truliandedzombileš! Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 stari jaroslav bi rekao da je ljubav bem ti život i pustio suzu ili dve, dok ispija vinjak i tražu duha na dnu boce. eh.
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Mislio sam na ljubav generalno, što i objasnih u drugoj rečenici, nemoj sada i da si bukvalista, pored toga što si antiromantik...
Zen Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 @ sw Bas zbog toga jesre ben ti zivot Ljudi imaju vremena za sto naloga na socijalnim mrezama, nemaju vremena da upoznaju potencijalne krevetsko zivotne partnere Pljuv
PajatheTrut Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Gde tie romantika, pa to je neretko veći bem ti život od politike. To ti kao predmet neuzvraćene ljubavi zaboravljaš, ali bi videla kako je da se nađeš na drugoj strani... VRATI MI SE JEDINA MOJA http://www.youtube.com/watch?v=xhrBDcQq2DM lJUBAV JESTE ZA BEM TI ZIVOT TEMU
soul wandering Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 slazem se zen, takvo neko vreme doslo provodadzisanje nije romanticno demone ljubav >>>>load vidis da sam romanticna
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 (edited) ja: uopšteno... - ona: provodadžisanje blabla Eee, Soul Vonderinže... Gde tie romantika, pa >>ljwub<3av je neretko veći bem ti život od politike. To ti kao predmet neuzvraćene ljubavi zaboravljaš, ali bi videla kako je da se nađeš na drugoj strani... Izvoli, post fixxxered. Je l' bolje sada? YOU JABANUTHAA PIN JABANUTHA PIN IN ME... Edited January 27, 2016 by Demon Seed
soul wandering Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 pa sta sad nisam dobro rekla ? ljubav uopsteno mi je skroz ok
truliandedzombileš! Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 mislio sam da ovo nikada neću reći dimone, drži se politike
soul wandering Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 treba nam jedna takva tema da citamo jos onih sjajnih prica kao sa bogdanovog bloga
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 mislio sam da ovo nikada neću reći dimone, drži se politike ne trči pred rudu reći ćeš ti još mnogo gluposti u pokušajima da me spustiš, nisi ni do pola stigao
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 pa sta sad nisam dobro rekla ? ljubav uopsteno mi je skroz ok Pa ja kažem ljubav je nekad bem ti život, tu je valjda sve jasno, klišei i to, a ti odgovaraš 'provodadžisanje nije bem ti život'... A truli to ne kapira, on je mačo tip A računam ako ne kapiraš bluz rifove sa Loada, možda da probam lepše da ti objasnim i onda zabuna per multa Kako smuvati ribu na ajron mejden čestitke svakom ko želi da bude sa ribom koju je moguće smuvati na ajron mejden treba nam jedna takva tema da citamo jos onih sjajnih prica kao sa bogdanovog bloga Želimo nazad podforum ljubav & sex, nema ga već 10 godina, a toliko smo jebali u međuvremenu
truliandedzombileš! Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 imam tri šestice istetovirane na kurcu, a na bulji edija, oš da pogledaš? imam fotorgafija sa brusom sa aerodroma, kada smo ga presretali kao neki umobolnici, oš da pogledaš?
soul wandering Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 haha nije stvarno valjda postojao taj podforum?
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Kako ne, harao je Princ Tame, objašnjavao ljudima kako se to radi...
soul wandering Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 secam se samo one price iz kst...gde li je princ sada i da li hara ili jos uvek ne... e odoh,brisite ovo ili mrdajte,ubismo temu.
Demon Seed Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 ma šta ubismo, kad prestanemo, neko će postuje link do ovih degenerika i aj jovo nanovo... ne volim ja dubijamo spontanost laku ti noć želim ;-)
johnnyzzz Posted January 27, 2016 Report Posted January 27, 2016 Ali ja ne probodadzisem... nači ništa od dogovora Želimo nazad podforum ljubav & sex, nema ga već 10 godina, a toliko smo jebali u međuvremenu volim seks i rado ga se sećam
Zen Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Koga ne bude mrzelo nek pobaca ovo na random, ja sam na poslu xD Ne moze ljubav i imaginarni seks podforum, moze tema pa jebite
Machka Naopachka Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 secam se samo one price iz kst...gde li je princ sada i da li hara ili jos uvek ne... e odoh,brisite ovo ili mrdajte,ubismo temu. Ja se secam da je on objasnjavao kako zene treba da peru vaginu iznutra, sapunom. A mozda i nije on, mnogo sam rano ustala. 1
truliandedzombileš! Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Ne moze ljubav i imaginarni seks podforum, moze tema pa jebite vrati hefesta
Fapril ethereal Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 vratite temu Ubij me u pesmi da Lemi moze da rimuje negde slobodnim stilom 3
Recommended Posts