HUMAN Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Strašno, jebeni užas... a najjadniji su mi ovi što posle ovakvih slika likuju 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 (edited) Ko selfi nede ukraden Edited November 14, 2015 by Machka Naopachka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Malopre procitah na nekim vestima, da je kod nekog napada pronadjen pasos sirije, meni ovo sve smrdi na jednu debelu namestaljku da se opravda rat u siriji ... 1. ISIS - ISIL se nisu odmah oglasili nakon napada, vec su samo cestitali i nisu preuzeli odgovornost od starta. Sto meni asocira na to da su bili iznenadjeni i da to nije njihova koordinirana akcija. Na kraju su skontali da mogu da pokupe credits i izjavili da su oni. 2. Taj pasos kod napadaca. Sta, AK-47? Check. Pojas sa bombom: Check. Dovoljno municije: Check. Pasos za ne daj boze: Check. ... Debilizam. Takodje, onoliki stadion prepun ljudi, a oni odlucili da udare na klub sa 1000 ljudi. Zar ako vec doktrina nije, ubij sto vise i povedi ih sa sobom na kraju? Ako su vec uspeli toliko blizu i da se priblize predsedniku sa oruzjem i bombama, sta ih je sprecilo da udju na stadion i aktiviraju bombe? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 čitači na ulazu kako neko može opasan bombama da uđe na stadion? nemoguća misija, osim ako pre toga ne poubija sve redare i policajce na ulazima, a da pritom ne strada 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted November 14, 2015 Author Report Share Posted November 14, 2015 (edited) Pre neki dan u Bejrutu je ubijeno 46 ljudi i ranjeno oko 300 u teror napadu ISIS pa je vest samo bila onako usput pomenuta.Cak ko zna koliko je od ovih 300 nakando umrlo.Ali jbg ipak Bejrut nije lep kao Pariz.. Edited November 14, 2015 by Speedz Maniac 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Bejrut nije u sred Evrope.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted November 14, 2015 Author Report Share Posted November 14, 2015 Mislis tamo ne zive ljudi? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Ne, mislim ne nalazi se u sred Evrope.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted November 14, 2015 Author Report Share Posted November 14, 2015 (edited) To sto je neko Evropa ne opravdava ubijanje drugih ljudi i pljackanje drzava drugih ljudi jer su Francuzi Evropa a oni siromasni i kroz istoriju mnogo puta sjebani Bliski Istok od te iste Evrope. Zar je neko sumnjao da ovako nesto moze da se dogodi?Pa ovo je samo pitanje dana kada ce da se ponovi. Sustina je da nevini ljudi stradaju i na jednoj i na drugoj strani.Ali su jedni bolji i lepsi Parizani a drugi su pod ljudi iz Bejruta. EDIT http://www.b92.net/i...&nav_id=1063096 Edited November 14, 2015 by Speedz Maniac 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Ne znam sto non stop forsiras to da nisu jedni bolji od drugih, niko to nigde nije rekao.. Normalno je da je neocekivaniji napad u sred Evrope od strane arapskih terorista nego u zemlji na Srednjem istoku.. Ako su u pitanju arapski teroristi.. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted November 14, 2015 Author Report Share Posted November 14, 2015 (edited) Ne forsiram to ja.To tako ispada recimo u ocima Muslimana.Kao sto sam napisao,napad u Bejrutu je izvela isto ISIS pa je ta vest u medijima samo pomenuta,nije bilo paljenja sveca,menjanja slika na profilu na fejsbuku i osude celog sveta.Covek se zapita zasto?Zato sto je Liban sjebana drzava koju je sjebao zapad svojim vekovnim guranjem nosa u njihove stvari radi svoje koristi.Isto se desava i u Siriji danas.Svuda im smetaju umereni muslimani poput Asada koji ne daju suverenitet svoje zemlje i naftu pa podrzavaju razne fanatike posle kad im se obije o glavu ja treba da palim svece onima koji su kada smo se mi borili protiv terorizma gadjali 78 dana bombama. Zao mi je ljudi koji su izginuli ali ako posle ovoga ne izvuku pouku da nije resenje sada dati odresene ruke Olandu da na teror uzvrati terorom ovakve stvari ce se samo vrteti u krug i posledica toga ce biti hiljade nevinih ljudi. Sumnjam da ce biti drugacije. Vec citam neke liberalne evropske portale da sad "treba jebati majku i Asadu i ISIS"..Na kraju ce ceo muslimanki svet da radikalizuju i pitanje je da li Evropa moze da izadje kao pobednik iz takve borbe. Edited November 14, 2015 by Speedz Maniac Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 vekovno britansko-francunsko urnisanje izdrkavanje i iživljavanje po bliskom istoku žao mi je što ne mogu da žalim 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 A ove prayforparis fore što su prejadne Pa i ovi ih pobiše zbog neke 'molitve' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiaC Posted November 14, 2015 Author Report Share Posted November 14, 2015 Bice zanimljivi regionalni izbori u decembru a ja sve nesto mislim da ce Marin opet da ga ispusi i da ce onaj bolesnik Sarkozi da pobedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Bilo bi divno da sotona postoji i pokolje sve božje ratnike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 I vučića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Osuđujem napad. Ali fora je u tome kad isti ti Francuzi seju bombe po Srbiji, Bliskom Istoku i Africi, pritom ubijajući bezbroj civila, E ONDA NIKOM NIŠTA. Mnogo su glupi ovi političari. Puštaju Amere da prave sranja u severnoj Africi i misle da se to posle neće odraziti na Evropu. Ma ajde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Il' je nameštaljka, il' su francuske službe najnesposobnije na svetu. Najgore što uvek nedužan svet strada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Mnogo su glupi ovi političari. Puštaju Amere da prave sranja u severnoj Africi i misle da se to posle neće odraziti na Evropu. Ma ajde... pa francuzi su daleko više sranja tu počinili zajedno sa britancima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Britanci (tačnije Englezi), su uvek u većini sranja najviše umešani. Ne bih se čudio i da su stvorili Sirizu da bi podjebavali nemce. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Polako su krenuli da otkazuju koncerte. Trebalo bi da odem na 3 festivala u Holandiji krajem sledece nedelje, pitanje je sta ce se zaista odrzati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Fun fact: Francuzi su (po literaturi koju sam čitao iz savremene istorije evrope) pobili oko 800 000 civila u ratovima sa Alžirom. Ista priča sa Indokinom... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 a što je to fun fact? je l' neko od sinoć poginulih ubio tih 800 hiljada u Alžiru ili Indokini? je l' neko od njih bacao bombe na Srbiju, Siriju ili gde već? je l' neko od njih glasao za prijem Kosova u UNESKO ili priznavanja istog kao navodne države? nemojte bre biti kreteni, razbacujete se debilizmima koji veze sa vezom nemaju i to preko pleća nedužno poginulih, bili oni Francuzi, Libanci, Sirijci ili koja god pička materina još ovaj kreten Oland rekao kako je Francuska sad u ratu i kako će biti nemilosrdni prema neprijatelju. dakle, još više mrtvih nedužnih ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Koji se ovde argumenti uzimaju u obzir, to je strašno, dobro se niste vratili u srednji jebeni vek! Pa koja to zemlja(država, nacija) nema krvi na svojim rukama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Minus.. Mesas babe i zabe, naravno da nisu civili krivi, ali oni uvek stradaju zar ne.. Zato su Drogarito i Speedz Maniac i iznosili te cinjenice, da ukazu na nepravdu.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts