Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ sw

Bas zbog toga jesre ben ti zivot

Ljudi imaju vremena za sto naloga na socijalnim mrezama, nemaju vremena da upoznaju potencijalne krevetsko zivotne partnere

Pljuv

Posted (edited)

ja: uopšteno... - ona: provodadžisanje blabla

Eee, Soul Vonderinže...

Gde tie romantika, pa >>ljwub<3av je neretko veći bem ti život od politike. To ti kao predmet neuzvraćene ljubavi zaboravljaš, ali bi videla kako je da se nađeš na drugoj strani...

Izvoli, post fixxxered.

Je l' bolje sada?

YOU JABANUTHAA PIN

JABANUTHA PIN IN

ME...

Edited by Demon Seed
Posted

mislio sam da ovo nikada neću reći

dimone, drži se politike

ne trči pred rudu

reći ćeš ti još mnogo gluposti u pokušajima da me spustiš, nisi ni do pola stigao

Posted

pa sta sad nisam dobro rekla ? ljubav uopsteno mi je skroz ok :D

Pa ja kažem ljubav je nekad bem ti život, tu je valjda sve jasno, klišei i to, a ti odgovaraš 'provodadžisanje nije bem ti život'...

A truli to ne kapira, on je mačo tip

A računam ako ne kapiraš bluz rifove sa Loada, možda da probam lepše da ti objasnim

i onda zabuna per multa

:P

Kako smuvati ribu na ajron mejden

čestitke svakom ko želi da bude sa ribom koju je moguće smuvati na ajron mejden :D

treba nam jedna takva tema da citamo jos onih sjajnih prica kao sa bogdanovog bloga

Želimo nazad podforum ljubav & sex, nema ga već 10 godina, a toliko smo jebali u međuvremenu

Posted

ma šta ubismo, kad prestanemo, neko će postuje link do ovih degenerika i aj jovo nanovo...

ne volim ja dubijamo spontanost

laku ti noć želim ;-)

Posted

Ali ja ne probodadzisem...

nači ništa od dogovora :4evralone:

Želimo nazad podforum ljubav & sex, nema ga već 10 godina, a toliko smo jebali u međuvremenu

volim seks

i rado ga se sećam

Posted

Koga ne bude mrzelo nek pobaca ovo na random, ja sam na poslu xD

Ne moze ljubav i imaginarni seks podforum, moze tema pa jebite

Posted

secam se samo one price iz kst...gde li je princ sada i da li hara ili jos uvek ne...

e odoh,brisite ovo ili mrdajte,ubismo temu.

Ja se secam da je on objasnjavao kako zene treba da peru vaginu iznutra, sapunom. A mozda i nije on, mnogo sam rano ustala.

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...