HUMAN Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Ali u tome i jeste glavni problem, što se ne vidi ni najmanji pokušaj da se situacija promeni, da ljudi koji to stvarno zaslužuju(svojim delom) dodju u prvi plan, a ne najgora bagra, koja se ne skida sa medija, a poseban problem je u školstvu, gde ko-zna kakve spodobe sve ne uče decu osnovnim principima i vrednostima, nego i sami učestvuju u zatupljivanju, šta sve rade barabar sa decom i u kakve sve klubove ih vode, to je stvarno užas! Meni najsmešnije(da ne kažem bolesnije) bilo, kad su studente ili djake vodili u Beč da gledaju koncert cece i lukasa!!!
ManiaC Posted January 8, 2016 Author Report Posted January 8, 2016 samo na ulice..samo kokteli na pandure..od izbora nema vajde valjda ste to sada shvatili...Sjase kurta da uzjase murta..Glasao bih za SRS samo da cujem u parlamentu da treba ukinuti AP Vojvodina.. Mi da smo neka drzava i neki narod hiljade demonstranata bi na ulicama trazilo ukidanje te stetocinske administracije..
truliandedzombileš! Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 (edited) Ali u tome i jeste glavni problem, što se ne vidi ni najmanji pokušaj da se situacija promeni odnosno nema niti jedne političke opcije koja i nagoveštava takve promene, koja jasno vidi to kao problem. radulović drži tu priču o zaštiti postojećih vrednosti, ok. ali ne vidi način stvaranja novih. druga je stvar što ne verujem čoveku koji oko sebe ne stvara stranku, već kult ličnosti. Edited January 8, 2016 by truliandedzombileš!
salebghouse Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 jos malo o plocama Kako kaže Svetlana Đolović, ni njoj nije jasno zašto te ploče nisu bile poklonjene nekom, umesto što su skupljale prašinu u tami magacina, ali podvlači da novi vlasnici i nova programska šema nemaju veze sa tim, te da je odluka da ploče budu sklonjene sa radija doneta mnogo pre (važno je da se sačuvaju ploče koje su sada na radiju, a njih je mnogo).
Dead Man Walking Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Srbija i EU http://decijisnovi.com/basna-3 1
Demon Seed Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 ali jedini političar za kojeg bih ja glasao bi bio političar koji bi rekao - prvo mi da dostignemo nivo uređene države, posle ćemo lako u EU ili bilo gde. Obrazovanje, nauka, kultura, zakoni koji se poštuju kao osnovi, posle sve dođe samo od sebe. Kao u Finskoj. I naravno, svaka normalna i uređena država ne da pedalj svoje teritorije. Kanađani i Danci se spore oko pustog ostrva negde na Grenlandu. Britanci ne daju Foklandska ostrva, koja su verovatno samo prcalište za galebove. Pa, ni mi ne treba da pristajemo na amputaciju 15% teritorije. Stalno sam glasao za manje zlo ili tako nešto, boli me više za to. Ili će biti pristojan po mojoj volji il droga i trens. Pa dobro, ovde si isto rekao što i ja. Imamo rpiliku da razvijemo i uredimo državu, baš po modelu skandinavskih država koje su vazda bile van bitnih događaja. Nemamo tu priliku, razlikujemo se od tih država što one geopolitički oduvek imaju uslove za to.
truliandedzombileš! Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Da, pa je finska bila nazadna prćija do pre par decenija...
Demon Seed Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 A Radulović i jeste političar koji priča to iz tvog posta. Jes da pratim sporadično, ali ga nisam nijednom gledao da priča o EU, uvek priča o konkretnim ekonomskim primerima.
Маузер Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 On je bre lik biznismen, nije politicar. Nikada se taj nece docepati vlasti.
Kumodraski Vo Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Izgrebana lincencirana izdanja stvarno ne znace mnogo, pogotovo ako nemaju sentimentalnu vrednost..
