Мајор Гашпар Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Јака муда твитераши, много тога мењају. И Гашића су, видим, отерали. Иначе, твитер испред фб и Кокијевих лајкова.
Мајор Гашпар Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Лева руко, чувај се! Десна, твоја сестра, држи нож. Добрица Ћосић
lemmy sixx Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Bolje desna ruka, nego ruka Tobolackog ustase crnokosuljasa. Boris Dobrokes 4 1
Fapril ethereal Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Леми, волим те. :haha: '' ne moze se od svakog panja svetac istesati '' nepoznati autor
lemmy sixx Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Trnava zna jedno: kada joj pruzis ruku, tu uvali kurac. Poznati autor btw danas je Oliver Ivanović osuđen na 9 godina zatvora ne znam da li je neko pratio, ali iskazi gotovo svih svedoka su išli njemu u korist takođe, EU je ratifikovala SSP sa Kosovom stvarno je ta EU naš spas Eto jos jedan dokaz kako nas ne jebu i kako smo suvereni. Spas.
lemmy sixx Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Radulovic. On kaze da ce to promeniti.
bo88gdan Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 SRBIJA TAMNI VILAJET GLASAJ ZA VLADAJUCU GARNITURU LOPVSKIH RETARDIRANIH IZDAJNICKIH PACOVA KAJACES SE GLASAJ ZA ``OPOZICIJU`` BIVSIH LOPOVSKIH RETARDIRANIH IZDAJNICKIH PACOVA KAJACES SE GLASAJ ZA RADULOVICA STO NEKO RECE TACNO JE REKAO ONE MAN SHOW STRANKU KAJACES SE JER NECE PRECI CENZUS PA MAKAR I CEO YUM BIO ZA NJEGA NE GLASAJ UOPSTE KAJACES SE SRBI SU PROPALI. TACKA. 5
HUMAN Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 misliš pet božijih zapovesti i zaključak ...ihhh fali jedan
Vuk Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Ja proshli put glasao za Radulovica i Brakusa. Obojica podudlala. Mozda ovog puta bude bolje, pa Radule malo bolje podudla.
KazimKazim Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Brakus (iz sprdnje) bio jaci od Dinkica, zahvaljuiuci nasim glasovima u gradu
vudun Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 (edited) A i onaj šuntavi Šešelj se gadno zajebao kada je početkom devedesetih primio u svoje naručje golobradog i seksualno neiskusnog studenta prava koji obećava. Sada je taj student stasao, nabacio naočare, sveti se svima, kara divlje, ne zna gde bije... Pajser ladno nije znao da mu je bivša žena imala odraslo vanbračno dete, pa o čemu tu dalje da se priča... Obrali smo bostan. Edited January 22, 2016 by vudun
ManiaC Posted January 22, 2016 Author Report Posted January 22, 2016 A za Borka da glasate?Nas covek punker
truliandedzombileš! Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 samo treba rasčerečiti Mila i Vučka
El Karnisero Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 (edited) Ustavni sud je doneo odluku da smanjenje nije protivustavno. Ko je osuđen za vreme DS? Koja je razlika između učlanjivanja da bi se došlo do radnog mesta i da bi se na istome ostalo? Ista stvar. Da li je od značaja to što je neko bio pumpadžija, a neko diplomirani ekonomista bez dinara, ako su i jedan i drugi došli do miliona zahvaljujući vlasti? Kadrovi DS su bili odgovorni i sposobni? Ko, imenom i prezimenom? Na lokalu su svi isti, posebno u manjim mestima, jer svi normalni odatle beže. SPS bi bio minorna stranka da nije vraćen na vlast. Što se Beograda na vodi tiče, ako samo očiste ono ruglo oivičeno Karađorđevom i Savskom, biće dosta. Investicija nema jer je sve ono što je moglo da se proda i prodato, ne računajući EPS, Telekom i ostalo što baš upada u oči. SNS je stranka primitivnih, nepismenih, bahatih. DS je bila stranka uglađenih, manje-više obrazovanih i nadmenih lopova najgore vrste. Čitam danas da se porodica Dulić bavi građevinom u Moskvi. Odakle pare, rođaci? Svaka čast Đilasu za Bulevar i most, ali gde su ugovori o tome? Sličnu stvar su