chess Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 http://www.politika.rs/sr/clanak/347812/Talicni-Tom-srpske-opozicije
truliandedzombileš! Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 (edited) ... Edited January 26, 2016 by truliandedzombileš!
oʞɾoƃ Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 faprilov glas vredi kao deset hiljada glasova zbog njegove superiorne pameti. Nisi daleko od istine. Nažalost, demokratija znači vladavina prosečnih.
ManiaC Posted January 26, 2016 Author Report Posted January 26, 2016 jeste ali tako mora,postojanje drugacijeg sistema je glupo i idiotizam i ne samo to nego nije ni moguce.
truliandedzombileš! Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 moguće je to je vlažni san ljudi koji misle da su iznad drugih i da njihov život vredi više od tuđeg. a fejpril tako pametn kaže da kada god je glasao bio je zajeban, ali da ga sada slušam i glasamo isto kao on.
salebghouse Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Yu Rock Magazin, br. 42, novembar 1996.
ManiaC Posted January 26, 2016 Author Report Posted January 26, 2016 video sam ga pre neki dan u Staroj Pesmi sa nekim ribama...stojim,gledam i mislim se "izdali smo hardcore"
Demon Seed Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 obnevideo sam od gnijeva Nisam očekivao da će da montira Čedu, cirozu jetre dobio dabogda, za srce nas je ujeo sve... Truli uvek ima duhovite opaske koje snažno potvrđuju njegovu poentu i pobedu u diskusiji Nece oni nidje :haha: faprilov glas vredi kao deset hiljada glasova zbog njegove superiorne pameti. Nisi daleko od istine. Nažalost, demokratija znači vladavina prosečnih. Glasački listić koji omogućuje svakom zombiju da ga ispravno popuni je turbo folk
oʞɾoƃ Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 to je vlažni san ljudi koji misle da su iznad drugih i da njihov život vredi više od tuđeg. Svako ko misli da je isti kao svi drugi i da njegov život ne vredi ništa više od ostalih je promašio planetu.
Demon Seed Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Ne kapiram zašto naš Radule tvrdi pazar i nikog ne priznaje kao potencijalnog saradnika, valjda razume da nema da pređe cenzus ovako.
oʞɾoƃ Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 postojanje drugacijeg sistema je glupo i idiotizam i ne samo to nego nije ni moguce. Isto su govorili i za feudalizam
ManiaC Posted January 26, 2016 Author Report Posted January 26, 2016 Svako ko misli da je isti kao svi drugi i da njegov život ne vredi ništa više od ostalih je promašio planetu. Ne znam u kom smislu ovo kazes,svakako da ljudi nisu jednaki barem u bioloskom smislu,svako od nas je razlicit ali to opet ne znaci da ljudi ne trebaju da budu jednaki pred pravdom i u dostojanstvu.Niko ne treba da umre od gladi da bi neko nosio sat od 50 000 evra ko god tako misli njegov zivot nije nimalo vredan. 1 1
truliandedzombileš! Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Ne kapiram zašto naš Radule tvrdi pazar i nikog ne priznaje kao potencijalnog saradnika, valjda razume da nema da pređe cenzus ovako. Pa ona kolona je vučićeva kolona, njegovi sateliti i potencijalni sateliti. Sa pajtićem ne bi niko normalan. Jedine pristojne varijante su mu... Borko. I DSS da nisu u koalicija sa Dverima. A možda je, zapravo, čovek koji samo treba da raspe nešto malo glasova i oslabi druge opozicione partije.
