece oni da krecu u osvajanje, ali kupuju nekretnine pa polako
Kumodraski Vo Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Vise leba bi imala porodica da ih preselim negde..
HeLLsarma Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Najbolje je po vasem da svi odemo i ugasimo svetlo.
Dark_Elf Posted January 21, 2018 Report Posted January 21, 2018 Ne ložite se bre ljudi... super što su se Dveri i DJB okupili, ali odraće vas Vučić u BG-u. Pitanje da li će oni uopšte preći cenzus, a i ostala boranija će loše da prođe. Malo je reći da imamo retartdiranu opoziciju.
Recommended Posts