uradili i ovi sa JAT-om. Funkcioniše super, ali javnost ne zna koliko to košta državu. O mostu i Bulevaru se više ne piše i ne priča, jer nema Đilasa, ali to ne znači da nije bitno. Na primer, Siniša Mali je kadar DS i sve ono za šta ga mediji terete se navodno dešavalo u vreme DS, a ne danas. Pa afera kofer, pa Šutanovčevo investiranje u nekretnine na Vračaru, pa afera sa vakcinama, pa bogaćenje Šapera i ostalih... DS je istopila tenkove i drugo naoružanje u železari. Da taj Gašić izvadi kurac i popiša se pod pedeset novinarki, neće biti ni blizu tog užasa koji je Demokratska stranka izvela u vojsci. A ubijeni gardisti? Šta je mučnije, to što su ubijena dvojica momaka iz garde ili to što ministar želi da mu novinarka puši? Je l' neko odgovarao za te dve smrti? Jesmo li dobili smisleno objašnjenje zbog čega niko nije kažnjen? DS vlada u Vojvodini praktično od 2000. godine. Šta je urađeno tamo, osim što je pokrajina ubogaljena? Je l' ovo SNS: http://www.antikorup...bahatost-drzave http://www.b92.net/b...3&nav_id=481371 http://www.b92.net/i...9&nav_id=125415 http://www.b92.net/b...av_id=419396 U čemu je razlika između toga što danas ovi menjaju urbanističke planove od ovoga: Ona je navela i da je "na zahtev novih vlasnika menjan Generalni urbanistički plan Beograda, zbog čega se došlo u situaciju da se luke ne posmatraju kao infrastrukturni objekti koje je gradila država, nego kao zemljište za koje su zainteresovani novi vlasnici". Gde nestadoše naše banke? DS je pokrala više para od Slobe, a po ovim pričama ovde ispada da je to stranka sposobnih, kulturnih i finih ljudi. Нису нам судови баш независни, то се слажемо. За време ДС-а се хапсило све живо за време Сабље. Ја нисам експерт, то сигурно знаш боље од мене, али у таквој ситуацији где имаш вандредно стање то се и може некако дешавати. Не кажем да оправдавам, ту је направљена гомила срања, али никако није за поређење хапшење после убиства премијера и хапшење после доласка једне неписмене багре на власт, само да би се узели гласови и умилило народу "јер се хапсе лопови". Што се тиче стручности кадрова, заиста не бих могао да поредим Шутановца и Гашића, БИЛО КОГА и Вулина/Стефановића, Јелашића и Јоргованку... Ево ти пример са локала - Јасна Аврамовић је била раније у коалицији са ДС-ом (ти лудаци независнни кандидати одвајкада успевају да узму власт у СД) и свима је било јасно колико је то једна ненормална жена.Тада јесте имала испаде, али откад је ушла у СНС у граду је потпуни хаос. Једна од мојих омиљених епизода (осим ове са запаљивим гасом на сред града) је када повремено упадне у општину па не да људима да иду кући иако је радно време прошло. Још сто чуда, значи иста особа је у власти била са ДС-ом и сада је са СНС-ом али сада се дешавају потпуно другачије ствари. Рецимо раније јој није падало на памет да покуша да прогура своју куму за директорку гимназије, иако нити је квалификована за то и није је предложио нико из саме школе за то место. Постоји велика разлика у томе да ти уђеш у партију да би добио посао и да уђеш да га не би изгубио. За време ДС-а се нагомилавало људи по канцеларијама, али нису људи добијали чланске карте СНС-а које су морали да потпишу да не би изгубили посао. Вероватно је и било тога, али у МНОГО мањој мери.Одакле паре за ботове? Па да се не би гурали по канцеларијама онда ти људи који 'леба једу од државних пара седе кући и ботују, знам лично пар примера. Ако то није врхунац безобразлука... Што се тиче тајних уговора итд ДС то и јесте почео, на бриљантну идеју Динкића, зато је између осталог и пао са власти. Но су ови за три године на власти успели да поклоне ЈАТ, е слажем се са тобом да нису много више срања направили јер им није богзна шта од крупних фирми остало да усеру. Имали су целу представу са Железаром, па шта је било од тога? Мајмун се залетао по новинама да би добио који