Fapril ethereal Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 jel vise odgovara "tatina princeza" ? ili mozda "babin umetnik" ? pa ono,jeste teska demokratija..mora da se misli mnogo,da se ponesto procita,da se bude obavesten,da se bude svestan okruzenja u kome se zivi..teske su to stvari.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 i onda ti tako svesnom dođe vučić na vlast pa te jebe u taj tvoj zdrav razum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Pa da, i onda ce ovi kao Speed sta god, da seru kako je sranje u drzavi, a nece da izadju na glasanje. Pajebemumaterdamujebemmater. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 tj i onda ti oni sa tri zuba u glavi i četiri razreda škole odlučuju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 a ti biraju one koji su im servirani, projektovani i to je sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Začarani krug. Ali nije pitanje suštinskih promena društvenih uređenja naše i sl. država. To će rešiti neki budući ratovi i prevrati. Stvar je u tome što nas jebu na nepodmazano i još treba da se smešimo, nemaju nimalo stila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Znaci: 1. Predstaviti Radulovica kao spasioca 2. Uloziti ogromne pare u marketing i propagandu 3. Radulovic da spasi neko dete helikopterom 4. ???? 5. Profit. Bez zezanja, ja ne vidim nikog na danasnjoj politickoj sceni ko moze normalnim sredstvima da se suprostavi ovima na vlasti. Znaci da bi dosao na vlast, a normalan si, moras da se sluzis istim govnima i sredstvima kao oni, i da pritom ostanes normalan. Sto je veoma tesko, jer svi oko tebe opet ocekuju da nastavis parazitsko ponasanje, a cim prestanes, odmah te eliminisu. Zacarani krug jebeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted October 26, 2015 Author Report Share Posted October 26, 2015 jel vise odgovara "tatina princeza" ? ili mozda "babin umetnik" ? pa ono,jeste teska demokratija..mora da se misli mnogo,da se ponesto procita,da se bude obavesten,da se bude svestan okruzenja u kome se zivi..teske su to stvari.. Da ti i ovi ostali kreteni koji polaze od sebe kada nesto pricaju drugima ste puno procitali i puno mislili zato sto idete na glasanje.Ti da si pametan nebi isao na glasanje jer glasanjem ne moze nista da se promeni.Toliko o tome koliko si ti pametan i obavesten. Vucica su na vlast i doveli takvi glasaci kao sto si ti,ja na glasanjem ne idem ti ides i tako da si ti u toj grupi onih koji jako puno misle pa dovedu na vlast govna poput Slobe,Djindjica ili Vucica.. ajde bezi slinavko. 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Sve je to deo zacaranog kruga kojeg su gore fino izlozili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 ajde bezi slinavko. ti si slinavko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 koja je poenta i poruka neizlaženja na izbore u državi u kojoj je po zakonu dovoljno da jedan čovek izađe, i oni su regularni? time samo daješ tom jednom liku pravo da bira umesto tebe i to je to, kada bismo živeli u državi gde moraš imati 50% izlaznosti da bi se izbori važili bila bi druga stvar. ovako, nikoga realno ne boli kurac što ti nisi izašao, izbori važe pa važe. čak, Vučko te što ne izlaze voli više nego svoje glasače garant Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 :haha: Свиђа ми се Спид Манијак, доноси преко потребну дозу једне врсте хефестизма на овој теми. http://www.youtube.com/watch?v=k0OZ0HbIip4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 ja sam glasala za radulovica naravno, ali nisam sigurna koliko bi i on , da ima priliku, bio sposoban da sprovede sve o cemu prica puno se govana natalozilo i sanse da se to rascisti su realno 2% nema tu resenja deco, sem da se svako bori za sebe i pliva u ovom mulju onako kao misli da je najbolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted October 26, 2015 Author Report Share Posted October 26, 2015 zasto bih izlazio na izbore samo da izadjem ako nemam za koga da glasam?Uostalom sta mislite gde su otisli glasovi vas koji ste glasali za stranke koje nisu presle cenzus?Nije problem samo u jednoj stranci danas SNS juce DS nego u celom sistemu.Meni da pozli isao bih kod lekara a ne kod pet ljudi razlicitih struka jer su oni u vecini 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Dragaš >>>> Radulović Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 glasaš za manje zlo, kako god to zvučalo. kada bi za svakoga u Srbiji postojao idealan kandidat, to bi bila lista od 7 miliona kandidata. ovako, moraš da praviš kompromise, vagaš i biraš, zato se to i zove "izbori", je li i to je jedina realna promena koju ti u praksi možeš da napraviš, sve ostalo su snevanja i palamuđenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Glasacemo za Nina Belova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Nema manjeg zla sve su to ista govna Srbija je odavno postala tamni vilajet glasao kajaces se ne glasao kajaces se sad but true 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 monarhija za nacionalni identitet i jedinstvo i da uštedimo na reklamnim kampanjama i samo elita, a ne ovi praziluci što su skinuli govna sa opanaka i stavili kravate 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted October 26, 2015 Author Report Share Posted October 26, 2015 @Talvi desavalo se da se sistem menja i bez izboraB-) ja ne mislim da je pravo glasa za politicara osnovno ljudsko pravo.cak mislim da je blizu vreme radikalnih promena sistema.u ovom trenutku za kofa god ja glasao dal apsolutnom vecinom ili politickim kalkulacijama na vlast ce sesti vucic,dacic mozda tadic ili neko slicno govno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 monarhija elita http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/kraljevski-skandal-blud-i-razvrat-karadordevica-clanak-1988461 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 nema onog treceg Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Uostalom sta mislite gde su otisli glasovi vas koji ste glasali za stranke koje nisu presle cenzus? glasaš za manje zlo, kako god to zvučalo. kada bi za svakoga u Srbiji postojao idealan kandidat, to bi bila lista od 7 miliona kandidata. ovako, moraš da praviš kompromise, vagaš i biraš, zato se to i zove "izbori", je li i to je jedina realna promena koju ti u praksi možeš da napraviš, sve ostalo su snevanja i palamuđenje birao manje zlo kada me je tadić plašio povratkom devedesetih glavu razbio to o čemu ti pričaš nije realna, već promena šminke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 http://www.kurir.rs/...-clanak-1988461 Gde Iskopa te smecare, govna drogirana evo coveka za njega bih glasao uvek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 e pa jebiga sad, suština monarhije i jeste u tome da su ovi smećari "bogom dani" da ti budu vlast to kad ti kažeš "e ja neću njih, hoću ovog" se zove malo drugačije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts