Jump to content

'bem ti život

ManiaC

Recommended Posts

Malopre procitah na nekim vestima, da je kod nekog napada pronadjen pasos sirije, meni ovo sve smrdi na jednu debelu namestaljku da se opravda rat u siriji ...

1. ISIS - ISIL se nisu odmah oglasili nakon napada, vec su samo cestitali i nisu preuzeli odgovornost od starta. Sto meni asocira na to da su bili iznenadjeni i da to nije njihova koordinirana akcija. Na kraju su skontali da mogu da pokupe credits i izjavili da su oni.

2. Taj pasos kod napadaca. Sta, AK-47? Check. Pojas sa bombom: Check. Dovoljno municije: Check. Pasos za ne daj boze: Check. ... Debilizam.

Takodje, onoliki stadion prepun ljudi, a oni odlucili da udare na klub sa 1000 ljudi. Zar ako vec doktrina nije, ubij sto vise i povedi ih sa sobom na kraju? Ako su vec uspeli toliko blizu i da se priblize predsedniku sa oruzjem i bombama, sta ih je sprecilo da udju na stadion i aktiviraju bombe?

• Upvote 2
  • Downvote 1

Pre neki dan u Bejrutu je ubijeno 46 ljudi i ranjeno oko 300 u teror napadu ISIS pa je vest samo bila onako usput pomenuta.Cak ko zna koliko je od ovih 300 nakando umrlo.Ali jbg ipak Bejrut nije lep kao Pariz..

Edited by Speedz Maniac
  • Upvote 4
  • Downvote 4

To sto je neko Evropa ne opravdava ubijanje drugih ljudi i pljackanje drzava drugih ljudi jer su Francuzi Evropa a oni siromasni i kroz istoriju mnogo puta sjebani Bliski Istok od te iste Evrope.

Zar je neko sumnjao da ovako nesto moze da se dogodi?Pa ovo je samo pitanje dana kada ce da se ponovi.

Sustina je da nevini ljudi stradaju i na jednoj i na drugoj strani.Ali su jedni bolji i lepsi Parizani a drugi su pod ljudi iz Bejruta.

EDIT :no:

http://www.b92.net/i...&nav_id=1063096

Edited by Speedz Maniac
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Ne forsiram to ja.To tako ispada recimo u ocima Muslimana.Kao sto sam napisao,napad u Bejrutu je izvela isto ISIS pa je ta vest u medijima samo pomenuta,nije bilo paljenja sveca,menjanja slika na profilu na fejsbuku i osude celog sveta.Covek se zapita zasto?Zato sto je Liban sjebana drzava koju je sjebao zapad svojim vekovnim guranjem nosa u njihove stvari radi svoje koristi.Isto se desava i u Siriji danas.Svuda im smetaju umereni muslimani poput Asada koji ne daju suverenitet svoje zemlje i naftu pa podrzavaju razne fanatike posle kad im se obije o glavu ja treba da palim svece onima koji su kada smo se mi borili protiv terorizma gadjali 78 dana bombama.

Zao mi je ljudi koji su izginuli ali ako posle ovoga ne izvuku pouku da nije resenje sada dati odresene ruke Olandu da na teror uzvrati terorom ovakve stvari ce se samo vrteti u krug i posledica toga ce biti hiljade nevinih ljudi.

Sumnjam da ce biti drugacije.

Vec citam neke liberalne evropske portale da sad "treba jebati majku i Asadu i ISIS"..Na kraju ce ceo muslimanki svet da radikalizuju i pitanje je da li Evropa moze da izadje kao pobednik iz takve borbe.

Edited by Speedz Maniac

Osuđujem napad. Ali fora je u tome kad isti ti Francuzi seju bombe po Srbiji, Bliskom Istoku i Africi, pritom ubijajući bezbroj civila, E ONDA NIKOM NIŠTA.

Mnogo su glupi ovi političari. Puštaju Amere da prave sranja u severnoj Africi i misle da se to posle neće odraziti na Evropu. Ma ajde...

a što je to fun fact? je l' neko od sinoć poginulih ubio tih 800 hiljada u Alžiru ili Indokini? je l' neko od njih bacao bombe na Srbiju, Siriju ili gde već? je l' neko od njih glasao za prijem Kosova u UNESKO ili priznavanja istog kao navodne države?

nemojte bre biti kreteni, razbacujete se debilizmima koji veze sa vezom nemaju i to preko pleća nedužno poginulih, bili oni Francuzi, Libanci, Sirijci ili koja god pička materina

još ovaj kreten Oland rekao kako je Francuska sad u ratu i kako će biti nemilosrdni prema neprijatelju. dakle, još više mrtvih nedužnih ljudi.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...