vudun Posted February 19, 2019 Report Posted February 19, 2019 U stvari, jedan Svazilend je dovoljan za nas. 1
vudun Posted February 22, 2019 Report Posted February 22, 2019 https://www.kurir.rs/stars/rijaliti/3209595/debelo-kaznjen-zbog-gnusnog-cina-goran-vujicic-urinirao-po-cimerima-a-evo-koje-ce-posledice-snositi-video Pravda za ovog bradonju, ko god da je. 1
kuruz Posted February 22, 2019 Report Posted February 22, 2019 urinator ti je bio jedan od jačih fejkova
vudun Posted February 22, 2019 Report Posted February 22, 2019 S druge strane, Necko Perecko deli drugačije mišljenje: Pocrkajte kmetovi!!! Nije cena visoka nego vi nema te da platite ahahahaha! Sto volim ovu sirotinju kiselo im grozdje, ej pa nije ovo telefon za vas. Samsung sisa Apple a sisa i vas jadnike. Ja mogu da kupim DESET ovakvih S desetki a da bukvalno ne osetim. Patite!!!
vudun Posted February 28, 2019 Report Posted February 28, 2019 Surveillance capitalism, dame i gospodo... Koji, evo, prerasta u cyber psychotron feudalism, znajte to. A što masovnih pobuna nema u poročnom Los Anđelesu od 20 milijuna duša, od kojih su 80 % kmetovi? A ima tu zaista puno i seksualnih robinja, kako iz USA, tako iz iz celoga sveta... osim Irana i Pakistana! Ili npr. zašto disco hooligans, kao i oni koji se tako osećaju, ne gađaju gušćim jajima Bakingemsku palatu, zašto se ne usere cijeli London grad domaćim govnima iz vakuumiranih kesa? 1000 zašto - 1000 zato, a egzisencijalnih odgovora na ova esencijalna pitanja nema. Ni na vidiku. Važno je da npr. Nina Janković provocira onim plavim okicama po Fejsogramu, svakog dana neka nova skupa krpica joj osvane, a ona u erotskoj pozi i ekstazi. Pa ko to finansira, ona krezava budala joj od muža? Bre, rogonja, nemoj da se foliramo. Šta, odglumiš tu par epizodnih ulogica u totalno nebitnim filmovima B produkcije i umisliš da si Šeron Stoun - od glaaave na dole! Da mi je znati koji domaći Harvi Vajnstin, a nekadašnji Ratko Dražević, joj je štrcnuo u plavo oko plakalo je. Molim vas, ludilo se glumiti mora, okreći se pali gume lambordžinijevske na kružnome toku, ja džet set a ti govno, ko te šiša, dirinči, kupaj se u sopstvenom znoju, budi srećan što možeš da se znojiš. Figurativno, je li. Kaže Mustafa, ja ne pušim te vaše kmetovske cigarete, samo najboljim kolegama u svlačionici. Lukavi Džaja na to štucnuo i rešio da uda mlađu ćerku za brata Ane Ivanović, te šurjaka Švajnštajgerova. Zanimanje - brat Ane Ivanović, rođaci. A svi znamo da Švajni na nemačkom znači svinjar. Grok grok! Ama motaj kablove! Brže, jače, dok ti se oči ne iskolače. Bičuj roba! Tras šljus! I za kraj, Vučiću majmune. Skoro ceo Novi Beograd zna, makar onaj upućeniji svakako zna, da nisi mogao da dobaciš do obruča sa linije slobodnih bacanja. Smejali su ti se i Kiza Burgija i Đomla Minđušar i Kiki Narandža, a i ostali... Ronio si krokodilske suze. Miči mi se više s očiju i begaj tamo u taj Urugvaj gde si pazario vilu, dok je još vreme. Ponesi pumpu za klozet šolju i nabij u grlo. Deep throat, gos'n predsedniče pizdousti. 2
Srbin Hamza Posted February 28, 2019 Report Posted February 28, 2019 Švajštajger štavljač svinja, tako sam čuo doduše Bekenbauer pečeni seljak
vudun Posted March 6, 2019 Report Posted March 6, 2019 Opasno šiba ova cvikerašica... što čarapice skida. Kolji krmka!
Vlaja Buraz Posted March 6, 2019 Report Posted March 6, 2019 https://www.nezavisne.com/zivot-stil/zivot/Rodila-44-djece-a-ima-tek-39-godina/526235 Quote Sa svega 39 godina, Mariam Nabatanzi iz sela Kabimiri u Ugandi ima četiri trojke, tri četvorke, šest parova blizanaca, i više rođenja po jedno dijete. Sva djeca imaju istog oca. Nažalost, nakon 25 godina braka i 44 djece, ovu hrabru ženu napustio je muž i ostavio je samu da se brine o djeci kojoj je otac . ОВАЈ ЛИК ... ... ... ... ... ТИТО ... ... ...БАЈАГА ... ... БААЛ ... ИТД.
Srbin Hamza Posted March 14, 2019 Report Posted March 14, 2019 http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/rekli-su-da-dodemo-da-ga-podrzimo-sto-zaradujemo-koru-i-parce-leba-skup-podrske-jutki-u-brusu/
vudun Posted March 14, 2019 Report Posted March 14, 2019 Mi, poštene žene, ne damo našeg Jutku, jer on nas, samo ponekad, nežno dodirne za butku! Mmmm, butkicu! 2 1
PajatheTrut Posted March 16, 2019 Report Posted March 16, 2019 Ryutaa KuzunohaПре 1 дан Uh oh, after the happening in New Zealand, will Eurobeat be considered as music for white supremacists?! 1
perzekjušn menijak Posted March 22, 2019 Report Posted March 22, 2019 http://rs.n1info.com/Vesti/a470205/Vulin-polozio-vojnicku-zakletvu.html
Srbin Hamza Posted March 24, 2019 Report Posted March 24, 2019 dok vas Vulin brani mi Šiptari ne brinemo
Recommended Posts