Fapril ethereal Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 neverovatno nepotrebna informacija.. ali hvala na opservaciji 2 2
ManiaC Posted November 15, 2015 Author Report Posted November 15, 2015 pretpostavljam da je lakse ziveti u liberalnim mastarijama 2 4
Fapril ethereal Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 pretpostavljam da ti ni sam ne znas sta si hteo da kazes 2 2
ManiaC Posted November 15, 2015 Author Report Posted November 15, 2015 Lose pretpostavljas sto opet pokazuje da su liberali glupi ko noga,ljudi skloni mastarijama.Liberalizam/Dijagnoza. 1 3
Маузер Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Nemoj uzimati licno to sto Fapril prica. Dobar decko sa stavovima koji nikome nisu jasni. 1 1
Drogarito Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Mene u celoj priči najviše nervira što niko nije sažaljivao pad ruskog aviona na Sinaju gde su 224 osobe izgubile život. Jel 150 Francuza vrede više ??? 4 2
Dead Man Walking Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Šta će ti tu dva ''n'' bolje da ima nego da fali 1
HeLLsarma Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Mene u celoj priči najviše nervira što niko nije sažaljivao pad ruskog aviona na Sinaju gde su 224 osobe izgubile život. Jel 150 Francuza vrede više ??? Ovde na forumu su Rusi nebitni, diktatori i slepci. Eto, lepo si pogodio poentu, ovde su izgleda dupli arsini za zrtve tragedija. 1 1
Demon Seed Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Dobra paralela, saobraćajna nesreća vs teroristički napad... A cunamiji? Eee Slušajte vic: Koliko je Rusa poginulo u cunamijima na obalama Indijskog okeana i Pacifika? Koga je briga. > Andrija i Anđelka > Državni posao 1
Fapril ethereal Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Nemoj uzimati licno to sto Fapril prica. Dobar decko sa stavovima koji nikome nisu jasni. umem i ja nekad nesto suvislo da dodam..svi imamo takve trenutke
HUMAN Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Mene u celoj priči najviše nervira što niko nije sažaljivao pad ruskog aviona na Sinaju gde su 224 osobe izgubile život. Jel 150 Francuza vrede više ??? Mene u celoj priči najviše nervira što niko nije sažaljivao pad ruskog aviona na Sinaju gde su 224 osobe izgubile život. Jel 150 Francuza vrede više ??? A da nije možda zavera u pitanju ju ju ju, kako se samo setih jbt. Moram da dodam, naravno da mi je žao i tog terorističkog akta, pogotovo što su u pitanju takodje bili nedužni civili(mahom porodice RIP) Pompa se nije digla iz tog razloga što je avion prvo navodno samo nestao, pa se tek posle 3, 4 dana govorilo o mogućnosti da je u avion postavljena bomba, ovo u parizu se nekako iznenada desilo na više lokacija, tako da je odmah bilo jasno o čemu se radi, zato tolika neverica i tuga, takodje ovo se desilo u samom gradu, gde je u svakom trenutku bilo ko mogao da se nadje, dok je avion oboren/eksplodirao, na egipatskoj(nesigurnoj) teritoriji. To naravno nije nikakvo opravdanje i još jednom RIP svim žrtvama, nebitno koje su nacionalnosti i vere! 2
johnnyzzz Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 (edited) a niko da poveže sirijski pasoš u terorističkom napadu na zemlju zapadne evrope sa talasom sirijskih migranata na putu ka zapadnoj evropi koji bi valjalo nekako zaustaviti? ako sam dobro čuo taj je sveže imigrirao u fr i odma se latio kalaša... da se razumemo, ne tvrdim da su obaveštajci organizovali napad na svoj narod uvek se nađu fanatici za tako nešto ali ostavljam prostora da je neko zažmurio malo na jedno oko http://www.youtube.com/watch?v=yUpbOliTHJY Edited November 15, 2015 by johnnyzzz
Demon Seed Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 (edited) . Wat tripuje se forum Rekao sam da me je navikao Malaysia Airlines da padaju kao kruške poslednjih par godina, pa sam zato pretpostavio da je pad Ruskog aviona nesreća a ne terorizam malo r ž sui Čarli Edited November 15, 2015 by Demon Seed
Drogarito Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Jedan od takođe većih problema jeste taj što je teroristički napad u Kumanovu u potpunosti zaboravljen, a onaj teroristički napad u Novom Pazaru gde je ubijen jedan policajac se svodi na "zanemarljivi događaj". Terorizam predstavlja pretnju svim ne muslimanskim zemljama Evrope podjednako. elem http://informer.rs/vesti/svet/41413/ZAHARCENKO-BESAN-Zasto-niko-ne-pise-o-masakriranih-ruskih-devojaka-u-Krasnoarmejsku
Kumodraski Vo Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 http://m.lalibre.be/actu/international/la-france-riposte-20-bombes-lachees-sur-deux-sites-de-daech-en-syrie-5648ef723570bccfaf0f6edc
