Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mogu da shvatim da su debili i da im ploce i ostalo ne treba, al da bace umesto da prodaju, to ne mogu da shvatim. Biznus plan nula.

Posted

sad nesto razmisljam,imamo li mi nekog na jumu da je za sns?

Već smo razmišljali o tome, sigurno ima a sramota ga je da kaže, čita ovo i misli u sebi ''šta kenjaju ovi''...

A bilo je ljudi koji su otvoreno za SRS, Dveri, i slično. DSS...

Nema spasa :D

većina vas je za radulovića

dakle niste baš prepametni

@SW: Eto vidiš. :D

daleko bilo

za koga li si ti glasao srbine?

hteli smo glasati za srs/dss kako ko, neopredeljene da bijemo dok se ne opredele

al ekseri su bili bajati

jebiga

Šta daleko bilo, ja rekoh, eto vidiš :D

• Upvote 2
Posted

boli mene kurac za njih.

kao što nemam uverljivu levicu, nemamo ni pristojnu desnu opciju ili anti-eu opciju koja nije (klero)fašistička. dss se raspao, ostale su krajnje smećarske stranke.

demokratija je igranka koja se nastavlja bez mene. kada iscede ovog na vlasti, doće neki novi. radulović neće to biti jer je mlohav. nekog će već iskopati.

Posted (edited)

I sa i bez EU je bolji od postojećih dokazanih nesposobnjakovića i lopova, vi verovatno glupi niste, da ste živi i zdravi, al' ste mitomani, jbg :D

(odnosi se na SRS DSS Dveri SNS ljubitelje, ulete Human)

Ne znam što se držite EU kao pijani plota, kakav je to uopšte faktor, kao da će sutra neko da nas uvede u EU. Da dođu normalni ljudi na vlast, ekonomska situacija bi se popravila dosta brže nego što bi nas primili u EU, tako da bismo lepo mogli da vidimo da li nam to odgovara ili ne, bez lizanja ičije bulje, preklinjanja i uzimanja kredita.

Pošto je to nemoguće jer niko normalan neće da troši svoj život da popravlja ovu raspalu državu i vaja govnima, taj Radulović je trenutno najbolji dostupan, pa nek se dokaže i on kao prevarant, opet je iz sadašnjeg ugla najbolja opcija, hiljadu puta bolja nego da gajimo istu ovu dokazanu gamad i njihove potomke nepismene Megatrend doktore nauka.

Kombinacija retarda i lopova na vlasti i srpskoj političkoj sceni se userava po svemu opipljivom i realnom, a uzgaja mitove kao što su EU, bog - kralj - otadžbina, Kosovo, itd.

Pa da, demokratija se nastavlja bez tebe, mene, i još ko zna koliko ljudi koji bar pokušavaju da misle, a nastavlja se sa babama i dedama ispranih mozgova koji po ceo dan gledaju Farmu, Vučićeve podvige na vestima 10 puta dnevno i Tešku Reč dvaput mesečno ili koliko puta već.

Edited by Demon Seed
  • Upvote 3
Posted

@dimon

EU je bitan u tome što usmerava "razvoj" države u drugu/treću ligu Evrope. Naravno, biće bolje nego sada, ali ćemo zauvek ostati neka slovačka, rumunija, jeftina radna snaga i izvoznik pameti.

Mali smo, nebitni, na margini velikih svetskih događaja, na vidiku nema nekih lokalnih ratova, eventualni globalni bi lako prešli preko naših glava. Imamo rpiliku da razvijemo i uredimo državu, baš po modelu skandinavskih država koje su vazda bile van bitnih događaja. Naravno, ovo je utopijski pogled, mitomanski možda (ako je uređena srbija mit), ali jedini političar za kojeg bih ja glasao bi bio političar koji bi rekao - prvo mi da dostignemo nivo uređene države, posle ćemo lako u EU ili bilo gde. Obrazovanje, nauka, kultura, zakoni koji se poštuju kao osnovi, posle sve dođe samo od sebe. Kao u Finskoj.

I naravno, svaka normalna i uređena država ne da pedalj svoje teritorije. Kanađani i Danci se spore oko pustog ostrva negde na Grenlandu. Britanci ne daju Foklandska ostrva, koja su verovatno samo prcalište za galebove. Pa, ni mi ne treba da pristajemo na amputaciju 15% teritorije.

Stalno sam glasao za manje zlo ili tako nešto, boli me više za to. Ili će biti pristojan po mojoj volji il droga i trens.

