Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ok bi bilo i da pročitaš nešto na tu temu http://dostajebilo.r...vropskoj-uniji/

evo koga je mrzelo da klikne ili da cita, nek procita barem pocetak

" Грaђaни Србиje нeћe бoљe живeти зaтo штo пaртoкрaтиja нa влaсти изгoвaрa спaситeљскe мaнтрe o Србиjи у EУ, Србиjи у НATO, Србиjи и Русиjи, Србиjи и eврoaзиjскoj униjи… Србиja ниje ни нeдoнoшчe ни тиквa бeз кoрeнa и нe трeбa joj ни EУ “мaћeхa” ни рускa “мajкa” дa сe стaрajу o њeним интeрeсимa. Србиjи трeбa oдгoвoрнa, спoсoбнa и искрeнa влaдa кoja ћe умeстo штo призивa спaсиoцe, сeсти дa зaистa увeдe рeд, искључивo у интeрeсу сoпствeних грaђaнa. Maнтрaњe ниje пoлитикa, нeгo je крajњe нeoдгoвoрнo и прoвиднo нeискрeнo зaмajaвaњe грaђaнa Србиje и мeђунaрoдних пaртнeрa. Дaвaњe лaжнe нaдe.

Приближaвaњe Eврoпскoj униjи и сaрaдњa сa зeмљaмa Eврoпскe униje je срeдствo, ниje циљ. Сaрaдњa сa Русиjoм, Кинoм и свим другим зeмљaмa нa свeту je срeдствo, ниje циљ. Свe oвe зeмљe имajу свoje интeрeсe и aктивнo рaдe нa тoмe дa их oствaрe и oдбрaнe. Свoje интeрeсe, a нe нaшe интeрeсe. И нису, нити ћe икaдa бити, нaши стaрaтeљи или рoдитeљи. "

• Upvote 4
Posted (edited)

pa nista,svi vi pronalazaci dlake u jajetu osnujte svoje stranke, to je jedini logican korak ako vam niko ne valja..

inace ste obicni beskorisni seratori koji pate da se razlikuju od svoje okoline tako sto nadju savrsen nacin za to - ignorisanje izbora..

posle pricaju rodbini i drugarima kako je to vrhunski podvig vredan divljenja..

neverovatno koliko mi se sere od vas..

meni se sere od tebe.

ti si našao nekome da sereš i soliš pamet?

godinama si glasao za čedu upravo da bi se razlikovao od tadićevske mase.

pa znamo kako je to prošlo - čedi milioni iako jedva da je omirisao izvršnu vlast, a ti si našao novog autsajdera da bi se sada razlikova od vučićevskih masa.

a gle čuda - oboje su otpadnici upravo vladajućih stranaka.

doduše ne znaš šta se brecaš, ti si zapravo sada na vlasti dobio baš ono za šta si godinama glasao - nekog spremnog da ide do kraja u procesu otcepljenja dela teritorije republike srbije i eu fanatika.

Edited by truliandedzombileš!
  • Upvote 2
  • Downvote 3
Posted

Što se Radulovića tiče, valjda ste svesni da njegova lista neće preći cenzus. Eto i ja volim Branka Dragaša, koji je kvalitetniji čovek od relativno kvalitetnog Radulovića, ali jebi ga. Knulla mormor večerala.

Ništa se suštinski neće dobiti sve dok ne pobedi lista koja će ispitati poreklo imovine političara i tajkuna od '91. do danas. Sve dok se ne konfiskuje i poslednji cent Vučića i Tadića (obojica milijarderi u stranoj valuti), sve dok se ne zaplene nekretnine i ne ponište diplome Siniše Malog i Neše Sline (multimilioneri u stranoj valuti). Sve dok se Toma ne pošalje u večernju školu, Modelsice na štajgu, a Đuka Bizon i poslanik Babić u gradsku čistoću...

Takođe, sve dok se ne bude slomila kičma uvozničkom lobiju, koji se sastoji od tajkuna i lokalnih preletača, mi ćemo imati situaciju ''sjaši Kurta da uzjaše Murta''.

Generalno, podržavam one koji će zaokružiti bangavog Pajtića, samo zato što, kao što rekoh, Vučić suviše divlje kara ovaj blentavi narod. Pajtić mu tu dođe kao privremeno rešenje.

