23/16 Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 I za mene je to normalna stvar koja se podrazumeva. Zato oni za koje to nije normalna stvar od mene ne mogu dobiti glas. I brate ... da li je realno da si sada krenuo da presudjujes ko je zaista bio ciji glasac? Neverovatno. 1
HeLLsarma Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Ljudi, Radule i Bole, tj Bole i Radule uzimaju preko 10 posto. Place your bets...
miter Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Dobi gljivica dacic neko odlikovanje od putina, inace dacic veliki srbin, jebo ga on, bolje rusi da posalju trupe na kosovu a ne da se kurce sa nekakvim centrom u nisu
HeLLsarma Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Znas zasto Rusi ne salju trupe i novce? Zato sto prvo ne veruju ovom bolesniku i njegovoj kliki, zahvaljujuci Babakovu i Rogozinu on promoli svoj lazljivi nos u Rusiju. Vise su Rusi imali poverenja dok je bio Kostunica. Kad bi dosla vlada sa Boskom, a mozda i sa Radulovicem, sasvim je moguce da bi vise ulozili u nas, uz neke ustupke. Rusi nista sa nama ne cine na silu, kao Ameri. Nece da nas bace na kolena, cekaju samo nekoga ko je sto posto za njih. Ja sam uvek pre za bracu nasu nego za Amere, ali svaka velika sila ima svoje interese. 1
Demon Seed Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 (edited) Stižu Migovi brt Rusi ne šalju trupe jer ih boli jaje, bolelo ih je ko god da je bilo na vlasti i boleće ih in aeternum. Pomoći će nam samo onoliko koliko njima treba da se zaštite od musli naleta i uticaja Dobi gljivica dacic neko odlikovanje od putina, inace dacic veliki srbin, jebo ga on, bolje rusi da posalju trupe na kosovu a ne da se kurce sa nekakvim centrom u nisu Jedan je gori od drugoga IMHO Ne radi se Sarmo o tome da je pred nama izbor ili Amurika ili Rusija, radi se o tome da budeš svoj, slediš svoje instinkte (ali najviše razum!), i piješ Sprite, pardon, Kvas. Edited January 30, 2018 by Demon Seed
HeLLsarma Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Ma slazem se ja sa tim. Ali ti pricam o tome sta oni, tj velike sile ocekuju. Mi trebamo samo u svoj tanjir da gledamo, al jbg, vidis da nam se nesto ne da. I koliko ti kazes da ce DJB i Dveri koalicija da osvoji?
Demon Seed Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Veze neam, nisam dovoljno pratio da bih imao neki osećaj za brojeve, mogu samo da se nadam što više I nije koalicija brt :haha:
HeLLsarma Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Pa oni su izjavili da je tehnicka koalicija, sta je tu smesno?
23/16 Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Danas izjavili da su jedina prava koalicija. Ali dobro, bolje yumetalci znaju .
B@K@ Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Ne, sigurno znaju bolje oni što su glasali za Jankovića. Opa!
23/16 Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Pa ja ne kažem da znam. Dveri danas izdale saopstenje. Znam da je yumetal, ali dva reda nije teško pročitati.
Demon Seed Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 (edited) A jbg ispričali su da su potpisali sporazum, da izlaze za Bg zajedno i da posle toga nastavljaju odvojeno i da to ne utiče na njihove pojedinačne politike Stvarno me je bolo kurac da čitam, priznajem, sve pratim samo na yumetalu, kačite linkove, slobodno Realno koga boli kurac da li se zove koalicija ili ne, zajebavao sam se u poslednjem postu da nije koalicija, i imam dva ''haha'' smajlija da to dokažem! Ne, sigurno znaju bolje oni što su glasali za Jankovića. Opa! Opa Mileee! Edited January 30, 2018 by Demon Seed
HeLLsarma Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Citaj Artura Makena i Aldzerona Blekvuda, man' se puste politike.
Demon Seed Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Viš kako je bezveze, kad priznam da sam zgrešio, onda nije više fora da me tovarite... Mnogo je zabavnije kad se magare joguni Treba da se čita jbg al' upropasti nas ovaj internet, bez njega bi nam svima bilo lakše
kuruz Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 (edited) samo Piterson svi da gledaju ovo Edited January 30, 2018 by Underkuruz 1
HeLLsarma Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Doduse ja najvise citam SF, epsku fantastiku i horore, teologiju i istorijske romane, nisam jos zagrabio u filozofiju.
Demon Seed Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Dobar je Piterson samo jebala ga religija i Dostojevski... Eo baš ću pustim klip malo ali ne mogu da garantujem za celih pola sata na nekih 2:10 baš duva sebi u dupe, da se tako slikovito izrazim
bo88gdan Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Jordan je car elem daj bre pametni ste ljudi kakve koalicije kakvi kurci ovog idiota nece sjebati a i da ga sjebu nece popraviti stanje u ovoj usranoj zemlji 1
Sreta Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 ZVACU TE TRLAJA! Gde je Sreta moj da jasemo po onom advokatskom sljamu. Jos par orgazama ovoj mojoj, pa je saljem kuci na neko vreme. Taman dok Kuki zaleci celjust.
HeLLsarma Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Pa valjda su mu zalecili lekari, davno bese Metallica...
Demon Seed Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Jordan je car elem daj bre pametni ste ljudi kakve koalicije kakvi kurci ovog idiota nece sjebati a i da ga sjebu nece popraviti stanje u ovoj usranoj zemlji Koi si pessimist terrorist guglajte samo ''pessimist terrorist'' da se iznenadite
kuruz Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 šta će da izađe, Disciple? Jos par orgazama ovoj mojoj, pa je saljem kuci na neko vreme. Taman dok Kuki zaleci celjust. nije čeljust ovog puta, ne može stalno isto majku mu
Demon Seed Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 idi na google.com kucaj pessimist terrorist pa na 'iz prve ruke', to jes I'm feeling lucky
truliandedzombileš! Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 (edited) I za mene je to normalna stvar koja se podrazumeva. Zato oni za koje to nije normalna stvar od mene ne mogu dobiti glas. I brate ... da li je realno da si sada krenuo da presudjujes ko je zaista bio ciji glasac? Neverovatno. oke, ne kaem da mi nije posran taj post malo... nego, da te pitam nešto da li bi ona izjava dverjanina o muškarcu da prvi priča bila manje bljutava da ju je izgovorila žena? da li bi izjava nekog hrvata da je ovaj narod lud bila više bljutava od tvoje iste takve? Dobar je Piterson samo jebala ga religija i Dostojevski... ima brat predavanje od nekoliko sati na temu kralja lavova i jungovske psihologije u istom <3 Edited January 30, 2018 by truliandedzombileš!
Recommended Posts