Demon Seed Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 (edited) Terorizam predstavlja pretnju svim ne muslimanskim zemljama Evrope podjednako. Nije ista pretnja kad se desi neko sranje u sandžaku ili na teritorijama u Makedoniji koje su zaražene Šiptarima, u odnosu na to da teroristi za jedno veče izvrše maltene opsadu velike evropske metropole. Gde god da poginu ljudi je jednako užasno, ali opet je medijska pažnja proporcionalna 'značaju' incidenta, a svakako svi incidenti budu propraćeni medijski, i ona sranja u Londonu, i bilo gde drugde. Ne znam što bi se bilo ko sad pravio blesav i izmišljao neku nepravdu u tome što je svet više šokiran terorističkim napadima u Parizu nego masakrima na Bliskom Istoku ili u Africi. Inače, Bogdane, mrzelo me ranije da ti objasnim što mi je smešno bilo ovo tvoje pitanje (u stvari je više tragično nego smešno) Iz cega si ti zakljucio da meni nije zao ljudi koji su poginuli, iz toga sto sam citirao studente Istorije koji su izneli ove podatke na fb? Izginulo 150 ljudi i tebe je to navelo na razmišljanje o bombardovanju '99? Naravno da će iz toga da zaključi da ti nije žao ljudi koji su poginuli i da potajno likuješ, a to što si pitao Jaroslava je samim tim licemerno do zla boga. Kao što sam 2001. gledao drugara i njegove roditelje sitne duše kako se naslađuju nad 9-11 napadima. Ajd kao, tad je '99. bila sveža, a Ameri su bili tu glavni vinovnici pa i da se razume donekle, al' ovo je sledeći nivo, došli mudžahedini i pobili 150 random ljudi na 5 mesta po Parizu, i mene to treba da navede da razmišljam koliko je Kraljevina Jugoslavija platila oružje Francuzima posle I svetskog rata i šta su radili u Indokini... xD A ove teorije zavere za 9-11 i za ovaj napad u Francuskoj, kako su ga pomenute države same sebi namestile, pa... Možda smo i mi sami sebe bombardovali jer su demonski LDPederi hteli da skinu Slobu i da prodaju Kosovo Šiptarima? Pročitajte u ovonedeljnom broju Trećeg Oka. Edited November 16, 2015 by Demon Seed 10 3
bo88gdan Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Meni je iskreno zao svake osobe koja je nastradala zbog bilo cega Nikada u zivotu nisam likovao zbog bilo cije smrti Imas neke predrasude o meni koje nisu tacne. Ako si protumacio to sto sam citirao studente Istorije kao moje likovanje zbog smrti ljudi u Parizu onda ne znam stvarno sta da ti kazem. drugo 9/11 was an inside job. a to je druga tema. 2 1
Demon Seed Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Pa i nije toliko druga tema, može i ovde. Mada si možda u pravu, pre je za Čudesne svetove Deretić-Petrović A kako beše, koji su dokazi za to da je inside job? Rupa na Pentagonu nije dovoljno velika?
bo88gdan Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Evo sad iz glave posto sam umoran kao pas Kula 7 koja nije udarena uopste, srusila se u Control demolition fazonu navodno zbog pozara iako ima gomila primera zgrada slicne strukture koje su gorele mnogo duze i nisu bile ni blizu rusenja kao i kule 1 i 2 za koje mnogi strucnjaci gradjevine bla bla itd tvrde da nije bilo sanse da se sruse na onaj nacin zbog velike temperature koja se razvila zbog avionskog goriva Reagovanje Busa kad je saznao za napad i njegovog obezbedenja koje uopste nije zurilo da ga odvede na sigurno... neki od primera ociglednih sad iz vugla 2 2
Berliner Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 . Wat tripuje se forum Rekao sam da me je navikao Malaysia Airlines da padaju kao kruške poslednjih par godina, pa sam zato pretpostavio da je pad Ruskog aviona nesreća a ne terorizam malo r ž sui Čarli A jak si mi ti carli brines oko velikih slova
truliandedzombileš! Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 A ove teorije zavere za 9-11 i za ovaj napad u Francuskoj, kako su ga pomenute države same sebi namestile, pa... Možda smo i mi sami sebe bombardovali jer su demonski LDPederi hteli da skinu Slobu i da prodaju Kosovo Šiptarima? Pročitajte u ovonedeljnom broju Trećeg Oka. nisu bombardovali, ali su navijali
Dark_Elf Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 A ove teorije zavere za 9-11 i za ovaj napad u Francuskoj, kako su ga pomenute države same sebi namestile, pa... Možda smo i mi sami sebe bombardovali jer su demonski LDPederi hteli da skinu Slobu i da prodaju Kosovo Šiptarima? Pročitajte u ovonedeljnom broju Trećeg Oka. Takve igre su se igrale još pre par vekova, a ne danas. Ako francuske službe nisu znale za ovaj napad, onda kolektivno treba da se upucaju u koleno. Ja još ne videh da je neko dao ostavku, ili dobio otkaz. Nama je Nato imao vodeće ljude u DB-u, a ovamo ne mogu da špijuniraju teroriste po njihovim gradovima. A svo ovo sranje će prestati kad Evropa prestane da se šlihta Amerima. Ovako je samo topovsko meso velikom bratu i bankarima. 1 2
johnnyzzz Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Pa i nije toliko druga tema, može i ovde. Mada si možda u pravu, pre je za Čudesne svetove Deretić-Petrović A kako beše, koji su dokazi za to da je inside job? Rupa na Pentagonu nije dovoljno velika? pa neka logika tamo komarac ne može da proleti a da ne bude registrovan a avion koji je ko zna koliko dugo leteo van svoje rute i 50 vojnih vežbi i lažnih uzbuna tog dana i neke eksplozije koje su neki čuli u podnožju zgrade pre njenog rušenja i neki pasoš koji je nađen u ruševinama gde je temperatura bila tolika da je topila metal nije me dovoljno briga da bih ispitivao tačnost tih "dokaza", neki možda jesu na nivou deretića ali toliki propust napraviti u zemlji koja je opsednuta terorizmom - to ne pije vodu... 1
HUMAN Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Ma jebem ti život dolazi DEATH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...doduše DTA
Fapril ethereal Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 tezga bend bolje sedi ovde i upijaj cinjenice 2 2
Recommended Posts