Jump to content

Recommended Posts

Posted

obnevideo sam od gnijeva :haha:

Nisam očekivao da će da montira Čedu, cirozu jetre dobio dabogda, za srce nas je ujeo sve...

Truli uvek ima duhovite opaske koje snažno potvrđuju njegovu poentu i pobedu u diskusiji

Nece oni nidje

:haha: :haha: :haha:

faprilov glas vredi kao deset hiljada glasova zbog njegove superiorne pameti.

Nisi daleko od istine. Nažalost, demokratija znači vladavina prosečnih.

Glasački listić koji omogućuje svakom zombiju da ga ispravno popuni je turbo folk

Posted

to je vlažni san ljudi koji misle da su iznad drugih i da njihov život vredi više od tuđeg.

Svako ko misli da je isti kao svi drugi i da njegov život ne vredi ništa više od ostalih je promašio planetu.

Posted

Svako ko misli da je isti kao svi drugi i da njegov život ne vredi ništa više od ostalih je promašio planetu.

Ne znam u kom smislu ovo kazes,svakako da ljudi nisu jednaki barem u bioloskom smislu,svako od nas je razlicit ali to opet ne znaci da ljudi ne trebaju da budu jednaki pred pravdom i u dostojanstvu.Niko ne treba da umre od gladi da bi neko nosio sat od 50 000 evra ko god tako misli njegov zivot nije nimalo vredan.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ne kapiram zašto naš Radule tvrdi pazar i nikog ne priznaje kao potencijalnog saradnika, valjda razume da nema da pređe cenzus ovako.

Pa ona kolona je vučićeva kolona, njegovi sateliti i potencijalni sateliti.

Sa pajtićem ne bi niko normalan.

Jedine pristojne varijante su mu... Borko. I DSS da nisu u koalicija sa Dverima.

A možda je, zapravo, čovek koji samo treba da raspe nešto malo glasova i oslabi druge opozicione partije.

Posted

Glasački listić koji omogućuje svakom zombiju da ga ispravno popuni je turbo folk

svakoj budali, da budemo precizni u citiranju

Posted

moguće je

to je vlažni san ljudi koji misle da su iznad drugih i da njihov život vredi više od tuđeg.

a fejpril tako pametn kaže da kada god je glasao bio je zajeban, ali da ga sada slušam i glasamo isto kao on.

poslednje sto mi treba je da nekoga ubedjujem za koga da glasa..malouman nisi

ali nekako, Srbija je puna takvih kao ste ti i ovaj mali Spidi..

obrazovani, slobodoumni, sarkasticni kad zatreba, vickasti, niko ne moze da im doaka, sve su procitali, prosli su scilu i haribdu, pogledali svaki klip Ducija Simonovica i Branka Daragasa, prozreli ama svaku zaveru Sorosa i drugih siptara..

a zemljom vlada ekipa sa dna kace..kako bre pored tolike elite?

za vas treba napraviti jednu posebnu drzavu negde i cuvati vas dok Srbija ne postane Svajcarska..suvise ste dragoceni jbg brt.. mi ostali cemo ostati ovde da nas zajebavaju Cede, Vucici i Radulovici

kad sve prodje, vi se vratite lepo, zvacemo vas i sve ce da bude ok..

pricajte nam o Sorosu posle, nece nam biti frka

• Upvote 9
  • Downvote 1
Posted (edited)

a ti kao Lunar

Jaroslavlje

Lunar dispeluje (pre nego što me ispravite ti ili Jaroslav - namerno sam napisao dispel umesto mispel :P) solvca, ne menja cele reči

Faprile, ne vadi se sad, statistički - nijednom nisi uspešno glasao, uvek su te zajebali. Tvom glasačkom iskustvu ne treba verovati.

Truli sa druge strane, nije nijednom zajeban, od nula glasanja zajebali su ga nula puta, i kao takav pobednik nad sistemom, ima veće pravo od tebe da nas oplemenjuje.

Ili ako je neki put glasao za SRS, DSS, ili možda SPS, ja mu se izvinjavam.

Edited by Demon Seed
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

^ odličan test.

mXuYa5tQCRmYN2rS.jpg

You want big brother out of your bedroom, out of your bank account, and off your property! :zuba:

Edited by vudun
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

ja sam uglavnom glasao za ds nazad u danu

dok su nas plašili radikalima

tako da duvaj ga dimone.

Onda si zajeban isto koliko i Fapril, te ga duvaj takođe.

Left Libertarian i ja!

Dakle razlikujemo se samo po tome kome manje verujemo, uopšte nije problem u ubeđenjima :haha:

Kao i uopšte u domaćoj politici, glavni parametar je ko najmanje krade, pa tek onda sorta politike koja će da se vodi xD

Samo nisam ljubitelj 'collectively owned property' dela opisa koji mi je izašao ispod.

Posted (edited)

ni ja nisam za to komunjarsko sranje...

moji stavovi su "naconalistički" po pitanju kosova i metohije (mada je to suštinski samo zdrav razum, čitanje ustava i onoga što smo učili u osnovnoj školi) i republike srpske, anti-eu, anti-nato (ova dva su po meni stavovi pristojnog i levičara i desničara, čoveka generalno), proterivanje germanskih banaka :bigblue:

sa druge strane sam sasvim za jedno levičarsko uređenje, slobodno društvo, duginih i crno-belih boja, ljubav i mir.

i naravno da su me zajebali tom pričom, zato sam posebno alergičan kada neko pominje tadića, čedu ili pajtića kao neku alternativu u 2016, ta je priča bila aktivna pre 8 godina.

Edited by truliandedzombileš!
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...