глас, па на крају кара банана. Лука Београд и Београд на води су слични у доста аспеката, нпр. по томе што су пројекти за исисавање пара од државе. Али овде имаш потпуну демагогију, обећања о милијардама евра, кулама, од којих на крају неће бити ништа, него ће неко да узме то земљиште и ради са њим шта му је воља. Био сам на протесту против Београда на води, било је полиције као пред дерби. Како је ДС уништио војску? Не кажем да није, него ми је то скоро потпуно непозната тема па ме сад занима. Колико сам пратио ове војне школе су се популаризовале, увела се професионална војска и било је неких обећања о извозу оружја, ево и сад се Шутановац тиме хвали али немам појма колико је то истина. Имао си убијене гардисте и то је срамота и брука, надам се да ће се некада то разрешити, мада нема шансе. Али код ових си имао два дегенерика који су отерали људе у смрт зато што су хтели да их Пинк сними како спашавају својеручно живот беби, болесни јебени умови. Синиша Мали као и Зорана јесу ДС-ови кадрови у неку руку, али Синиша Мали је сада куповао станове у Бугарској, сада када је био главни човек за Београд на води, када се муљао око ЈАТ-а итд. Нико овде не уздиже ДС у небеса, па већина људи управо није гласала за ДС и мислим да је екипа са ове теме која ће гласати сада за Радуловића (или чак ДС) углавном она који су били бели листићи/нису изашли 2012. и тако су индиректно довели ове на власт. И већина мисли да је појела говно. ДС је био неспособан, не би нама било сјајно са њима, али од ових горих није било. Демагогија, само се баве притиском на медије, ја сам убеђен да Вучић по цео дан само чешља рејтинге. Када је био штрајк у Желвозу у СД дошао пред раднике, питао их шта хоће, ови му рекли наше плате,стаж, социјалну заштиту итд, лик извадио мобилни, окренуо број и 'ладно рекао "Лазаре одмах ми обезбеди 5 милиона за Желвоз". :haha: Да се људи сами организовали нису ништа нам од земље остало после поплава не би, уз сав бес према ДС-у уверен сам да би се са жутима то другачије радило. Хаос у Шапцу, беспотребно тамошње смењивање штаба, слање гомиле неопремљених полупијаних људи тамо, занемаривање упозорења Хидрометеоролошког завода, итд, ту је толико срања направљено да не може ни да се поброји. И на крају наравно, 'ајде ти Чучковићу у СНС. Ја не желим жуте опет на власти, желим неког нормалног, ко не краде, ко је стручан и зна шта ради. Али мислим да су нам ове три године показале да итекако има смисла гласати за мање зло. Edited January 22, 2016 by El Karnisero 6
Dead Man Drinking Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Gardisti su ubijeni za vreme 1. vlade Koštunice. Vojska je prvo sama sebe sjebala, a onda i svaka vlast bez izuzetka od 1991 pa na ovamo. Svaliti sve na jednog čoveka (ko god to bio) može samo potpuni anonimus
truliandedzombileš! Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 velika je istina da je sns kadar nepismen i polupismen ali to je bitno samo na tom nivou što nam vređa inteligenciju, ali je rezultat isto. što kaže šojić - sme da bude glup, al ne sme da krade. meni je kod snsa najgora ta atmosfera u medijima, ta stalna smena histerije, besa, patetike. i te kreirane krize sa susednim državama: te su nam hrvati neprijatelji, pa albanci, pa opet hrvati, pa mađari, pa hrvati, onda smo u super odnosima, pa evo hrvati se silno naoružavaju za bombardiranje srbije i ćaćka.
El Karnisero Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Gardisti su ubijeni za vreme 1. vlade Koštunice. Vojska je prvo sama sebe sjebala, a onda i svaka vlast bez izuzetka od 1991 pa na ovamo. Svaliti sve na jednog čoveka (ko god to bio) može samo potpuni anonimus Ма добро, мени то није ни битно јер тврдим да су ови вишеструко гори од било кога ко се дочепао власти од 2000. године до сада. Мада би Кокију као ДСС-овцу морало да буде битно. 1
Recommended Posts