Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma kakvi, inspekcija rada je isto njihova sva, i da prijavi, nista nece dobiti. Tako je vec par ljudi koji su bukvalno ludi psihicki ostalo na posao samo zato sto su u SNS. A odavno bi leteli sa posla da nisu. Nema tu prijave nikakve, drze celu opstinu, ceo grad ...

Posted

ok i šta je alternativa? da svi dignemo ruke i da pustimo da nas jebu? onako, bez trunke otpora, kao da uživamo u tome?

to izgleda ljudi najvise vole. da imaju nekog idiota na vlasti i da kukaju kako su za sve drugi krivi, a sami nece kurcem da mrdnu za sebe, cak ni toliko da glasaju za nekog drugog.

jedan mali procenat ljudi grize, radi i trudi se da im bude bolje bez obzira na vlast.. onaj ostatak se uglavnom u zivotu bavi serendanjem i prcanjem praznih prica "ja bi ovako, ja bi onako", a na kraju ne urade ni minimum za sebe, a to je da glasaju za nekog ko nije retard.

Posted

ok i šta je alternativa? da svi dignemo ruke i da pustimo da nas jebu? onako, bez trunke otpora, kao da uživamo u tome?

Treba izaci na ulicu i najuriti ih, isto kao sto su zuti uradili. Ako je tad to bilo po zakonu i volji naroda sto ne bi i sad bilo.

Kakvi kurcevi fer i demokratski izbori kad jedna stranka drzi sve u svojim rukama.

Posted

meni se sere od tebe.

ti si našao nekome da sereš i soliš pamet?

godinama si glasao za čedu upravo da bi se razlikovao od tadićevske mase.

pa znamo kako je to prošlo - čedi milioni iako jedva da je omirisao izvršnu vlast, a ti si našao novog autsajdera da bi se sada razlikova od vučićevskih masa.

a gle čuda - oboje su otpadnici upravo vladajućih stranaka.

doduše ne znaš šta se brecaš, ti si zapravo sada na vlasti dobio baš ono za šta si godinama glasao - nekog spremnog da ide do kraja u procesu otcepljenja dela teritorije republike srbije i eu fanatika.

nemam nameru da ti solim pamet..

kao ni Shajningemiju.. on tek sad nema razloga da izadje na izbore koliko vidim..

sedi kuci, nije frka B)

• Upvote 2
Posted

Ok bi bilo i da pročitaš nešto na tu temu http://dostajebilo.r...vropskoj-uniji/

O ovome zašto jačaju anti eu snage bih ti mogao ja odgovoriti ali već sam puno puta pisao o tome i ne bi nikud odvela diskusija.

A ovo što nisi pobornik ideje parlamentarne demokratije je ok, naročito kad budeš penzioner i oni ti smanje penziju za koju si radio ceo život ti možeš da kažeš na šalteru, izvinite ali ja nisam pobornik parlamentarne demokratije, ja sam za kralja, meni pun iznos.

Dok danas penzioneri glasaci koji i ne znaju za nista drugo nego da treba da se glasa i da je to njihovo "sveto pravo jer ih tada neko nesto pita" dobijaju pun iznos penzije koju su zasluzili?Ne vidim kakve to veze ima?Meni nije normalno da se zakoni donose zato sto nekoga ima vise u skupstini.Da li je stvarno normalno da ti zakone o zdravlju donose Babic i Risticevic?Ja kad se razbolim idem kod lekara ne idem kod pet ljudi jer ih ima vise.

Umesto parlamenta treba uvesti strukovni sabor.

umesto smanjenja plata i penzija treba ukinuti AP Vojvodina i finansiranje iz budzeta ne vladinih organizacija.

Prosto i jedostavno.

• Downvote 1
Posted

Јутрос ми ово убацили у сандуче:

bilbord1.jpg

Случајно? И после човек да не буде Илија Чворовић.

"ne diktaturi, cenzuri, jednoumlju" i Putinova slika :haha: :haha: :haha:

srbija, ukrajina, nikad evroazija

Posted (edited)

smrt Ukrajini, samo braća Rusi

med je najbolji oko Pčinje

vraćamo DS, ciganska kurvetina ide na đubrište istorije, Čović na robiju, vraća se Dule, Miša Tumbas vadi kurčinu usred drugog Dnevnika, i sve pijano i sve drogirano

Edited by Underkuruz
  • Upvote 1
Posted

Treba izaci na ulicu i najuriti ih, isto kao sto su zuti uradili. Ako je tad to bilo po zakonu i volji naroda sto ne bi i sad bilo.

Kakvi kurcevi fer i demokratski izbori kad jedna stranka drzi sve u svojim rukama.

drži sve u rukama zato što oni koji su iznad toga nisu glasali pa im je neka petina glasača dala apsolutnu vlasti...

hajde da izađemo onda na ulicu što ne uradimo to? ako tako treba, i ja se slažem da treba... treba izaći treba se tući sa komšijom pandurom sa trećeg, treba polomiti grad, zapaliti sve i porušiti do temelja i graditi sve ispočetka... a sigurno je i lakše motivisati ljude da to uradimo nego da izađu na izbore, teško je podići guzicu i otići na izbore...

gluposti

ako su ljudi toliko apatični da im je teško da uzmu hemijsku i zaokruže manje zlo kako ćeš ih naterati da prime pendrek po leđima, suzavac, vodene topove, otkaz, pritvor i sve što uz to ide i za koga ako nemaju za koga ni da glasaju? daj ne lupaj, sloba je oteran pobunom jer smo tada imali ekstremnije okolnosti, jake investitore koji su parama uobličili neku ideju za koju je vredelo boriti se... ne lupaj gluposti spominjući revoluciju, ne postoji kritična masa za to, ne postoji ni ideja/pokret/osoba (i investitor iza nje) koja bi je pokrenula, ne postoji energija... a za glasanje nije potrebna tolika energija, samo malo volje da doprineseš...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...