Kaj se mene tiće, verovatno ću izaći na izbore i na listiću ću docrtati tako neku kurčinu; možda zaokružim Dragaševu listu (ukoliko osvane), a možda i odalamim onog iz komisije što prska sprejem. Možda. Neka se krste, ko im jebe mater.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted (edited)

radulović neće preći cenzus ako ljudi koji bi inače glasali za njega poveruju da neće preći pa ne glasaju... ali ako ipak glasaju za njega pa se potrude da informišu pismene poznanike koji usput seruckaju kako je vučić dno a opet ih boli kurac da urade ono što je do njih, e onda će preći cenzus...

uostalom treba glasati za kog god a da to nije vučić, mada bih ja izbegao i partije koje se ponašaju kao njegove udavače...

http://www.youtube.com/watch?v=YKno4nbFw0E

Edited by johnnyzzz
Posted (edited)

@ Džoni

Ni u kom slučaju neće preći cenzus. Imaće 2-3 %. Na prošlim izborima je imao 1%

Čak ni lista DSS i Dveri neće preći cenzus. Ako bude neophodno, patentiraće izum koji bi im veštački spustio broj glasova ispod magičnih 5 %

Edited by vudun
Posted

nece preci cenzus pre svega jer ovo o cemu radulovic prica ne odgovara nepismenoj krezavoj masi

drugi razlog je sto on u medijima skoro i ne postoji

ako udje u parlament, imate virtuelno pivo svi od mene ovde

Posted

Vec sam rekao - izbore dobija onaj ko ima najvise para, tako je i u Americi i svugde u svetu. Pare se dobijaju ili iz inostranstva ili od domacih/stranih tajkuna. Prema tome, ko god sa ovim parama dodje na vlast nece raditi u interesu naroda. Da bi imao ozbiljnu stranku moras da imas neku infrastrukturu. Ne mozes da snimas video sa svojim politickim programom u kevinoj kujni, da kacis posle na YT i ocekujes politicki uspeh. To je jednostavno tako. Kur moj bi SNS bio to sto jeste danas da nije dobio finansijsku podrsku iz inostranstva.

Posted

Ne gajim neke iluzije ko će dobiti izbore i mislim da ako se desi da SNS ima manji procenat nego na prošlim opet će sa SPS-om moći formirati vladu ali mislim da Radulović ima šanse sad da dogura do 5%. (Na prošlim je imao 2% a ne 1% )

U protekle 2 godine su radili puno da dođu do seljaka i dosta ljudi van društvenih mreža je čulo za njih.

Evo ja sam se već angažovao da se u Helsinkiju prvi put u istoriji otvori biralište, skupljamo potpise :haha:

• Upvote 3
Posted

I da udje u skupstinu, i da pocne da radi nesto dobro, da ima neki uticaj na politickoj sceni, spakovace mu neku aferu, ili neke slicne sabotaze, i nakon par godina shvatice da je borba uzaludna i nestati sa politicke scene. Moc da nesto znacajnije uradi nikad nece imati, cak da je i sposoban da uradi nesto dobro. Tesko da u banana republici moze da vlada neko ko ce voditi interesa o narodu i drzavi.

Posted

ok i šta je alternativa? da svi dignemo ruke i da pustimo da nas jebu? onako, bez trunke otpora, kao da uživamo u tome?

treba saplitati bagru, ako to znači zakinuti im samo par posto, smanjiti im malo manevarski prostor za bahaćenje, izviždati ih na nacionalnoj frekvenciji, urušiti tu priču kojom ispiraju mozak "krezavim nepismenim", dovesti u skupštinu glas makar jednog koji sme da postavlja prava pitanja umesto da se uvlači u guzicu gazdi, pa kada krenu prava pitanja u skupštini preneće se i na medije, pa će dopreti do mase, od nečega mora da krene, a kada se radulović umori i odustane biće neko drugi, tome nema kraja, uvek će biti bagre ali uvek mora da se uspostavlja protivteg da bi bagra morala bar malo da pazi šta radi...

Posted (edited)

Necu nista vise da kazem, osim da je moja devojka jutros, nakon godinu i po dana rada u Zemunskoj opstini na poziciji za koju ima apsolutno pravo da radi sa Arhitektonskim fakultetom, dobila papir za uclanjenje u SNS ili gubitak posla. E zato cu glasati za Radulovica, pa makar propao, znacu da sam glasao za jedinu razumnu opciju. A vi ostali, jebite se u tri pizde lepe materine i nemojte glasati uopste.

Edited by ShinigаmY
  • Upvote 4
Posted

I plus, naravno, to uclanjenje u SNS podrazumeva da ide i smara ljude po ulici, ide po bot centrima da zove i komentarise, sve default sto i najgori sljam ove Srbije radi za sendvic. Osoba sa prosekom iznad 9 na Arhi faxu i zavrsava master upravo, obavlja posao za troje. E to je Srbistan, i vise mi je muka kad gledam kako neki komentarisu. Taj sto ne glasa, ocigledno nikad na svojoj kozi nije osetio kako te jebe neko bez ikakvog prava, samo zato sto je pokupio prazne glasove.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...