Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@Gojak

Pa to i ja kažem.

U principu se sa svime slažem što si rekao, pogotovo ovo zadnje,

Stranci će uvek da gledaju kroz prste balkaskim lopurdama dok kradu sopstveni narod, sve dok su im verne sluge.

Okupacija, i ja bih tako radio (i tata bi sine)

A Dveri sam pomenuo, zato što ih je bilo u citatu. Odnosi se na bilo koju partiju.

Čim bilo ko dođe na vlast (čitaj: Čim okupatori dozvole da dođe na vlast), meni je u startu ta partija sumnjiva, dok se ne dokaže suprotno.

Edited by Dark_Elf
Posted

Fix: čim glupa stoka koja je srpski narod dozvoli da dodju na vlast

Mi smo govno.

Prebacivanje tezista krivice na spoljne uticaje, opoziciju, pa cak i vlast je iluzorna i stetna za buducnost naroda.

Narod je govno, narod verifikuje sva sranja, svaki put kad je pitan, a u nasoj zemlji je precesto pitan.

Sve dok izmestas odgovornost iz centra mase, gajices iluzije, i spasa nam nece biti.

• Upvote 1
Posted

Mi smo govno.

Kad sam ti to pričao, govorio si mi da sam pesimista, i sve crno gledam. :)

Jer "Vučić će nas odrati na izborma", i "Mi smo govno", nema puno razlike.

Posted (edited)

Nema puno, ali to je bio momenat neposredno pre nego da po stoti put potvrdimo da smo govno, zeleo sam da budem sto veci optimista :D

Ali nije poenta ovde sto su ta dva slicna, poenta je i dalje ono glavno oko cega se ne slazemo, to sto ja vidim prosecnog Srbina kao najveceg krivca za sve, a ne zapad ili opoziciju koja pravi lose PR poteze. Najlakse je naci manu, opozicija je ta koja gura kamen kao Sizif i svakome ko ulaze bilo kakav trud u tom pravcu, skidam kapu.

I ono sto treba da se menja (i sto je najteze promeniti) je sves' naroda, a ne nauciti opoziciju da pritiska iste dugmice kod naroda koje pritiska SNS, u nadi da ce drugi vladar da bude benevolentniji, prosvetljeni apsolutizam fazon. XD

Zapad gurka i navlaci na stranu koja njima odgovara, ali ne komanduje narodu za koga da glasa, nego aikido, koristis snagu protivnika protiv njega :D

E pa tu snagu mi treba drugacije da usmerimo, a ne da namanjujemo haymakerom na Ljubu Vracarevica pa da se cudimo sto smo seli na dupe :D

Edited by Demon Seed
  • Upvote 1
Posted

Pandur udario kolima nekog decka danas na Vidikovcu, lokva krvi i smrskana pandurska sofersajbna bila kacam prolazio

Kazu bore mu se za zivot

(almost) ACAB

Izgleda je bilo good ol' prelazenje ulice van pesackog ispred parkiranog autobusa na stanici a ovaj naleteo iza

Preziveo je, sa frontalnim povredama mozga, slicno kao Covan iz Decapitated

Nista na vestima ofc

Posted

jedina ruska vojna baza van teritorije bivšeg SSSR je u Tartusu u Siriji

preko Sirije je planiran gasovod koji bi išao od Katara i kojim bi se Evropa oslobodila energetske zavisnosti od ruskog gasa

takođe je planiran iz gasovod iz Irana, ali bi to Rusija podržala, jer sa Iranom sarađuje i može da utiče na cene, količine itd

Posted

Dok se Vlad Cepeš drka sa gasovodima, ovi u Siriji se drkaju sa organohlornim gasovima na otvorenom, Severna Koreja se igra sa nuclear is very powerful, dok Kina s njima neguje trgovinske puteve, što legalne, što žmuri na ilegalne... Boko Haram jača u Nigeriji, itd... A u zemljama prvog sveta paralelno jačaju bolesti licimurja i zavaravanja, homogenizacija polova i rasa, multisimetrično raspoređivanje, da turimo crnca u srednjovekovnu Bohemiju i ostala zombi razmišljanja :D

we're dewmd

Kad im nešto od toga dođe pred vrata, biće kasno za brojanje kešovine od gasovoda... Budala ne zna da tamo gde ide, žetoni vrijednosti nemaju...

Daleko bilo mislim da je Tramp ili bilo ko drugi svetac koji ne gleda interes, al' postoje veći problemi i opasnosti od gasovoda... Sad mož me prosvetliš i koji je Trampov interes da napada Siriju, osim da prebaci dva tenkića na rusku bazu, što mislim da mu je preveliki riziko da se sad cima

Posted

shodno svemu izloženom, nuklearne bombe na Amerike i Evropske unije, da svi budemo srećni

neeeka peva ova kuća nek se kolo zaigra

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted (edited)

Ja npr. takođe ne mogu da razumem kako neko ko gleda bombašenje i svakojake masakre npr. u Francuskoj može i dalje da smatra da je Islam kultura, da terorizam nema veze sa Islamom itd.

Pa zna se šta je Šerijat, može lepo da se proveri, da se ispita, jasno je da je svaki islamski mislilac koji ima miroljubivu priču do te priče došao umekšavanjem i ignorisanjem onih najgorih stvari u Islamu...

Sa druge strane Hrišćanstvo se reformiše svakih nekoliko stotina godina, Novi Zavet je drastično pitomiji od Starog, Protestantizam je jedna gospodska promena u Hrišćanstvu, itd, dok je Islam nazadni fork Hrišćanstva.

