Dead Man Walking Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 U proseku ne zive gore od nas. Itekako žive gore od Srbije u svakom pogledu. Evo jednog od lepših primera: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 (edited) Ja gledam ekonomske pokazatelje, pre svega. Uzmi pa uporedi GDP per capita pa ces se i sam uveriti. Tu je cak i Brazil ispred nas, Venecuela isto, bar prema podacima sa Wikipedie. Jedna Argentina, Urugvaj ili Cile su daleko ispred nas. Edited November 2, 2015 by LoveHateLove Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 "Tu je cak i Brazil ispred nas", pa čoveče Brazil je medju ekonomski najrazvijenijim zemljama(nije smešno), otkrili brdo nafte, mislim da su danas ekonomski jači od većine EU zemalja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 "Tu je cak i Brazil ispred nas", pa čoveče Brazil je medju ekonomski najrazvijenijim zemljama(nije smešno), otkrili brdo nafte, mislim da su danas ekonomski jači od većine EU zemalja! Otkrili smo i mi brdo zlata, pa sta? Covece bozji Brazil ima preko 200 mil. stanovnika a ovo su per capita podaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Nije sve u parama, recimo pola stanovnika Brazila živi u favelama i svakodnevno su svedoci pucnjava i ubistava pa su opet srećniji i vedriji ljudi od Srba koji su kolektivno u depresiji i apatiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Nemoš ni uzeti samo pokazatelje koji ti odgovaraju... http://www.numbeo.com/quality-of-life/country_result.jsp?country=Serbia http://www.numbeo.com/quality-of-life/country_result.jsp?country=Brazil http://www.numbeo.com/quality-of-life/country_result.jsp?country=Venezuela http://www.numbeo.com/quality-of-life/country_result.jsp?country=Argentina Btw taj sajt je sjajan. Al' stina je da je Argentini i Brazilu skočio GDP u zadnjih 10 godina. Međutim ljudski život je tamo još uvek jeftin. Jedino što valja su brazilke, fudbal i jiu jitsu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Ma znam šta hoćeš da kažeš, naravno da se u EU bolje živi(po glavi stanovnika), ali hoću da kažem da ni Brazil nije više ciganska zemlja, već prilično jaka(a i bolje se živi po mudu stanovnika ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 GDP je osnovni ekonomski pokazatelj razvijenosti jedne zemlje. To je prvo sto se gleda. Naravno da ima dosta stvari koje nevaljaju, postoji veliki jaz izmedju bogatih i siromasnih, korupcija itd. ali tako je i kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Kaže mi jedan Brazilac da nije tolko nebezbedno u Brazil ko što se govori. Čovek je sasvim normalno i dobro živeo u Brazil pre nego da dođe na par godina u Francusku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Naravno da je bezbedno. To su babaroga priče. Inače, Brazilci su mogli mnogo pre nas da putuju u Šengen zonu bez viza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Po podacima iz 2012. Brazil ima 20 puta veci broj ubistava na 100.000 stanovnika godišnje od Srbije. 25.2 naspram 1.2 u Srbiji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 To je dobar statistički parametar. Neko ti uvredi čast - lepo ga izazoveš na dvoboj i završiš sa psetom. A ovde se svi opanjkavaju preko fejsbuka, majke im ga nabijem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Naravno da je bezbedno. To su babaroga priče. Inače, Brazilci su mogli mnogo pre nas da putuju u Šengen zonu bez viza. Od 2012. koliko ja vidim. A mi od 2009. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Ja sam ovome reko za te podatke, a on je odgovorio da nije imao nikakve probleme i da se nije osećao nebezbedno. I ljudi iz Čilea, Perua, Ekvadora se nikad nisu nešto žalili na svoju zemlju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Pa to je ogromna zemlja(brazil), ogromni gradovi, sigurno postoje kvartovi gde se svakodnevno dešavaju razna sranja, nije kao kod nas gde se u samom centru grada rešetaju, ubadaju, postavljaju se bombe, nalaze odsečene glave u konterjnerima itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Po odsečenim glavama u kontejnerima prednjači Meksiko. Tamo se, već godinama, svirepo kokaju narko karteli naoružani do zuba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Pa to je ogromna zemlja(brazil), ogromni gradovi, sigurno postoje kvartovi gde se svakodnevno dešavaju razna sranja, nije kao kod nas gde se u samom centru grada rešetaju, ubadaju, postavljaju se bombe, nalaze odsečene glave u konterjnerima itd. :haha: o čemu ti pričaš jebote nije 93. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Samo u mom kraju(dorćol) pre tri godine ispred zgrade auto ode u vazduh, predprošle ispred VRTIĆA malo dalje od mene, kod Zoo-vrta takodje auto bomba, prošle godine mislim da su(takodje u centru grada) našli odrubljenu glavu - Je heeejj 90-te su opet u modi Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 nikad kontejneri, samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 dobro, tri mafijaška ubistva za tri godine, daleko je to od nekih pomena vrednih sranja u svakom slučaju, broj nasilnih ubistava dosta govori o društvu, ali ne nužno i njegovom sveukupnom bogatstvu, pa amerika je sigurna nasilnija država od nas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 Pa dobro sigurno da je nasilnija, ali govorim da ovde bilo gde može da se desi svakakvo sranje, ne verujem baš da se tamo(SAD) u nekim suburbijama ili strogom centru grada svakodnevno rešetaju, jbt. ovde podješ do prodavnice, lik u sred bela dana vadi utoku i ubija konobaricu(takodje blizu mene). Još sad kad pobedi Kristijan, pa kad krene da se slavi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted November 3, 2015 Report Share Posted November 3, 2015 ne, samo u srednjoj školi mogu da te izrokaju kapiram da se mafijaške glavonje svuda u svetu rokaju po luksuznijim delovima grada, a ne po selima i periferijama, tamo ginu ulični ratnici, sitna boranija Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 http://rs.n1info.com/a105961/Vesti/Pravni-fakultet-protivzakonito-isplacivao-plate.html zasto me ovo ne cudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 (edited) autorski ugovori su klasična fora za vrdanje Edited November 4, 2015 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 dobro, tri mafijaška ubistva za tri godine, daleko je to od nekih pomena vrednih sranja U poslednje 2 godine je u Vodovodskoj ulici u Žarkovu jedno 4 puta postavljana bomba, na Banovom Brdu samom isto par puta ove godine, rokali se i oni fudbalski menadžeri, a eksplodirao je i auto u sred Kirovljeve letos, (ona što se sa Ade penje u Požešku). Pre manje od mesec dana isto na Banovom Brdu eksplodirao neki auto. Ne nalaze se odsečene glave možda još, al' ono, nađe se poneko truplo bez ruku i nogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts