Jump to content

Recommended Posts

Posted

priznaće oni i Severni Kipar ako im Angela to kaže, u toj su situaciji sad

ali slatko je bilo kad su se svi naložili da će ti čobani zajebati bilo koga onim pustim obećanjima :haha:

Posted

Ja stvarno vise ne znam da li se nervirati oko ovakvih stvari ili ubiti nekoga. Ovolika kolicina govana nije nikad bila ovde, mislim da smo dostigli vrhunac. Sloba je bio semenka za ove sada.

http://youtu.be/88wuVDGzLno

Da vidiš tek danas u Srebrenici. Daje 5 miliona evra za grad u kom su mu razbili glavu ljetos. :haha: A Dodik se krsti pred muslimanskim žrtvama. :haha :haha: Šou program.

Posted

Danas sam procitao negde na netu da austrijska murija hoce da stupi u strajk zbog imigranata?Vec se mnogi javljaju da su kao bolesni i ne mogu da dodju na posao :)

Posted

Eto, i posle svi, Rusi ovo, Rusi ono. Eto, sad neka im udare sankcije a oni ciste gamad po Siriji.

E sad u inat treba Nemacka i ostale clanice da skinu sankcije pa da se pridruze Rusima u bombardovanju ovih fanatika i psihopata.

Amerika da popusi kurac konačno.

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted

Izdrzace oni, oni su charlie !

Napad na koncert je nesto najgovnarskije ikad.

Al opet, ne vredi pricati, sve je to isplanirano od strane ovih sto planiraju, tako da ono....

Nek pocivaju u miru zaginuli u Parizu....

• Downvote 1
Posted

Ako neko zeli da vidi klip konkretne pucnjave:

Upozorenje, prilicno je video uznemirujuc, ja sam zanemeo nakon klipa, cudno se osecam skroz ... Zajebi, kako li je ovim ljudima u picku materinu, strasna tuga.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...