Imho se na nivou zajednice svih civilizovanih država moraju definisati stvari u Islamu koje su društveno neprihvatljive i zahtevati reforme, zabrane propovedanja nasilja, pohađanje večerne škole za Musli imigrante. :haha:

Ok je priča kao ne želimo da ih dodatno razljutimo, ali ovako ih maltene odobravaš. Po meni je izopačena priča da braniš Islam od terorističke komponente i da pričaš ''Islam je njihova kultura, a terorizam je nešto drugo.''

Posebno tu vezu lepo i zastrašujuće opisuje ona anketa odnekud jbmliga esmo kačili link, gde su muslimani iz više zemalja anketirani o tome šta misle o Džihadu i terorizmu i fazon ogroman deo je bio 'uzdržan'(!), deo je podržavao, a neki relativno mali deo je bio protiv. Ću okačim linak ako nađem pa vidite ali poenta je ono što i vi dobro znate i vidite, da i naši Musli iz Sandžaka dobrim delom podržavaju Džihad i terorizam, što aktivno, što ćutke.

Pokriti ženu od glave do pete je terorizam, isprati joj mozak tako da ''ona sama to želi'' je terorizam. Onda dođeš u inozemstvo s pokrivenom ženom koja ima limit sa kim i šta sme u javnosti da priča i čudiš se i revoltiran si što ti ne ide kulturna integracija.

Trigerova me Sirija danas na ovu priču jer (možda sam pominjao) znam čoveka baš iz Sirije, koji se ovde oženio Srpkinjom i skroz mu je kao omladincu bilo do jaja da se zajebava po Srbiji, a sad kad ima ćerku, ne dozvoljava joj da ima dečka (a ona fazon 25+ god), ima devojka fore do 1 da izađe ili fazon može jednom mesečno da ostane duže, čak je i unajmljivao ljude da je prate, bolestan čovek, a to sve objašnjava religijskom paranojom da ne izbije neka ''sramota'', itd.

Pa onda drugi slučaj prijatelj tog lika, takođe Sirijac, koji je malo veći divljak (ovaj pomenuti je, kao, civilizovan) koji je kao zver gazio od batina ženu (Srpkinju takođe) i ćerku zato što je otkrio da ćerka ima nekog momka, a sin (i brat) ga je podržao u tome jer mu je tata isprao mozak kako je on bolji zato što je mužjak sin naslednik i kako njih dvojicu ostali moraju slepo da slušaju.

I umesto mrš u Siriju na inhalaciju Agent Orangetom i sarinom, nikom ništa, bleja ovde, to su gospoda sa diplomatskim imunitetom.

I sad nakon verske netrpeljivosti, jedna rasistička diverzija, tu se javlja jedna pravilnost, zbog čega bela Jevropa češće revidira nazadna uverenja, a peščani Musli ne..? :D

shodno svemu izloženom, nuklearne bombe na Amerike i Evropske unije, da svi budemo srećni

neeeka peva ova kuća nek se kolo zaigra

I onda orangutan Boko Haram naučnici u postapokaliptičnoj nuklearnoj Jevropi da reverse engineeruju civilizaciju, pa da ih onda najstrože kazne za to kući u muslimanskoj Africi jer je Kalašnjikov najnapredniji izum koji im je potreban...

Natočite rujnog vina

podignimo uvis čaše

neka bude veselo

ovo društvo naše

Edited by Demon Seed
Posted (edited)

Dobar! :haha:

Eh moj Kuruze, nisam stručnjak za situaciju u Siriji, al' kako mož da podržavaš nekog ko se liže sa Iranom i ratuje na strani jebene Hezbole.

Btw zar nije Tramp prošle godine nakon nekog napada hemijskim oružjem već bombardovao Siriju iz Sredozemnog mora, što je sad drugačije?

Edited by Demon Seed
Posted

A jes, sad sam obozavatelj engleskog pederskog isprtka...

Ne no lika koji podrzava muslimansku vlast koja ubija ljude hemijskim oruzjem, Hezbolu naziva "legitimnom sociopolitickom organizacijom", i ostale hajducke posalice. Sta god, samo da je dobro za 'posao', za energetski monopol.

Jedno je sigurno, voli covek sve sorte gasa :haha:

Rusija je ukratko mafijaska drzava, jedna od najsmecarskijih na svetu, samo ljudi napaljeni na pravoslavnu vezu i mitologiju mogu to da obozavaju.

Iranac se cak i u Turskoj raspoznaje na kilometar, Iranci su ona najgora stoka koja smrdi, i to mos misliti kakvi su oni sto se nisu dobacili do turskog primorja.

Kad udju 4 Iranca na zuraju u nocni klub, promeni se boja za par nijansi, vrse šejtanizaciju vazduha.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ja im nisam drzao svecu, ali je hemijsko oruzje upotrebljavano u Siriji mnogo puta do sad, valjda postoje mogucnosti da se za bar neke od tih napada utvrdi ko je koristio?

Posted

Verujem da bi Putin licno upotrebio sta god od naoruzanja, gde god, ako to odgovara kriminalnoj organizaciji ciji je don, a kamoli da podrzi... A naravno da nece eksplicitno da izjavi "ja podrzavam upotrebu hemijskog oruzja"

El os da mi kazes da nije sigurno da je uopste bilo hemijskih napada, ikad?

A prijavljuju se kao od 2013... Bas cu da pitam cerku od Sirijca da pita, njemu je komplet familija i dalje tamo, tumaraju kao nomadi od grada do grada, razneseno im sve od nekretnina sto su imali itd

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...