kuruz Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Glasački listić koji omogućuje svakom zombiju da ga ispravno popuni je turbo folk svakoj budali, da budemo precizni u citiranju
LoveHateLove Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 omoguceno je svakoj budali da osnuje stranku, sto ne bi i da glasa... 1
Fapril ethereal Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 moguće je to je vlažni san ljudi koji misle da su iznad drugih i da njihov život vredi više od tuđeg. a fejpril tako pametn kaže da kada god je glasao bio je zajeban, ali da ga sada slušam i glasamo isto kao on. poslednje sto mi treba je da nekoga ubedjujem za koga da glasa..malouman nisi ali nekako, Srbija je puna takvih kao ste ti i ovaj mali Spidi.. obrazovani, slobodoumni, sarkasticni kad zatreba, vickasti, niko ne moze da im doaka, sve su procitali, prosli su scilu i haribdu, pogledali svaki klip Ducija Simonovica i Branka Daragasa, prozreli ama svaku zaveru Sorosa i drugih siptara.. a zemljom vlada ekipa sa dna kace..kako bre pored tolike elite? za vas treba napraviti jednu posebnu drzavu negde i cuvati vas dok Srbija ne postane Svajcarska..suvise ste dragoceni jbg brt.. mi ostali cemo ostati ovde da nas zajebavaju Cede, Vucici i Radulovici kad sve prodje, vi se vratite lepo, zvacemo vas i sve ce da bude ok.. pricajte nam o Sorosu posle, nece nam biti frka 9 1
Demon Seed Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 (edited) a ti kao Lunar Jaroslavlje Lunar dispeluje (pre nego što me ispravite ti ili Jaroslav - namerno sam napisao dispel umesto mispel ) solvca, ne menja cele reči Faprile, ne vadi se sad, statistički - nijednom nisi uspešno glasao, uvek su te zajebali. Tvom glasačkom iskustvu ne treba verovati. Truli sa druge strane, nije nijednom zajeban, od nula glasanja zajebali su ga nula puta, i kao takav pobednik nad sistemom, ima veće pravo od tebe da nas oplemenjuje. Ili ako je neki put glasao za SRS, DSS, ili možda SPS, ja mu se izvinjavam. Edited January 26, 2016 by Demon Seed 1 1
Dead Man Drinking Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Zar ljudi ne znaju bar toliko matematiku i izborni zakon da shvate da je bolje glasati za nebitnu stranku ispod cenzusa ili čak precrtati listić, nego ne izaći uopšte?
truliandedzombileš! Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 ja sam uglavnom glasao za ds nazad u danu dok su nas plašili radikalima tako da duvaj ga dimone. http://www.playbuzz.com/felixstablum10/the-definitive-political-orientation-test?utm_source=facebook.com&utm_medium=page-posts_ff&utm_campaign=the-definitive-political-orientation-test_ff&utm_content=q-art-text Left Libertarian Borko evo me, glasam za tebe.
vudun Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 (edited) ^ odličan test. You want big brother out of your bedroom, out of your bank account, and off your property! Edited January 26, 2016 by vudun 1 1
Demon Seed Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 ja sam uglavnom glasao za ds nazad u danu dok su nas plašili radikalima tako da duvaj ga dimone. Onda si zajeban isto koliko i Fapril, te ga duvaj takođe. Left Libertarian i ja! Dakle razlikujemo se samo po tome kome manje verujemo, uopšte nije problem u ubeđenjima Kao i uopšte u domaćoj politici, glavni parametar je ko najmanje krade, pa tek onda sorta politike koja će da se vodi xD Samo nisam ljubitelj 'collectively owned property' dela opisa koji mi je izašao ispod.
truliandedzombileš! Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 (edited) ni ja nisam za to komunjarsko sranje... moji stavovi su "naconalistički" po pitanju kosova i metohije (mada je to suštinski samo zdrav razum, čitanje ustava i onoga što smo učili u osnovnoj školi) i republike srpske, anti-eu, anti-nato (ova dva su po meni stavovi pristojnog i levičara i desničara, čoveka generalno), proterivanje germanskih banaka sa druge strane sam sasvim za jedno levičarsko uređenje, slobodno društvo, duginih i crno-belih boja, ljubav i mir. i naravno da su me zajebali tom pričom, zato sam posebno alergičan kada neko pominje tadića, čedu ili pajtića kao neku alternativu u 2016, ta je priča bila aktivna pre 8 godina. Edited January 26, 2016 by truliandedzombileš!
Recommended Posts