Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zamisli da prođeš tamo nekoliko dana kasnije, uđeš, kupiš pecivo, pomeneš usput tu situaciju i pitaš čoveka koliko je čekao na kraju, a on ti kaže da nema pojma o čemu pričaš :haha:

Posted

možda je tebi nebitno, ali zaposleni kod šiptarskih virtuoza s testom obično su divno tretirani od strane svojih poslodavaca

srce bi mi se slomilo kada bih saznao da neku bakljavu u Beogradu pravi eksploatisani radnik

Posted

Jesu, jer mora budu dobri da ih ne linčuju divni domaćini pravoslavci koji ih nesebično prihvataju iako su balije grozne ili, ne daj Bože, katolici. :wub:

Znam porodicu Srba iz Zemuna koji prave domaći ratluk u Kušadasiju, divni su i prema mušterijama i prema zaposlenima! :wub:

Posted

e moj Dimone, da si Šiptar odavno bi završio fakultet i pravio pogače na ljebac za velike pare, breaking bad style

sad čisto sumnjam da je Šiptar, no sačekaćemo Voivoda, reče da ga je našao u registru preduzeća, sigurno je Srbin

Šiptar bi se bar javio na telefon

Posted

jel znaš nekog Šiptara da je prešao u Srbe?

bilo gde, bar jedan da se vrati iz islama ili katoličanstva natrag u srboslovlje?

ne znaš jer ih nikad nije bilo

što se pekarskih peciva tiče tu je bar jasno, once you go šiptarski burek you never go back

Posted
8 hours ago, Demon Seed said:

Zamisli da prođeš tamo nekoliko dana kasnije...

Zamisli prođe ono, nekoliko dana kasnije, i vidi kostura u radnji... 

• Like 1
Posted

Naravno da je prokleti Srbin !

A je l' imao pekarsku uniformu ili je bio u civilu? Šta ako je provalnik? Imam neki osećaj da ti je padalo na pamet da zoveš i policiju, na šta je on rekao ne jer nije želeo gazdi da pravi problem, a ti si to izostavio u priči jer se pribojavaš mogućnosti da je bio provalnik! I taj pomen sna pravednika nosi nešto zlokobno u sebi...

A sa druge strane, šta će provalnik u pekari, zašto bi ostavljali pazar... Posao za Heraklea Poaroa...

Posted

Srbin, sasvim očekivano.

Hvala lepo, molim lepo
Kakvu imaginaciju imaš, pa svi u Vizantiji su bili pravoslavni, kake to veze ima sa Srbima?

Šiptari su starosedeoci.
  • Downvote 1
Posted

Strava mi je Dimone Simone kako tvoj um ponekada funkcioniše. 😄

Nije bio čovek bio lopov, nije imao baš pameti za takvu akciju, kažem, kako se zaboravi sopstveni telefon ili da radiš u lokalu gde nema podatak o gazdi ili telefona da nazoveš ako je neka frka.

A policiju mi nije palo na um da nazovem, jer bi me verovatno još i zajebavali i odjebali. Kada budem prolazio pored pekare dok radi, videću da li je ovaj mučenik i dalje tu. 😄

Posted

ne bilo kakvog Srbina nego srbskog pekara!

čoveka koji očigledno bogohuli i satanistički upropaštava testo

zamisli, njegovi radnici zatočeni plaču, kiflu sa suzama prodaje

srbska mizerija

svako normalan ide isključivo u šiptarske pekare

• Like 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...