Demon Seed Posted July 21, 2018 Report Posted July 21, 2018 Šimon budan do sabajle i od sabajle! Podrška palome bratu
imaginos Posted July 21, 2018 Report Posted July 21, 2018 ja sam bio pogledao i to dvaput i smece je. koga mislis da foliras? vidi se da lazes i da si pogledao tek nakon mog komentara. dakle njena intencionalisticka definicija/redefinicija pedofilije je cist mentalni otrov. ubacio si rec "internacionalisticko" bez ikakve veze, samo da lupis etiketu kod stoke kod koje to izaziva strah, a na kraju si (ponosan na svoju verbalnu virtuoznost jer ne znas za bolje) napisao "mentalni otrov", sto zvuci slabo i ocajno. mislim da treba da se prijavis kod tese za balkan info, zvucis kao miroljub.
Demon Seed Posted July 21, 2018 Report Posted July 21, 2018 S kim si, takav si, siši Anđuse ipak intencionalističko brt o gde dođo na yum sad mora pustim prokleti paedo nije kriv klip Preznojio sam se od blama i patetike Ne verujem ni ja Čarliju da je ovo gledao celo, tj. teško mi da verujem da neko sedne i svojom voljom odgleda ceo ovaj klip 1
Demon Seed Posted July 21, 2018 Report Posted July 21, 2018 Morao bi on ipak jos mnogo bunika da pojede tebe da stigne
vudun Posted July 21, 2018 Report Posted July 21, 2018 Što proglasi Bosnu suverenu, ne imao glave na ramenu ?
Demon Seed Posted July 21, 2018 Report Posted July 21, 2018 ma kaki, samo ti ne shvataš da sam ja iznad zdravog razuma Shvatam to i slazem se, samo bih ja to pre nazvao da si tu negde pored zdravog razuma
Sreta Posted July 22, 2018 Report Posted July 22, 2018 Najgore od svega je sto u jumetalskom derbiju, prosecnom jumetalcu ostaje samo da navija za Trlaju... 1 1
imaginos Posted July 22, 2018 Report Posted July 22, 2018 ma kaki, samo ti ne shvataš da sam ja iznad zdravog razuma galerija kompleksa u jednoj recenici. :haha: 1 1
Demon Seed Posted July 22, 2018 Report Posted July 22, 2018 Najgore od svega je sto u jumetalskom derbiju, prosecnom jumetalcu ostaje samo da navija za Trlaju... Isto kao i prosecan Srbin koji s pola mozga slusa politicare i navija za onog cija prica bolje podilazi njegovim emocijama i niskim strastima
Demon Seed Posted July 22, 2018 Report Posted July 22, 2018 Esi je digo sam sebi na volej u svom stilu opet Sta bulaznis, rat 90ih i strategija i taktika, preso si Total War serijal pa se napalio? Srpski potezi u ratu 90ih nisu primeri ratne taktike i strategije, nego finansijske strategije izvlacenja krvavih para na Kipar. Ne lozi se da si Šiptar, ako branis srpsku stranu u ratu 90ih, onda si dupli izdajnik. Sad izvoli odaberi recenicu koja je najpodesnija za izvrtanje, obrni je par puta, izignorisi sve ostalo sto pise u postu i nastavi da se raspravljas sa sobom i svojom cetom slamenih sagovornika
Demon Seed Posted July 22, 2018 Report Posted July 22, 2018 (edited) Nisi ti objasnio zasto, bolidino, nego si samo nazvao to strateskom odlukom. Kad smo kod bolidina, da se podsetimo: Nauka je haotična kao i bilo kakav drugi posao, i rade ponekad vrlo rutinski naučna istraživanja, bez ikakvih pretenzija da bilo šta novo zaista otkriju. Nauka u stvari zadnjih 30 godina ništa novo nije otkrila. Bukvalno Kompjuteri i internet su stvoreni pre 60 godina. Nauka je danas u jadnom stanju po pitanju progresa i inovacija, vrlo slabo napreduje a ovde se propagira da treba da joj verujemo šta konkretno da joj verujemo? Jel izlečila neku bolest? Jel rešila problem gladi i siromaštva u svetu? Jel svi imamo džetpekove i možemo da letimo? Ne, naravno, imamo samo ove drkađon smartfonove, big deal. Vrati se pod kamen Edited July 22, 2018 by Demon Seed 1 1
Demon Seed Posted July 22, 2018 Report Posted July 22, 2018 Samo nemoj da zaboraviš da obrišeš ruku od izdrkotine pre nego da se uhvatiš da skineš VR vizir
Demon Seed Posted July 22, 2018 Report Posted July 22, 2018 Šta znači ''ispušio za deskripciju i preskripciju''?
Demon Seed Posted July 22, 2018 Report Posted July 22, 2018 Gde to tvrdim? Moz samo se koprcas kao riba na suvom kad ti se ne daje materijal za izvrtanje
Demon Seed Posted July 22, 2018 Report Posted July 22, 2018 Gde je tu tvrdnja? Masturbiras preskripciju i deskripciju, a ne znas razliku izmedju tvrdnje i implikacije?
Berliner Posted July 22, 2018 Report Posted July 22, 2018 koga mislis da foliras? vidi se da lazes i da si pogledao tek nakon mog komentara. ubacio si rec "internacionalisticko" bez ikakve veze, samo da lupis etiketu kod stoke kod koje to izaziva strah, a na kraju si (ponosan na svoju verbalnu virtuoznost jer ne znas za bolje) napisao "mentalni otrov", sto zvuci slabo i ocajno. mislim da treba da se prijavis kod tese za balkan info, zvucis kao miroljub. slazem se da izgleda da nisam pogledao jer iz mog prvog posta posle videa se ne vidi "video sam to juce" i sl uobicajeno-smaracka reakcija u tim okolnostima, nego vise kao nesto nalik sokiranosti sto bi dodartno ukazivalo da sam video prvi put. tvoja zenska intuicija je totalno ok u tom pogledu, no naime ja sam namerno inscenirao svezinu i autenticnost svoje reakcije jer sam hteo da ne kvarim atmosferu svezine i hajpabilnosti na jumu. to je jedna drustvena odgovornost kojoj svi mogu samo da se dive! 1
Kumodraski Vo Posted July 22, 2018 Report Posted July 22, 2018 veme je Zamisli samo tesino stalozeno predstavljanje gostiju na pocetku
Demon Seed Posted July 22, 2018 Report Posted July 22, 2018 Mene bi srdačnije predstavio, ipak se znamo, iz Dangube... xD doduše prestao sam da mu se javljam na ulici od kako se do kraja prepustio ludilu @čarli: kome sad treba aktivni ugalj, upuvo si se brt
Demon Seed Posted July 22, 2018 Report Posted July 22, 2018 Imam ortaka koji kad je bio mali dođe do kutije sa ugljem (njegovi ložili time), uhvati se za ivicu prevrne se unutra, i onda ispušta zvuke iz tvog posta ozbiljnu piCu imao čovek jbt
johnnyzzz Posted July 23, 2018 Report Posted July 23, 2018 kutije sa ugljem (njegovi ložili time) “Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a dimon na yumu objašljava da se ugalj nekad koristio za loženje"
Recommended Posts