LoveHateLove Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Politikom i trebaju da se bave biznismeni, tj. sposobni ljudi generalno, koji su negde dokazali da vrede. Ako nista drugo bar mu licni interes nece biti ispred drzavnog. Nije da sad nesto se lozim na Dragasa ali ako je nesto u pravu onda je upravo u tome da ti politicari pricaju o slobodnoj konkurenciji, trzistu, radu, trudu...a sami nisu jedan dinar stvorili na trzistu, ceo zivot primaju pare od poreskih obveznika. Doduse, ima ih koji imaju i biznise, ali tek nakon sto su poceli politikom da se bave.
Маузер Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Ce da vidimo sta ce ovaj bednik u Hrvatskoj da uradi. Biznismen coek.
truliandedzombileš! Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 radulović nije privuka niti jednog stručnjaka van ekonomije. ekonomisti ne stvaraju državu. ekonomija je plod države. 2
Dead Man Walking Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Da, pa je finska bila nazadna prćija do pre par decenija... Finska i Srbija dva različita sveta, nikad to neće biti ni slično jer su ljudi pre svega različiti. Oni za razliku od nas nisu imali tu sreću da imaju dobru geo-stratešku poziciju pa su prirodno kasnili ali globalizacijom je sve došlo na svoje mesto, mada najveću grešku su napravili kad su uzeli evro. Nije kod njih sve u društvu dobro ali jeste sve ono što treba da se uredi država kao pojam. Ja mislim da su Nordijci generalno ludi što nisu batalili EU i osnovali svoju zajednicu, eventualno još sa Nemačkom izdominirali bi svetom (ponovo)
truliandedzombileš! Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 britancima ne treba EU, nordijcima takođe, svima ostalima ona je nepravedna... nemačka je jedini pobednik u EU
Маузер Posted January 8, 2016 Report Posted January 8, 2016 Treba Nordijcima eu zbog Rusa. Bar Fincima.
salebghouse Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Izgrebana lincencirana izdanja stvarno ne znace mnogo, pogotovo ako nemaju sentimentalnu vrednost.. jasta. jos bitnije, izgleda da je sve to (spomenute su i bete) ipak proslo neku selekciju pa i nema velike stete...valjda
vudun Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Spržiš servere Tvitera, Fejsa, Instagrama, pohvataš sve tajkune i političare, kako domaće tako i strane, a koji su se neverovatno obogatili za ovih petnaestak godina, i da vidiš kako će sve ponovo da se dovede u red. Uopšte, bre, nije komplikovano kako se na prvu loptu čini. Treba se samo organizovati, imati muda i odlučno stremiti ka cilju. 1
salebghouse Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Spržiš servere Tvitera, Fejsa, Instagrama, pohvataš sve tajkune i političare, kako domaće tako i strane, a koji su se neverovatno obogatili za ovih petnaestak godina, i da vidiš kako će sve ponovo da se dovede u red. Uopšte, bre, nije komplikovano kako se na prvu loptu čini. Treba se samo organizovati, imati muda i odlučno stremiti ka cilju.
vudun Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 Onda ništa od suštinske revolucije. I dalje ćemo biti u matrici Velikog brata, a oni će se i dalje sprdati sa svima, manipulisati i domunđavati preko navedenih mreža.
salebghouse Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 od sustinske revolucije nema nista dok ne dodju vanzemaljci, a i tu je pitanje kako bi izgedala. bolje da gledamo sta se ovde radi. recimo Jedna novinarka koja je novinarka još iz vremena Slobodana Miloševića, dakle duže vreme novinarka u Srbiji, kazaće da je navodno praćena i to treba da se pojavi uskoro, za narednih nekoliko dana", rekao je Stefanović.
vudun Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 E, sa tim ministrom Stefanovićem bi jedan Sima Dubajić, ali sa malo dužim brkovima, lako izašao na kraj.
kuruz Posted January 9, 2016 Report Posted January 9, 2016 http://www.b92.net/biz/fokus/komentar.php?yyyy=2016&mm=01&nav_id=1083071 Stefanović je mentol, njega ne vredi ni komentarisati. Ovakve stvari su u stvari prava slika ove države. Tamo gde se radi normalno, ovo se ne dešava.
Recommended Posts