truliandedzombileš! Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 golo pecivo sendviči rezervisani za članove stranke 6
Zen Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Ja obozavam bajate perece Bajate perece >>>> iron maiden
VoivodBG Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 On je odavno otpisan. Šteta, a bio je kul lik.
VoivodBG Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Voleo bih da neko izda knjigu sa njegovim recenzijama, treba to sačuvati. Imao je čovek šljifa, da ti dočara emociju kod najboljih albuma, a da sahrani na najzanimljiviji način najgore. Setite se samo repki Galije ili bilo kojeg PGP RTS izdanja iz 90tih.
kuruz Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 budala laže za 2.500 evra po fotografiji, u takvim slučajevima Viši sud uvek određuje naknadu od oko 100.000 dinara po fotografiji 1
salebghouse Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 koliko se secam, to je itrebalo da se objavi, ne znam sta je bilo na kraju. nije mi jasno sta izvodi sa fotografijama, posto su redovno objavljivali fotke sa stock sajtova koje su valjda uredno placane...bas svasta
PajatheTrut Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Želimo nazad podforum ljubav & sex, nema ga već 10 godina, a toliko smo nejebali u međuvremenu tako je dajte forum da pokrenemo price sa pikantnim detaljima
Descender Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Voleo bih da neko izda knjigu sa njegovim recenzijama, treba to sačuvati. Imao je čovek šljifa, da ti dočara emociju kod najboljih albuma, a da sahrani na najzanimljiviji način najgore. Setite se samo repki Galije ili bilo kojeg PGP RTS izdanja iz 90tih. Svako Vreme zabave i kasnije XZabava, a posebno njegovi tekstovi u njima bili su za mene događaj u to vrijeme. To je bio kvalitet. Mislim da sam svako slovo u njima poročitao najmanje 50 puta. 1
VoivodBG Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 (edited) On i Saša Marković Mikrob, sve te tekstove sam proučavao kao klinac, da bih mnogo godina kasnije uz pomoć interneta spoznao sve te albume, jednostavno ti opisi su odzvanjali u mojoj glavi, i morao sam da ih nađem, ali je slabo to stizalo na berzu, plus tek sa pojavom mp3 i to je opet bilo retko jelte, nalazile su se dobri albumi i grupe.. I povremeno Vujanović znao da zasija, danas samo davi.... (mislitemojomglavom) XZabavu bih izdvojio od većine časopisa iz 90tih, prvo je imala moderan dizajn, mazan papir, dosta originalnih tekstova od ljudi koji su pratili film, muziku, i umetnost. Imali su ponekada i prevedene tekstove i uvek su naveli izvore, što je po meni veliki rispekt, a ne kao mnogi pokušaji kasnije koji su samo iskopirali iz original časopisa i profurali kao svoje. Jadno da jadnije ne može biti. XZabavu imam skoro sve brojeve. (fale mi 3 broja) I Džuboks je imao dobrih momenata. To sam recimo od ćalca pokupio i odatle spoznao neke matorije izvođače. Lepa vremena. P.S. I radio je bio dominantan 90tih, imalo je tu šta da se čuje i nauči. Danas je već samo senka nečega što je bio. Nemaju ideje i ide najdosadniji program na svakoj radio stanici... Edited January 28, 2016 by VoivodBG
Descender Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Uh, tek za radio se slobodno može reći i da više ne postoji. To je samo gomila formatiranih džuboksa koji svi skupa vrte do 1000 pjesmica ispresjecanih praznim ćeretanjem. Ono što su nekad imali radio B92, Studio B, Radio Index... se više neće ponoviti, ta epoha je zauvijek završena.
VoivodBG Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 (edited) Da, da. Bila je pre nekoliko meseci tribina, ko je ubio radio, pojavile su se sve te face (npr. Gordan Paunović sa B92) i diskutovali, žao mi je što zbog posla nisam otišao, imao bih štošta da ih pitam, a i da im odbrusim. Radio trenutno živi na internetu, putem podcastova. Ima i dobrih sajtova koji i dalje guraju dobru muziku i trude se da sve bude u ponudi, a ne samo namenski recenzija za neko ime od benda kojem više ni ne treba reklamiranje. Edited January 28, 2016 by VoivodBG
Zen Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Nemrtvi Dzo Dzo Rad na indexu krajem 90ih i koju godinu posle Najlepse godine I bleja sa kolegama sa studia b i b92 na krovu beogradjanke. Old days
Grobodan Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Svako Vreme zabave i kasnije XZabava, a posebno njegovi tekstovi u njima bili su za mene događaj u to vrijeme. Mnogo je pretenciozna bila XZabava. I mrzeli su metal.
VoivodBG Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Ih, bilo je metala u poslednjem broju, Soilent Green i Nasum. Repke radio Guru Ghagi iz Urgh!-a.
Grobodan Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 To nisam citao, secam se da su urnisali Panterin Official Live. I ceo ton prema metalu u brojevima koje sam imao je bio unizivacki. A za pretencioznost ostaje. Kako se zvala ona riba, Deana St Maksimovic or stg, pisana dijareja.
VoivodBG Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Oh, da i ona Uzelac. Bilo je tu i kritičnih autora repki i tekstova, ali je kvaliteta bilo više. Jbg, nije im metal publika ciljna grupa. Nemoj se odmah duriš. Mislim da je tu Panteru recenzirao Petar Janjatović, on je i Bjesovima Sve što vidim i sve što znam dao 2. Imam taj broj, vidim da uslikam i postavim repku sutra.
Grobodan Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Nije on vec Peca. Jbg stoji to ali mogu i ja da ih ne volim zbog toga
Dark_Elf Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 vratite temu Ubij me u pesmi da Lemi moze da rimuje negde slobodnim stilom Ja i ne znam što je ta tema i podforum uopšte ukinut?
B@K@ Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Salmon je prepušio i otvorio JazaRadio forum, na kojem je godinama bilo par stubova ovog foruma, a na samom podforumu ostala ili prepatetična ili predrkana trve ekipa. Ne stvarno, što je ugašena Snaga Reči? Kapiram da su to uradili Demonic i Axe, al' zaboravih što.
kuruz Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Demonic, al ne sećam se zbog čega nema više tinejdžerki da pišu tamo Veronika, Zvončica, Blakcsunray i ekipa sad tamo niko ne bi kačio ništa
VoivodBG Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Grobodan, svakako. Ali su zato voleli Metallicu: A Garage Inc. je dobio 4 ili 5 zvezda, iako su ga pogrešno krstili, Garbage Inc.
Recommended Posts