vudun Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Paradoks je da nemamo Libertarijansku stranku neku. Imamo samo Liberalno demokratsku one istetovirane kurvice.
Zen Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 ^ odličan test. You're on the left and libertarian spectrum of the political compass! You question authority and are deeply distrustful of hierarchy. You believe strongly in personal liberty and individual freedoms. You firmly believe in a self-governed and non-hierarchical society with maximum individual freedoms for all. You support women's rights, gay rights, and liberal attitudes on sex. You, however, favor collectively owned property and an economy that guarantees equality and opportunity. You believe in strong communities and favor a cooperative economy over dog eat dog capitalism. You're a lefty, but you hate big government just as much as the next libertarian! odlican test indeed
oʞɾoƃ Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Premalo pitanja da bi se bilo šta smisleno utvrdilo, mene je potpuno omašio.
Divlji Tigar Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 You're on the left and libertarian spectrum of the political compass! You question authority and are deeply distrustful of hierarchy. You believe strongly in personal liberty and individual freedoms. You firmly believe in a self-governed and non-hierarchical society with maximum individual freedoms for all. You support women's rights, gay rights, and liberal attitudes on sex. You, however, favor collectively owned property and an economy that guarantees equality and opportunity. You believe in strong communities and favor a cooperative economy over dog eat dog capitalism. You're a lefty, but you hate big government just as much as the next libertarian!
Zen Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 pa eto, mozemo da pocnemo sa analizom vladajuce strukture jumetala
El Karnisero Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Premalo pitanja da bi se bilo šta smisleno utvrdilo, mene je potpuno omašio. Управо то, на свим сличним тестовима сам био овде где су Дивљи Тигар и Сморок, сад сам на истој страни само горе, скоро код национал социјализма.
Јарослав Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Left Libertarian i meni ništa, pravite stranku
HeLLsarma Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Od Topole, od Topole pa do Ravne Gore... 1
Sreta Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Svesno u desno. Rad je stovorio coveka, a nerad gospodina.
Hail Metal Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 (edited) "Da naši čukununučići genetski liče na nas, da, ako bi ustao neko od njihovih predaka, da ga prepozna kao svog. Inače, svašta može da se desi i na to upozoravaju stručnjaci...samo ćute da ne bi bili napadnuti", rekao je Nikolić za Pink. :haha: Edited January 27, 2016 by Hail Metal 2
johnnyzzz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 meni je zapalo za oko i upozoravanje stručnjaka koji ćute, dobar argument kada nemaš argumenata...
Мајор Гашпар Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Ово је срање. Једино ово је тачно: Anarchy and communism are your worst nightmares!
El Karnisero Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Стварно је срање, Мајор је стари социјалдемократа.
ManiaC Posted January 27, 2016 Author Report Posted January 27, 2016 Left Libertarian treba uzeti sve sto je dobro i korisno pa pripadalo bilo kojoj ideologiji,ne treba se ogranicavati da se uradi nesto samo zato sto nije po ideoloskim dogmama. Svakako treba teziti nekom socijalnom drustvu i jednakosti,cuvati planetu na kojoj zivimo to jest ne dopustiti da se radi profita unistava planeta i zdravlje ljudi,dopustiti ljudima da rade u veruju u sta god hoce dokle god to ne ugrozava nikoga.
Dark_Elf Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 (edited) Управо то, на свим сличним тестовима сам био овде где су Дивљи Тигар и Сморок, сад сам на истој страни само горе, скоро код национал социјализма. Isto: Left Collective You're on the left and collective quadrant of the political compass! You value the role of big government in providing all citizens with essential services and you believe that government's job is to guarantee equality. You favor higher taxes on the rich and believe in more publicly funded programs for the disadvantaged. You're sceptical of the free market and you think that too much individualism is dangerous. You hold many communitarian values and you support limiting certain individual freedoms for the good of society. You're compassionate, idealistic and deeply dedicated to your community! You're a proud bleeding heart! Doduše, neka pitanja su mi malo zeznuta za odgovoriti od 1 do 4. Na primer: da li ste za uplitanje države, ili slobodno tržište? Ja jesam za slobodno tržište u načelu, ali kada se javi veliki disbalans (recimo monopol), onda jesam da država interveniše i skreše zube bogatoj manjini, a pogura siromašnu većinu. I naravno što si bogatiji, to veći porez. Svako ko misli da je isti kao svi drugi i da njegov život ne vredi ništa više od ostalih je promašio planetu. Može to i lepše da se kaže, na primer: Svi imamo jednako pravo na život, ali nismo svi jednaki. Edited January 27, 2016 by Dark_Elf
El Karnisero Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Опа, изашле квоте! https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/kvote-pdf Све паре на минус СНС и плус излазност. На Ружића синглирати 200 кинти као потенцијално изненађење. Квота на Вучића. :rockdevil:
johnnyzzz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 rasim ljajić ministar, sigurica, odma dajem 5000e, laka hiljadarka... 1
ManiaC Posted January 27, 2016 Author Report Posted January 27, 2016 jel ima mogucnost opklade za predsednika vlade Vojvodine?Ja bi stavio na Bajatovica..
Dead Man Drinking Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Ma kakvi. Kao predsednik vlade (koje god) bi morao da se odrekne ostalih 6 funkcija, a nije lud
Machka Naopachka Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Totalno I meni. I za koga sad sa glasam??? 1
Oak Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Dajte još ovih testova kako bi još više ljudi moglo da postavlja svoje rezultate, mnogo je zanimljivo i interesantno hehe.
Recommended Posts