• Downvote 3
Posted

Stvarno ne znam da li Radulović ili bilo ko drugi može da nas izvuče iz govana u kojima se davimo, pa evo već 25-30god(uz neke slabašne pokušaje promena), ali Dimone stvarno si ubo suštinu, plus!

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Ja samo znam da nam nece biti bolje narednih xx godina. Koliko je u ovoj zemlji zasrano za zadnjih 20-30 godina to ne mogu da isprave ni najsposobniji, a takvi se ni ne naziru da ce doci uskoro.

Samo se nadam da ce doci neki koji ce bar zaustaviti ovu rasprodaju zemlje strancima, jer ako prodamo i zemlju, i vodu, banje, planine, rudnike...sta ce ostati sledecim generacijama, da voze traktore, i bagere za 200 evra, a gazde ce im biti tamo neki Arapi, Kinezi...Mada, kazu "Kakav narod takva i vlast". Sve sam vise ubedjen da to u nasem slucaju najvise odgovara.

Poenta je da nema vajde od cekanja i nadanja da ce politicari da ti srede zivot. Mora svako za sebe da se bori i sredjuje zivot kako najbolje ume.

Edited by LoveHateLove
  • Upvote 2
Posted (edited)

Samo se nadam da ce doci neki koji ce bar zaustaviti ovu rasprodaju zemlje strancima, jer ako prodamo i zemlju, i vodu, banje, planine, rudnike...sta ce ostati sledecim generacijama, da voze traktore, i bagere za 200 evra, a gazde ce im biti tamo neki Arapi, Kinezi...Mada, kazu "Kakav narod takva i vlast". Sve sam vise ubedjen da to u nasem slucaju najvise odgovara.

to je poenta.

doduše, ja nisam ni ubeđen u celu famoznu turneju arapa po srbiji. jasno je da su to američki ljudi, baš kao i vučić, i verovatno tu smao da zamajavaju narod kurčevim investicijama.

banke nemačke, telekomunikacije nordijske, zemlja arapska. kreditno roblje i jeftina radna snaga.

Edited by truliandedzombileš!
Posted

Ima istine i u ovome što zombić priča, ali mi nikada nećemo postati uredjena država kao finska, švedska itd. Problem je u tome što stvaramo kult vodje i od političara na vlasti pravimo glavne figure u svakom jebenom aspektu u društvu, pa jeboga jel vidite samo SPS šta radi decenijama unazad(da, da više od 20godina su na vlasti), kada bi naš (presveti)narod više vodio računa o samom sebi, a ne o drugima, siguran sam da bi situacija bila daleko bolja. Vlast je tu za narod(barem bi u svakoj normalnoj zemlji tako trebalo da bude), a ne obrnuto, ali "lavina" stvarana decenijama se ne može tek tako zaustaviti jbg.

Izlaz je u Pravoslavnoj republici Srbiji.

Taaako je g.Mauzer, u pravoslavlju(tj. spc) ima najmanje lopova

:no:

Posted

ali "lavina" stvarana decenijama se ne može tek tako zaustaviti jbg.

Nismo mi isti mentalitet, religija je drugačija, istorija. Nećemo nikada biti tako uređeni, ali možemo stremiti sličnom modelu, jer imamo priliku za to.

Ako smo nešto uništavali decenijama, biće potrebno mnogo više decenija da to popravimo. Ali, polako. Ne tako davno ovaj narod je imao Crnjanskog, Andrića, Pekića, Pavića, Selimovića, Kiša u isto vreme. Sada ima... basaru i vidojkovića.

No, sveobuhvatna reforma obrazovanja dala bi rezultate već kroz 20-30 godina. Izrodila bi novu kulturnu i naučnu elitu, kao i sposobne poslovne ljude. Nama se takvi dešavaju na nivou anomalije, statističke greške i redovno odlaze iz zemlje.

Posted

Ima istine i u ovome što zombić priča, ali mi nikada nećemo postati uredjena država kao finska, švedska itd. Problem je u tome što stvaramo kult vodje i od političara na vlasti pravimo glavne figure u svakom jebenom aspektu u društvu, pa jeboga jel vidite samo SPS šta radi decenijama unazad(da, da više od 20godina su na vlasti), kada bi naš (presveti)narod više vodio računa o samom sebi, a ne o drugima, siguran sam da bi situacija bila daleko bolja. Vlast je tu za narod(barem bi u svakoj normalnoj zemlji tako trebalo da bude), a ne obrnuto, ali "lavina" stvarana decenijama se ne može tek tako zaustaviti jbg.

Taaako je g.Mauzer, u pravoslavlju(tj. spc) ima najmanje lopova

:no:

Samo Iranski sistem! :rockdevil:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...