HeLLsarma Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Ako si mu rekao. Naravno da su nasi ispali debili jer kao i uvek svake godine zaseru ali jbt kao da se i kod ostalih ne desava to. No necemo se zbog toga vaditi, moramo popraviti situaciju asap!
Fapril ethereal Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 tako je.. moramo se potruditi da sto pre sredimo stvari, jer ovo je nasa zemlja 2
vudun Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 Ovo je zemlja za naaaas, ovo je zemlja za sve naše ljooouuudeee! 1
soul wandering Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 bozicne carolije http://www.blic.rs/vesti/hronika/drama-u-kragujevcu-pekli-prase-u-garazi-pa-zavrsili-u-urgentnom-centru/tplhkcr
Demon Seed Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Glupani siroti. UPOZORENJE ZA GRAĐANE SVAKI GAS OSIM KISEONIKA I AZOTA JE OTROVAN, OTVORITE NEKI KURAC
Vic Rattlehead Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Kako ih je izrendao, svaka mu čast.
kuruz Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 očekivano, skinuh video sa Vimea čim se pojavio
Dead Man Walking Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 https://www.facebook.com/Prestolonaslednik.Aleksandar/videos/10156364201110324/ 2
HUMAN Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Kesić sjajan, kao i uvek, ali ova glupa Rada samo što mu šamar ne opali, sve vreme gleda zinuta u kameru!
VoivodBG Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Usrala se žena za svoj život i posao. Taj video treba replicirati i širiti po svim platformama.
Demon Seed Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Kesić sjajan, kao i uvek, ali ova glupa Rada samo što mu šamar ne opali, sve vreme gleda zinuta u kameru! Meni ne deluje glupo... Al' još joj nismo našli kliip sa crncima za Vola... Ja nešto kao probao, al' nije mu bilo dovoljno dobro, današnja omladina nikakvu maštu nema...
HUMAN Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Pa naravno da nisi našao, čak se ni crnjama na Radu ne bi digo
Talvi Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Rada je milfara par ekselans, ne bih se ja bunio tu uopšte
bo88gdan Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Kesić sjajan, kao i uvek, ali ova glupa Rada samo što mu šamar ne opali, sve vreme gleda zinuta u kameru! Rada dok se nije razvela zivela je stan iznad mog strica , gore u zajednickim prostorijama-krovu zgrade sve isarano a stan im kao hipi komuna, trosili su travu ona i njen muz svaki dan :haha: , jednom ja stemovao neki izlaz na taj krov koji je njen muz zazidao oblak prasine ja lupam one blokove bele, nailazi Rada moj stric kaze sinovac obustavi prasinu hahahahahahah Rada me pogleda sa gadjenjem i udje u stan a oblak njenog parfema se pomesao sa oblakom prasine koja udje u njen stan hahahahahhaha :haha: :haha: Rada je milfara par ekselans, ne bih se ja bunio tu uopšte ma koja milfara dal si citav :haha: znas kakva je brt nikakva 7
HUMAN Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Rada je milfara par ekselans, ne bih se ja bunio tu uopšte Auuu bre Talvi, volim i ja milfare, ali Rada... jbt. zamisli da još nema šminku!
truliandedzombileš! Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 pa sredila se sada malo al baš da je par ekselans...
Recommended Posts