Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vucic i njegov bata su ranije u mladosti picili aparate samo je pucalo tako am barem cuo od nekih ljudi.Svracao je jedno vreme devedesetih kod caleta u kancelariju i pricao mu kako je sad(u vremenu sranja sa Slovencima) pogodan trenutak da se etnicki ociste Siptari sa Kosova.

• Upvote 1
Posted

Da te aparate,

Neko mi je rekao da je Vule bio okoreli kockar,kasnije sam cuo da je pio lekove za psihicke probleme sad da li je to povezano ne znam.

Posted

To za aparate i lekove su mi pricali neki matori nacionalisti jos dok je Vucic bio SRS i nacionalista..

Sad se znači skino sa svega :mhihi:

• Upvote 1
Posted

Pa aparati, šta drugo, za komplikovanije od toga nema mozga.

Sad se znači skino sa svega :mhihi:

Skinuo se sa kocke pa se navukao na demagogiju.

Nego, danas sam saznao da je Toma Nikolić svojevremeno štrajkovao glađu na privatnoj klinici KBC na Novom Beogradu. Nisam to tada ispratio, mislio sam da je bio u Kliničkom Centru. Živo me interesuje koliko je koštao njegov boravak tamo, možda neko zna? Danas u istoj toj privatnoj bolnici (drže je drugi vlasnici) bolnički dan košta oko 30.000 (trideset hiljada) dinara.

Mada je verovatno morao, siroma', pretpostavljam da državno zdravstveno osiguranje ne pokriva štrajk glađu :haha:

Posted

To je strahota.

A realnost bi trebalo da budu napadi na korumpirane lekare i sve one iznad njih koji im tako nešto omogućavaju, tj. na tako nešto navode.

Ja prvi znam nekoliko konkretnih primera ucenjivanja bolesnika i članova pacijentove porodice, kada ljudi sluđeni i prestrašeni nisu u stanju da se bore za pravdu, nego bi učinili sve za zdravlje bližnjeg.

Strvinari.

Na stranu što imam više prijatelja i rođaka lekara, pa tek znam koliko je poštenima i savesnima teško.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...